Afvallen onder begeleiding bij Mirella

Je voelt je niet zo fit en bent snel moe. De trap oplopen is al erg vermoeiend en je merkt dat je graag wat beter in je vel wil zitten. Gewicht verliezen is moeilijk en er zijn veel verschillende diëten en theorieën, terwijl het juist belangrijk is om naar je eigen lichaam te luisteren. Snel gewicht verliezen of afvallen zonder dieet is er niet bij, je zal er zeker voor moeten werken. Maar we bieden je alle hulp bij afvallen, zodat jij straks weer lekker in je vel zit en alle energie van de wereld hebt.

Begeleid afvallen: hoe werkt dat?

Het is slim om begeleiding bij het afvallen te zoeken. Afvallen met een personal coach gaat vaak beter, omdat een personal coach precies weet hoe het werkt. Deze kan je helpen met vragen over voeding en beweging. Bij Fit & Welzijn Bewegingsstudio word je dan ook altijd persoonlijk begeleid bij het afvallen.

Een gezond dieet volgen

Er is een ontelbaar aantal diëten. Elk dieet werkt weer anders. Een gezond dieet volgen is erg lastig; vooral het volhouden ervan vinden mensen erg moeilijk. Bij veel diëten moet je wat anders gaan eten dan je gezin, en ook in het weekend is het lastig om je eraan te houden. Gezond en snel afvallen is een combinatie die voor veel mensen ook erg moeilijk is. Je kunt namelijk een crashdieet volgen, waarmee je snel afvalt. Het is alleen niet erg gezond en ook vaak tijdelijk. Je wil natuurlijk blijvend afvallen…

Wij helpen je hier graag bij met een gezond dieet: Powerslim! Eigenlijk is Powerslim geen dieet; het wordt een manier van leven waardoor jij dit altijd vol kunt houden.

Wil je graag meer weten over Powerslim, de mogelijkheid om bij ons gewicht te verliezen en een gezond dieet te volgen? Neem dan contact met ons op. Dit kun je doen door te bellen naar 076 – 542 38 00 of door te mailen naar info@bijmirella.nl.

Contact verzoek

Wil je graag meer informatie? Laat je e-mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.