Sporten in een warmtecabine

Sporten in een warmtecabine, je hebt er vast weleens van gehoord. Maar wat houdt het nu precies in, en wat voor effecten heeft sporten in een warmtecabine? Kun je ook daadwerkelijk afvallen door te sporten in een warmtecabine? Bij een tal van medische aandoeningen kan de straling van de infraroodwarmtecabine verlichting brengen. Bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn in Prinsenbeek-Breda weten we alles van sporten in een warmtecabine; je bent bij ons dan ook aan het juiste adres!

Afvallen met een warmtecabine

Afvallen door te sporten in een warmtecabine; hoe kan dat eigenlijk? Het werkt namelijk als volgt. De infraroodstralen in de warmtecabine dringen door tot diep onder je huid en je spierweefsel. Hierdoor komt je doorbloeding beter op gang, wordt je afbraak van vetreserves geactiveerd en kun je sneller afvallen. Daarnaast vermindert de warmte het risico op spierpijn en blessures. Een half uur sporten in een warmtecabine heeft al snel hetzelfde effect als minstens een uur sporten zonder warmtecabine!

Lekker fit!

Tijd om je lekker fit en gezond te voelen en dat in slechts 2x 30 minuten per week: kom sporten in de warmtecabine in onze studio in Breda! Ideaal om snel (plaatselijk) af te slanken. Daar komen echter nog meer voordelen bij: het is goed voor je stofwisseling, afweersysteem en doorbloeding van je lichaam. Terwijl je conditie dus vlot vooruit gaat, nemen je centimeters én cellulitis af! 

Ideaal voor iedereen

Je sport gemiddeld 30 minuten in de warmtecabine. Alle oefeningen doe je comfortabel liggend bij circa 37 °C. Deze manier van sporten geeft verlichting van veel reumatische klachten en gewrichtsklachten. Daarom is het ook heel geschikt voor de wat ouderen onder ons.

Ook proberen?

Wil je eens proberen hoe het is om te sporten in een warmtecabine? Dat kan bij ons in Breda! Meld je hier aan voor een gratis proefles!

Wij zijn tevens aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, dus jij kunt bij ons sporten met gemiddeld 40% belastingvoordeel!