De zomer is weer in aantocht en als je net als Annick Buggenhout, nog voor de zomer wat kilo’s kwijt wil raken, is dit hét moment om te starten. Met PowerSlim verander je je levensstijl niet voor korte tijd, maar voor heel je leven. Omdat een verandering in je levensstijl in het begin wat wennen is, hebben we de frisse zomerstart ontwikkeld.

Hoe werkt het?
De frisse zomerstart is een mini-challenge, zodat jij PowerSlim gewoon eens uit kunt proberen. Start je met het PowerSlim programma tijdens de actiecampagne, dan ontvang jij naast 14 dagen ondersteunende emails ook een zomermagazine vol leuke tips, verhalen en recepten én een luxe lunchpot t.w.v. € 14,99.

 Voordelen van PowerSlim
– 5 tot 6 eetmomenten per dag, dus geen hongergevoel
– Het snelle resultaat houdt je gemotiveerd
– Wetenschappelijk onderbouwd
– Verlaging van bloeddruk

Wanneer begint de mini-challenge?
De mini-challenge start 22 mei. In die komende 14 dagen wordt je voorzien van coaching, voedingsadvies, recepten en tips. Kortom, in 14 dagen slanker en fitter en een stapje dichter bij jouw doel!

Wat kost de Frisse zomerstart mini-challenge?
Vaak starten we met een starterspakket om je wegwijs te maken met het programma. Dit bevat 46 verschillende PowerSlim producten. Je kunt dan ook meteen proeven wat je wel en niet lekker vindt. Daar kan dan vervolgens rekening mee gehouden worden en dan krijg je meteen een goede kijk in het assortiment. Het toegevoegd weekmenu zal je hierin wegwijs maken. Het startpakket kost € 159,00. Wil je meer lezen over powerslim kijk dan even op http://www.bijmirella.nl/powerslim/

– Gratis koekboek t.w.v. €14,95
– Gratis zomermagazine vol leuke tips, verhalen en recepten
– Gratis luxe lunchpot van hoge kwaliteit t.w.v. €14,99
– Alle benodigdheden om goed van start te gaan
– Spaar mee voor gratis producten of voor korting op jouw cryolipolyse-behandeling!

Daarna stellen we een weekmenu samen aan de hand van producten die jij het lekkerste vindt.

Wat kun je verwachten tijdens de challenge?
– 14 dagen coaching
– 14 dagen voedingsadvies
– 14 dagen oefeningen
– 14 dagen tips

Kortom, in 14 dagen slanker en fitter!

Wil jij deze zomer weer zelfverzekerd over het strand lopen? Meldt je dan nu aan voor de frisse zomerstart mini-challenge en ga samen met mij de strijd aan te gaan tegen die overtollige kilo’s. Op 22 mei gaan we van start!

Locaties:
Groenstraat 4, Prinsenbeek
Tweeschaar 12, Breda

Kies gewenste locatie:

[/column]
[/row]