Wat is PowerSlim Balance?

PowerSlim Balance is een lijn speciaal ontwikkeld voor gewichtsbehoud, waardoor jij gemakkelijker op gewicht blijft. De lijn bestaat uit verschillende categorieën: ontbijt, snacks, maaltijden, toetjes & smoothies en diversen. Er zijn in totaal zo’n 20 producten in het assortiment opgenomen, denk hierbij o.a. aan een notenmuesli, crackers, diverse repen, kaascrackertjes, chocolade ijs, maar ook rijst, penne en spaghetti!  Daarnaast is er ook ontzettend leuk kookboek te koop ‘Heerlijk in Balans’. Hierin vind je recepten voor ieder seizoen!

Met de PowerSlim Balance producten val je dus niet af, maar ze zijn ontwikkeld om een gezonde en koolhydraatarme levensstijl voortzetten. De diëtisten van PowerSlim hebben deze producten ontwikkeld waarbij koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels optimaal tot elkaar in verhouding staan. Iedereen kan van de PowerSlim Balance producten genieten, want ze zijn geschikt voor het hele gezin! Daarom zijn ze verpakt in grotere porties. De PowerSlim Balance producten hebben dezelfde kwaliteit als de huidige afslankproducten van PowerSlim, alleen is het grote verschil de voedingswaarde en de prijs.

 

 

 

 

 

 

PowerSlim Balance vs supermarkt

In de supermarkt ligt de samenstelling van producten behoorlijk hoog in koolhydraten en laag in eiwitten. Dit in tegenstelling tot de PowerSlim afslankproducten. De Balance producten zijn laag in koolhydraten en toch nog hoog in eiwitten. Je kunt met deze producten dus beter op gewicht blijven dan met reguliere voeding uit de supermarkt. Iedereen die bewust bezig is met gezonde voeding en graag op gewicht wil blijven kan de Balance lijn gebruiken. Hier is geen begeleiding bij nodig.

 

Hoe kan ik deze producten kopen?

Voorlopig kan dit alleen via Bewegingsstudio Fit & Welzijn. Als je nog niet bekend bent met Powerslim, leg ik je graag uit hoe PowerSlim werkt. De Balance producten kun je via het formulier hieronder bestellen, wij zetten het voor je klaar zodat je ze daarna kunt ophalen.

Ontbijt & Lunch: notenmuesli, meerzadenbroodbakmix, crackers
Maaltijden: spaghetti, sojarijst, penne
Toetjes & Smoothies: chocolade-ijs
Snacks: repen (vijgen & granen / kersen / honing & nougat), melkhazelnootwafels, chocoladechipkoekjes, kaascrackertjes, paprikachips
Diversen: detox green, steviadruppels vanille, multivitamine, satésaus.