Het PowerSlim dieet: hoe werkt het?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én te behouden. Hierbij is uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten. Het PowerSlim dieet houdt, om optimaal resultaat te boeken, rekening met de functie van verschillende voedingsstoffen. PowerSlim producten bevatten weinig brandstoffen (koolhydraten) en veel bouwstoffen (eiwitten). Zo worden vetreserves gebruikt als energiebron en blijft de spiermassa behouden. PowerSlim is geen dieet, het is namelijk een manier van leven waarbij je niet minder gaat eten, maar anders leert eten.

PowerSlim ervaringen

Laten we eerlijk zijn: een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en vasthouden is soms moeilijk. Zeker wanneer anderen volop genieten van lekkere dingen. Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor al die verleidingen. PowerSlim biedt dat steuntje! Daarom zijn de PowerSlim ervaringen ook zo positief. Lees hier de ervaringen van degene die jouw voor gingen. http://www.bijmirella.nl/ervaringsverhalen/

PowerSlim recepten en producten

PowerSlim kent drie fases, opgedeeld in zes stappen met circa zes eetmomenten per dag. Tijdens die momenten worden gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim producten vervangen. De eetmomenten worden aangevuld met diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten! De koolhydraatarme PowerSlim producten zijn met zorg samengesteld en bestaan uit de allerbeste zuivere ingrediënten. De producten zijn grotendeels vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Er zijn meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Er is dus volop variatie. Je kunt heerlijke recepten maken met de PowerSlim producten, zodat je kunt afvallen en ook nog eens lekker kunt eten!

Wat kost PowerSlim?

Je wil natuurlijk weten wat je moet investeren om uiteindelijk af te vallen. Het is helemaal afhankelijk van hoeveel je wilt afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent. De kosten van PowerSlim kunnen daarom verschillen. We kunnen een indicatie geven van de PowerSlim kosten per week. Je kunt over het algemeen aanhouden dat een PowerSlim-maaltijd ongeveer € 2,50 kost. Afhankelijk van je persoonlijke programma gebruik je vier tot zes producten per dag. Zo kun je dus uitrekenen wat de PowerSlim kosten per week zijn.

Het PowerSlim Starterspakket kost €159,-. In dit pakket zitten allerlei handige dingen om meteen mee aan de slag te gaan. Het pakket bevat een startmenu met heerlijke recepten, de bijbehorende PowerSlim maaltijden en producten voor 8 tot 11 dagen. Naast het start-menu, bevat het pakket ook een shaker, vitamines en mineralen voor een maand, én het PowerSlim-kookboek met heerlijke recepten.

PowerSlim producten kopen

Je kunt beginnen met het starterspakket en zo verder uitbreiden maar je kunt ook zelf jouw pakket samenstellen. Je kunt bij ons PowerSlim producten bestellen of meteen meenemen. Wil je graag starten met het PowerSlim dieet? Dan nodig ik je graag eerst uit voor een adviesgesprek. Hierin leg ik je persoonlijk uit hoe het PowerSlim-voedingsplan werkt. 

Adviesgesprek

In het adviesgesprek leg ik je persoonlijk uit hoe het PowerSlim-voedingsplan werkt.

De coaching tijdens het afslanktraject is GRATIS en bestaat uit een intake en wekelijkse consulten van ongeveer 20 minuten.