Het PowerSlim programma: hoe werkt het?

Meld je vóór 9 februari aan en jij krijgt GRATIS 1 maand small group training bij Fitness Prinsenbeek@angela. Informeer naar de voorwaarden! VOL = VOL (Actie is alléén geldig bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn Prinsenbeek / Breda). 
Kom jij gezellig naar 1 van onze proefdagen in ons center in Prinsenbeek of Breda?

Je voelt aan alles dat er iets moet gebeuren, je zit niet lekker in je vel. Wellicht heb je al een aantal pogingen gewaagd om hier verandering in te brengen, maar helaas bleef het succes uit. Wij kennen dit probleem maar al te goed.

PowerSlim is geen dieet, maar een verandering van je leefstijl. Het is een programma waarbij je niet mínder gaat eten, maar anders leert eten. Het programma is zo ontwikkeld dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en dit zal jouw motivatie zeker goed doen!

Goed advies, grote betrokkenheid, persoonlijk contact, intensieve begeleiding én de allerlekkerste producten met een uitgebalanceerde samenstelling, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit, laag in koolhydraten: dát is wat PowerSlim jouw biedt. Wij weten hoe belangrijk een gebalanceerd en verantwoord eetpatroon is om jouw lijf in een mooi evenwicht te brengen en natuurlijk te behouden.

Na het volgen van het PowerSlim-programma laten wij je natuurlijk niet zomaar los. Wij coachen je nog een jaar lang na het bereiken van je streefgewicht, zodat je ook leert je nieuwe eetpatroon zelf te kunnen vasthouden. Om jou ook na dat jaar extra handvatten te bieden is PowerSlim Balance ontwikkeld. De producten van PowerSlim Balance vormen een vervolg op het PowerSlim programma, maar zijn ook ontwikkeld voor iedereen die een bewust voedingspatroon met goede eetgewoontes wil aannemen.

Door PowerSlim kijk jij weer vol trots in de spiegel. Niet voor een paar weken, maar voor heel je leven.

Nú is het moment: Go for it!

Voordelen

  • Een behandelplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie
  • Lekkere producten
  • Verantwoord voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa

PowerSlim ervaringen

Laten we eerlijk zijn: een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en vasthouden is soms moeilijk. Zeker wanneer anderen volop genieten van lekkere dingen. Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor al die verleidingen. PowerSlim biedt dat steuntje! Daarom zijn de PowerSlim ervaringen ook zo positief. Lees hier de ervaringen van degene die jouw voor gingen. http://www.bijmirella.nl/ervaringsverhalen/

PowerSlim recepten en producten

Met ongeveer zes eetmomenten per dag zorg je ervoor dat je de hele dag door smakelijk en gevarieerd blijft eten. Tijdens die momenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim producten, maar eet je ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten!

De producten zijn grotendeels vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Er zijn meer dan 140 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Je maakt ook heerlijke recepten met de PowerSlim producten, zodat je kunt afvallen en je toe werkt naar een bewust voedingspatroon waarbij genieten mag!

Wat kost PowerSlim?

Je wil natuurlijk weten wat je moet investeren om uiteindelijk af te vallen. Het is helemaal afhankelijk van hoeveel je wilt afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent. De kosten van PowerSlim kunnen daarom verschillen. We kunnen een indicatie geven van de PowerSlim kosten per week. Je kunt over het algemeen aanhouden dat een PowerSlim-maaltijd ongeveer € 2,75 kost. Afhankelijk van je persoonlijke programma gebruik je vier tot zes producten per dag. Zo kun je dus uitrekenen wat de PowerSlim kosten per week zijn.

Het PowerSlim Starterspakket kost €159,-. In dit pakket zitten allerlei handige dingen om meteen mee aan de slag te gaan. Het pakket bevat een startmenu met heerlijke recepten, de bijbehorende PowerSlim maaltijden en producten voor 8 tot 11 dagen. Naast het start-menu, bevat het pakket ook een shaker, vitamines en mineralen voor een maand, én het PowerSlim-kookboek met heerlijke recepten.

PowerSlim producten kopen

Je kunt beginnen met het starterspakket en zo verder uitbreiden maar je kunt ook zelf jouw pakket samenstellen. Je kunt bij ons PowerSlim producten bestellen of meteen meenemen. Wil je graag starten met het PowerSlim dieet? Dan nodig ik je graag eerst uit voor een adviesgesprek. Hierin leg ik je persoonlijk uit hoe het PowerSlim-voedingsplan werkt. 

Adviesgesprek

In het adviesgesprek leg ik je persoonlijk uit hoe het PowerSlim-voedingsplan werkt.

De coaching tijdens het afslanktraject is GRATIS en bestaat uit een intake en wekelijkse consulten van ongeveer 20 minuten.

Locaties:
Groenstraat 4, Prinsenbeek
Tweeschaar 12, Breda

Kies gewenste locatie: