Cryolipolyse behandeling

Wil jij ook snel en veilig afslanken zonder operatie of naalden? Dan kun je kiezen voor cryolipolyse, oftewel het bevriezen van buikvet. Je kunt cryolipolyse nu gewoon in Breda laten doen, bij Fit & Welzijn Bewegingsstudio! Wij zijn gespecialiseerd in de cryolipolyse behandeling en deze behandeling is dan ook geheel veilig.

Wat is een cryolipolyse behandeling precies?

Tijdens de Body-Wizard cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit je lichaam wordt afgevoerd. Het is geen operatie, er worden geen naalden gebruikt, je hoeft er geen speciaal dieet voor te volgen en bovenal heb je geen hersteltijd. Na de cryolipolyse behandeling kun je dus de dagelijkse activiteiten weer oppakken.

Voor

Na

Buikvet bevriezen: hoe werkt het?

Maar het bevriezen van buikvet, hoe werkt dat nu eigenlijk? Als vetcellen aan extreme kou worden blootgesteld dan wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet wat de vetlaag geleidelijk aan dunner zal maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van de vetophopingen. Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator die de huid niet aantast.

Gemiddeld geeft elke Body-Wizard cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is met na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen opeenvolgende dezelfde behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Cryo behandeling FAQ

 • Hoe voelt zo’n cryo behandeling eigenlijk?
  Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna er op de gelpad een applicator wordt geplaatst. Je voelt hierbij dat de huid vacuüm wordt gezogen. Het behandelde gebied wordt daarna gericht gekoeld, waardoor dit voor de eerste 10 minuten koud aanvoelt.
   

 • Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?
  De cryo behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, de “love handles”, billen, bovenbenen en armen.
   
 • Heb ik nog meer nodig?
  Na de behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum aangebracht op de behandelde zone. Om een optimaal resultaat te bereiken dien je dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis te gebruiken. Natuurlijk kan het serum ook gebruikt worden voor het hele lichaam en niet alleen op de behandelde zones. Hier heeft het namelijk ook zeker effect! Het Cosbeau Slimming Serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling en je smeert het thuis net zo makkelijk in als een bodylotion.
   
 • Voor wie is deze behandeling geschikt?
  De cryo behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen. De cryolipolyse behandeling is géén oplossing voor zwaar overgewicht of een vervanging voor een gezonde leefstijl. De behandeling is wel voor voelbaar vet dat ook na veel trainen niet weggaat op bijvoorbeeld de binnenbenen, buik of armen en de vetrolletjes die overblijven na een zwangerschap. Na 2 tot 3 maanden zal je indrukwekkende resultaten zien en een behandeling duurt slechts 50 minuten.

 

Cryolipolyse in Breda: alleen bij Fit & Welzijn Bewegingsstudio!

Fit & Welzijn Bewegingsstudio is de enige waarbij u terechtkunt voor cryolipolyse in de omgeving van Breda! Bij ons in Breda kun je je vet laten bevriezen voor €175,- per zone.

Ter kennismaking bieden wij de eerste zone aan voor €98,-!

Het aantal zones varieert per gebied en wordt tijdens een vrijblijvend intakegesprek bepaald. Je buik kan bijvoorbeeld uit twee zones bestaan. Het is zeker mogelijk om behandelingen te combineren, in sommige gevallen hanteren wij hiervoor speciale prijzen.

Ben jij benieuwd wat de cryolipolyse behandeling voor jou kan betekenen? Vul dan hieronder je contactgegevens in en we zien je graag terug bij ons in Breda voor een vrijblijvend cryolipolyse intakegesprek.

Vul dan hieronder het contactformulier in.