AFSLANKEN POWERSLIM

Het PowerSlim programma: hoe werkt het?

Letterlijk beter in je vel zitten, wie wil dat nou niet? Misschien heb je al een aantal pogingen gewaagd om hier verandering in te brengen, maar is het je nog niet gelukt. Soms kun je hierbij wel wat hulp gebruiken, die hulp kunnen wij jou bieden!

Met PowerSlim werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen onmogelijk dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is. Je gaat niet mínder gaat eten, maar je leert anders eten. Het resultaat op de lange termijn is enorm belangrijk. Samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden!

De PowerSlim-producten zijn rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit en laag in koolhydraten. Ze zijn goed uitgebalanceerd zodat jij heerlijk kunt genieten van onze lekkere producten. Wij weten hoe belangrijk een gebalanceerd en verantwoord eetpatroon is om jouw lijf in een mooi evenwicht te brengen en natuurlijk te behouden.

Door PowerSlim kijk jij weer vol trots in de spiegel en laat jij jezelf stralen!

De voordelen op een rij

  • Een stappenplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie

  • Lekkere én verantwoorde producten

  • Heel goed te combineren met je gezin

  • Een gezonde lifestyle die je kunt volhouden

  • Wekelijkse begeleiding

  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten

  • Behoud van je spiermassa

PowerSlim ervaringen

Is PowerSlim iets voor mij en houd ik dit wel vol? En kan ik daarna wel een goede balans te houden? Na het volgen van het PowerSlim-programma laten wij je natuurlijk niet zomaar los. Je wordt ook na het bereiken van je streefgewicht door Mirella gecoacht, zodat je ook leert je nieuwe eetpatroon zelf te kunnen vasthouden. Lees hier de ervaringen van de kanjers die jou voor gingen.

PowerSlim recepten en producten

Met ongeveer zes eetmomenten per dag zorg je ervoor dat je de hele dag door smakelijk en gevarieerd blijft eten. Tijdens die momenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim producten, maar eet je ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten!

De producten zijn grotendeels vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen. In ons assortiment hebben we zo’n 100 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor.

Wat kost PowerSlim?

Je wil natuurlijk weten wat je moet investeren om uiteindelijk af te vallen. Het is helemaal afhankelijk van hoeveel je wilt afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent. De kosten van PowerSlim kunnen daarom verschillen. We kunnen een indicatie geven van de PowerSlim kosten per week. Je kunt over het algemeen aanhouden dat een PowerSlim-maaltijd ongeveer € 2,75 kost. Afhankelijk van je persoonlijke programma gebruik je vier tot zes producten per dag. Zo kun je dus uitrekenen wat de PowerSlim kosten per week zijn.

Adviesgesprek

In het adviesgesprek leg ik je persoonlijk uit hoe het PowerSlim-voedingsplan werkt.

De coaching tijdens het afslanktraject is GRATIS en bestaat uit een intake en wekelijkse consulten van ongeveer 20 minuten.

Neem contact met ons op

Het PowerSlim Starterspakket kost €159,-. In dit pakket zitten allerlei handige dingen om meteen mee aan de slag te gaan. Het pakket bevat een startmenu met heerlijke recepten, de bijbehorende PowerSlim maaltijden en producten voor 8 dagen. Naast het startmenu, bevat het pakket ook een shaker, vitamines en mineralen voor een maand, én het PowerSlim-kookboek met heerlijke recepten.

PowerSlim producten kopen

Je kunt beginnen met het starterspakket maar je kunt ook zelf jouw pakket samenstellen. Je kunt bij ons PowerSlim producten bestellen en/of meteen meenemen. Wil je graag starten met het PowerSlim voedingsprogramma? Dan nodig ik je graag eerst uit voor een adviesgesprek. Hierin leg ik je persoonlijk uit hoe het PowerSlim-voedingsplan werkt.