AFVALLEN PRINSENBEEK

Afvallen Prinsenbeek

Wil je graag afvallen en afslanken en daarvoor terecht bij een voedingsdeskundige of gewichtsconsulent in de omgeving van Prinsenbeek? Dan kun je uitstekend terecht bij Fit & Welzijn Bewegingsstudio. Wij voorzien je van voedingsadvies en zorgen ervoor dat jij op jouw manier kunt afvallen, gewoon bij jou in de buurt. Je vindt ons in Prinsenbeek en in Breda.

Voedingsadvies Prinsenbeek

Wil je graag afvallen, dan kun je bij ons in Prinsenbeek terecht voor voedingsadvies. Het kan natuurlijk dat je het spoor helemaal bijster bent op het gebied van voeding. Je denkt dat je gezond eet, maar toch val je niet af? Hoe kan dat? En hoe kun je ervoor zorgen dat je nog beter gaat eten, waardoor je wel af gaat vallen? Dat leer je allemaal in het PowerSlim-programma. Samen met jou stelt de gewichtsconsulent een plan op. Ieder lichaam is namelijk anders en zo zorgen we ervoor dat óók  jij kunt afvallen.

Personal training Prinsenbeek

Je kunt bij ons in Prinsenbeek terecht voor personal training. Onze praktijk is klein en laagdrempelig en persoonlijk contact staat er centraal. Je krijgt bij ons niet alleen voedingsadvies, je kunt bij ons ook sporten. In warmtecabines kun je bepaalde bewegingen doen, waardoor je kunt afvallen. Combineer dit met een goed voedingspatroon, en jij zult zeker afvallen, gewoon door een regelmatig naar onze praktijk in Prinsenbeek te komen.

Neem contact met ons op

Wil jij graag afvallen en afslanken, neem dan contact op met onze vestiging in Prinsenbeek! Dit kun je doen door te bellen naar 076 – 542 38 00 of door te mailen naar info@bijmirella.nl.

Volg ons op FACEBOOK

076 – 542 38 00
info@bijmirella.nl

Contact verzoek

Wil je graag meer informatie? Laat je e-mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

AFVALLEN EN AFSLANKEN IN BREDA