Fit en energiek in 30 minuten

Heb je weinig tijd en wil je je wel fit en gezond voelen? Wil je een moment voor jezelf en toch actief bezig zijn? Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding en sport je graag in kleine groepen? Dan is sporten in onze infrarood warmtecabine ideaal voor jou.

Sporten in onze warmtecabines zorgt voor:

  • Sneller resultaat en strakkere contouren door de infraroodwarmte tot onder je huid, vetlaag en je spierweefsel
  • Gezond en vitaal gevoel in slechts 2x 30 minuten per week.
  • Vermindering van spierpijn en blessures en goed voor je stofwisseling, afweersysteem en doorbloeding.

Vraag vandaag nog een gratis proefles aan.

Effectieve workout in infrarood warmtecabine

Mirella warmtecabine

Je hebt er vast weleens van gehoord. Deze manier van bewegen, afvallen en versteviging noemen we met een mooi woord, de Thermofysische methode.

Sneller afvallen en strakkere contouren kun je bereiken door te sporten in een warmtecabine. Ook bij een tal van medische aandoeningen kan de straling van de infraroodwarmtecabine verlichting brengen, denk dan aan lichamelijke klachten zoals artrose, reuma en fibromyalgie.

De Thermo Fysische Methode is al dertig jaar een succes: het is geen nieuwe methode maar wel één die zijn sporen reeds heeft verdiend. Bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn in Prinsenbeek weten we alles van deze manier van sporten; je bent bij ons dan ook aan het juiste adres!

Afvallen door de warmtecabine

Hoe werkt het? Je sport gemiddeld 30 minuten in de warmtecabine. Alle oefeningen doe je comfortabel liggend bij circa 37 °C.  De warmtecabine wordt verwarmd door infraroodstralen. De infraroodwarmte dringt diep door tot onder je huid, vetlaag en je spierweefsel. Hierdoor komt je doorbloeding beter op gang en wordt je afbraak van vetreserves geactiveerd. Daarnaast vermindert de warmte het risico op spierpijn en blessures. Maar er komen nog meer voordelen bij: het is goed voor je stofwisseling, afweersysteem en doorbloeding van je lichaam. Terwijl je conditie dus vlot vooruit gaat, nemen je centimeters én cellulitis af!

Ervaar het zelf! Vraag een gratis proefles aan

Vind jij het ook belangrijk om juist in deze tijd fit en gezond te blijven? Meld je dan hier aan voor een gratis proefles en kom zelf ervaren hoe prettig het is om te sporten in een infrarood warmtecabine.

We verwelkomen je graag.

Bewegingsstudio Fit & Welzijn
Groenstraat 4, Prinsenbeek