Behandelingen Bij Mirella

Bewegen Warmtecabine
Afslanken Powerslim
Powerslim Balance
Vet Bevriezen (Cryolipolyse)
Orthomoleculair Voedingsadviseur

Bewegingsstudio Fit & Welzijn!

Laat jezelf weer stralen

Bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn werken we met diverse programma’s op het gebied van sport, voeding en figuurcorrectie. Man, vrouw, jong en oud kan bij ons om diverse redenen terecht om te sporten in onze infrarood warmtecabines, af te slanken met ons voedingsprogramma PowerSlim of voor de cryolipolyse-behandeling (vet bevriezing). Je kunt ook kiezen voor een combinatie, uiteraard adviseren wij jou hierbij.

Bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn staat persoonlijke, professionele begeleiding centraal, is gevestigd in Prinsenbeek én Breda (in Breda alléén met PowerSlim). Bij Mirella kom je niet zomaar terecht in een afslankstudio of fitnesscentrum, onze studio is niet massaal maar juist wat kleiner, knus en gezellig, waardoor iedereen zich hier snel thuis voelt. Leeftijd en figuur spelen bij ons geen rol. Werken aan je lichaam is Bij Mirella persoonlijke aandacht voor ieders verhaal!

Wij zijn er om je te helpen bij het halen van jouw doel en om er samen met jou voor te zorgen dat jij weer lekker in je vel zit. Laat jij jezelf stralen?

Afspraak maken?

Eat well, look good & feel great!

Aanmelden Nieuwsbrief Fit & Welzijn BijMirella

Door u in te schrijven voor de nieuwsbrief, geeft u toestemming voor het opbouwen van een persoonlijk profiel om nieuws, informatie en aanbiedingen van Fit en Welzijn in de nieuwsbrief en online beter aan te laten sluiten op uw persoonlijke interesses.

Meld u aan om onze nieuwsbrieven te ontvangen!