Bij Mirella

Even voorstellen…

Mijn naam is Mirella Franken, eigenaresse van Bewegingsstudio Fit & Welzijn.

Hoe het ooit begon?

Nadat ik gestopt was met roken, kreeg ik ook te maken met die vervelende kilo’s. Ik vond dat niet fijn, die kilo’s moesten eraf en het moesten er zéker niet meer worden! Maar als je van lekker eten en een goed glas wijn houdt, maakt dat het afslanken niet bepaald gemakkelijker. Het was best een behoorlijke zoektocht naar hoe ik dit aan moest gaan aanpakken maar uiteindelijk heb ik een manier gevonden die bij mij paste en werkte.

Natuurlijk is het letten op je voeding één ding en is beweging goed voor iedereen.  Als ik niet sport voel ik me ook niet prettig. De combinatie voeding en sporten zorgt ervoor dat je je lekker fit voelt.  Maar het leven is niet in balans als je geen tijd vrij maakt voor leuke, mooie en gezellige dingen. Deze invulling is voor iedereen anders, maar voor mij zijn het dingen waar ik ook écht graag tijd voor vrij maak.

Dit alles heb ik dus vertaald naar hoe ik nu mijn studio run, aangevuld met de nodige opleidingen in de afgelopen jaren. Omdat ik met mijn kennis bij wil blijven, volg ik nog geregeld trainingen en cursussen.

Mijn doel is om jou te coachen naar een resultaat waarbij jij lekker in je vel zit, jij je gelukkig voelt en jij tevreden bent met wie je bent! Ik ga voor maatwerk, niet iedereen is tenslotte hetzelfde!

Mirella Franken

Even voorstellen…

Mijn naam is Jolanda, beweegcoach en gewichtsconsulente bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn.

Ik vind het heel leuk dat ik van mijn hobby mijn beroep kon maken en heb dan ook al jaren ervaring als beweegcoach. Graag stimuleer en motiveer ik je om je doel te behalen. Mijn opleiding als gewichtsconsulent komt hierbij dan ook goed van pas zodat u ook bij mij terecht kunt voor begeleiding naar een gezond eetpatroon. De persoonlijke begeleiding bij Fit & Welzijn spreekt mij erg aan. Deze persoonlijke aandacht geeft je het gevoel dat je belangrijk bent en dat is ook zo! Er hangt een gezellige, warme sfeer en dit maakt het sporten nog leuker. Ik kijk ernaar uit om je te gaan ontmoeten en ondersteunen.

Afspraak inplannen

Jolanda