Carnavals Challenge

Met wat minder kilo’s de carnaval in én sparen voor jouw club!

Speel jij in een blaaskapel en/of ben je lid van een carnavalsclub, zou je graag met wat minder kilo’s de carnaval ingaan én wat bij elkaar sparen voor jouw club?  Als dat als carnavalsmuziek in je oren klinkt, geef je dan op voor onze Carnavals Challenge en “Schuif mar aon”!

“Schuif” samen met 1 of meerdere clubleden (of ouders, kennissen etc.) “aon” bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn. Gedurende de challenge maken we gebruik van de PowerSlim methode. PowerSlim is een leefstijlprogramma, gericht op het verbranden van vet. Je eet uitgebalanceerde, koolhydraatarme en heerlijke maaltijdproducten.

De Carnavals Challenge loopt van 6 januari 2020 t/m vrijdag 14 februari 2020 want de week erna gaat het carnavalsfeest dan ook écht van start! Wij maken na de 14e de ‘eindstand’ op van jou en jouw mede Challenge-ers. De kilo’s die jullie samen zijn verloren, storten wij in euro’s in jullie clubkas! Daarnaast is iedere verloren kilo ook nog eens geld waard bij de grootste feestwinkel van Breda nl. De FopSjop! En de winnaar van deze challenge krijgt een cadeaubon t.w.v. € 25,- én een VIP-avond, beide aangeboden door modezaak Stijlvol-Stoer. Wij zeggen “Alaaf!!!”

Je kiest zelf waarmee je van start gaat;

óf het 3-dagenpakket
óf je start met het complete startpakket van 8 dagen waarop je 11% korting krijgt

Beide pakketten geven je de mogelijkheid om diverse producten te proeven. Daarna bepalen we samen hoe jouw PowerSlim-programma er verder uit komt te zien. Als je mee wil doen, plan alvast je intake. Des te eerder kun jij beginnen!

Op een rijtje:

🎭 GRATIS intakegesprek ter waarde van € 55,-

🎊 tot aan carnaval (of langer) intensieve begeleiding met afslanken

🤡 11% korting op je starterspakket

🎊 in de aanloop naar carnaval wordt je wekelijks voorzien per email van recepten, tips en voedingsadviezen

🤡 leuke verrassing als je gaat starten

🎭 kilo’s omgezet in euro’s voor je clubkas

🎊 tegoedbon van de Fop-Sjop Breda

🤡 maak kans op een VIP-avond én cadeaubon bij Stijlvol Stoer

*** “Schuif mar aon!” (Boemeldonck) *** “Draoj ut is om” (Kielegat)*** we dweile in Stijl (Etten) *** We geven de Toon aon (Leur) *** Maokt d’r #selfiets van!” (‘t Oagje) *** W’draoje ut (Giegeldonk) ***

Ga samen van start!  “Schuif de gij aon Bij Mirella?”

Carnavals actie