Welkom op onze site: “Gezondheidsstudio Fit & Welzijn”

Gezondheidsstudio Fit & Welzijn!

Bij Gezondheidsstudio Fit & Welzijn werken we met verschillende programma’s op het gebied van sport, voeding en figuurcorrectie. Man, vrouw, jong en oud kan bij ons om diverse redenen terecht om te sporten in onze infrarood warmtecabines, af te slanken met ons voedingsprogramma PowerSlim, blokkades van lymfen door te meten en lymfedrainage te laten doen of voor de cryolipolyse-behandeling (vet bevriezing). Je kunt ook kiezen voor een combinatie, uiteraard adviseren wij jou hierbij.

Bij Gezondheidsstudio Fit & Welzijn staat persoonlijke, professionele begeleiding centraal en is gevestigd in Prinsenbeek. Bij Mirella kom je niet zomaar terecht in een afslankstudio of fitnesscentrum, onze studio is juist wat kleiner, knus en gezellig, waardoor iedereen zich hier snel thuis voelt.

Leeftijd en figuur spelen bij ons geen rol. Wij zijn er om je te helpen bij het halen van jouw doel en om er samen met jou voor te zorgen dat jij weer lekker in je vel zit. Werken aan je lichaam en jouw gezondheid is Bij Mirella persoonlijke aandacht voor ieders verhaal!

 Laat jezelf weer stralen!

Afspraak maken?

Eat well, look good & feel great!

Aanmelden Nieuwsbrief Fit & Welzijn BijMirella

Door u in te schrijven voor de nieuwsbrief, geeft u toestemming voor het opbouwen van een persoonlijk profiel om nieuws, informatie en aanbiedingen van Fit en Welzijn in de nieuwsbrief en online beter aan te laten sluiten op uw persoonlijke interesses.

Meld u aan om onze nieuwsbrieven te ontvangen!