Nieuws2020-02-07T09:24:00+00:00

NIEUWS

Fijne rustige studio. Nu nog maar hopen.dat het cryolipolyse apparaat genoeg dode vetvellen heeft veroorzaakt!
Monique de Niet
Mirella is fantastisch. Geeft goede uitleg en is erg vriendelijk. Je betaald een goede prijs voor de lessen die je hebt.
Helena van Peer

Wintersport “Lekker actief bezig zijn!”

Wintersport "Lekker actief bezig zijn!"Het voordeel van een wintersportvakantie is dat je actief bezig bent. Met skiën of snowboarden, wandelen in de bergen of zelfs met iets eenvoudigs als sleetje rijden verbrand je heel wat calorieën. Maar, er liggen daarnaast ook heel wat verleidingen op de loer. Zoals de lunch op de piste, de schnitzel en currywurst tijdens het diner en misschien ook wel de nodige biertjes tijdens de après-ski. Hoe ga je daar mee om tijdens het PowerSlim afslankprogramma, hoe blijf je in ketose? Onze diëtisten hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet om de wintersportvakantie zonder ‘schade’ door te komen.Bekijk hier de hele brochure Wintersport  Lekker actief bezig zijn!!

By |februari 5th, 2020|

Carnavals Challenge 2020

Met wat minder kilo's de carnaval in én sparen voor jouw club! Speel jij in een blaaskapel en/of ben je lid van een carnavalsclub, zou je graag met wat minder kilo's de carnaval ingaan én wat bij elkaar sparen voor jouw club? "Schuif" samen met 1 of meerdere clubleden (of ouders, kennissen etc.) "aon" bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn en zet je afgevallen kilo's om in euro's voor je clubkas! Gedurende de challenge maken we gebruik van de PowerSlim methode. Meer info en aanmelden, ALAAF!!

By |december 12th, 2019|