Orthomoleculair voedingsadviseur Moerdijk

Orthomoleculair voedingsadviseur Moerdijk

De meeste mensen zijn ervan op de hoogte dat voeding erg belangrijk is. Toch is de voeding nog veel belangrijker dan de meeste mensen denken. Heb jij het idee dat je alleen op je voeding moet letten als je te veel of te weinig weegt? Dit is incorrect! Je voeding bepaalt namelijk meer dan je lichaamsgewicht. Een goed dieet kan je helpen bij het afvallen van vet of het aankomen van spiermassa, maar daarnaast heeft de voeding nóg meer invloed op het lichaam. Zo heeft de voeding bijvoorbeeld een grote invloed op de gezondheid van de huid, je haar en je nagels. Behalve dat je er beter uit gaat zien als je goed eet, merk je een goede voeding ook terug aan je gemoedstoestand en zal een slechte voeding vaak tot klachten leiden. Wil jij zeker zijn van een goede voeding? Dan is een orthomoleculair dieet een absolute aanrader.

Heb jij last van bepaalde klachten?

Merk jij dat je last hebt van maag- en darmklachten? Dit zijn voorbeelden van klachten die veroorzaakt kunnen worden door een verkeerde voeding. Zo zijn er overigens nog veel meer klachten die kunnen ontstaan door een slechte voeding. Een orthomoleculair voedingsadviseur helpt je bij het samenstellen van een gezond dieet. De dieet kan samen met jou bepalen welk dieet het beste aansluit op jouw situatie. Zo wordt er bij Mirella altijd gekeken naar eventuele klachten. Er wordt vervolgens een gezond dieet bedacht dat een positieve invloed kan hebben op de klachten. In veel gevallen zullen de klachten zelfs helemaal verdwijnen, mits de klachten daadwerkelijk door een verkeerde voeding zijn ontstaan.

Hoe moeilijk is het volgen van een dieet?

Het volgen van een dieet hoeft niet moeilijk te zijn. Een orthomoleculair dieet zal niet altijd betekenen dat je minder moet eten. Het is vooral belangrijk dat er goed op de inname van verschillende voedingsstoffen gelet wordt. Veel mensen proberen al op hun calorie inname te letten, maar er zijn veel meer voedingsstoffen dan calorieën. Daarnaast heb je bijvoorbeeld voldoende calcium en vitamines nodig. Het volhouden van een gezond en gevarieerd dieet hoeft helemaal niet lastig te zijn. Het kan wél lastig zijn om het dieet te bedenken. De gemiddelde persoon is immers geen voedingsdeskundige. Gelukkig kun je het dieet laten samenstellen door een deskundige.

Bewegingsstudio Fit & Welzijn

Zou jij graag een orthomoleculair dieet willen volgen? Dan kun je bij Mirella een dieet op maat laten samenstellen. Hier wordt er een dieet gemaakt dat volledig aansluit op de behoeftes van je lichaam. Het resultaat hiervan is dat jij je een stuk fitter zult voelen in het dagelijkse leven. Bovendien is de kans groot dat het dieet bepaalde klachten kan verhelpen. Het dieet dient aan te sluiten bij je levensstijl. Heb je bijvoorbeeld eens stressvolle periode? Dan zal het lichaam bepaalde voedingsstoffen extra veel gebruiken. Het dieet moet hierop aansluiten. Mirella heeft een diploma orthomoleculair voedingsadviseur en kan jou helpen door een passend dieet samen te stellen. Overigens kun je ook bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn terecht als je lekker wilt sporten.

Neem contact met ons op

Wil jij graag afvallen en afslanken, neem dan contact op met onze vestiging in Prinsenbeek! Dit kun je doen door te bellen naar 076 – 542 38 00 of door te mailen naar info@bijmirella.nl.

076 – 542 38 00
info@bijmirella.nl

Contact verzoek

Wil je graag meer informatie? Laat je e-mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

AFVALLEN EN AFSLANKEN IN BREDA