POWERSLIM BAVEL

Powerslim

Je voelt aan alles dat er iets moet gebeuren, je zit niet lekker in je vel. Wellicht heb je al een aantal pogingen gewaagd om hier verandering in te brengen, maar helaas het succes bleef uit. 

Fit & Welzijn BijMirella kent dit probleem maar al te goed. Met haar jarenlange kennis en ervaring maakt zij gebruik van het PowerSlim programma in haar Bewegingsstudio te Prinsenbeek en Breda. PowerSlim is geen dieet, maar een verandering van je leefstijl. Het is een programma waarbij je niet mínder gaat eten, maar anders leert eten. Het programma is zo ontwikkeld dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en dit zal jouw motivatie zeker goed doen!

Fit & Welzijn BijMirella laat je na jouw programma natuurlijk niet zomaar los. Ze blijven je nog een jaar lang begeleiden zodat je ook leert je nieuwe eetpatroon zelf te kunnen vasthouden. Om jou ook na dat jaar extra handvatten te bieden is PowerSlim Balance ontwikkeld. De producten van PowerSlim Balance vormen een vervolg op het PowerSlim programma, maar zijn ook ontwikkeld voor iedereen die een bewust voedingspatroon met goede eetgewoontes wil aannemen.

Door Fit & Welzijn BijMirella kijk jij weer vol trots in de spiegel. Niet voor een paar weken, maar voor heel je leven.

Voordelen

• Een behandelplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie
• Lekkere producten
• Verantwoord voedingspatroon
• Makkelijk vol te houden
• Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
• Behoud van je spiermassa

Lichaamsbeweging

Lichaamsbeweging is voor iedereen aan te raden omdat het bijdraagt aan je conditie en gezondheid. Lichaamsbeweging is in elke vorm welkom.
Kies een vorm van beweging die bij jou past en voor jou ook vol te houden is. Bouw het langzaam op en overdrijf niet met het aantal uren per week. Als je van geen beweging naar 2 keer per week een halfuurtje gaat ben je al harstikke goed bezig.

PowerSlim Producten

Fit & Welzijn BijMirella heeft speciaal voor jou een heerlijk assortiment producten samengesteld. Stuk voor stuk lekkere en gangbare producten maar dan met een uitgebalanceerde samenstelling zodat je een normaal voedingspatroon kunt volgen, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit.
Het PowerSlim assortiment bestaat uit zo’n 140 lekkere producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Je kunt dus zo gewoon mogelijk blijven eten! Bijvoorbeeld een heerlijke pasta samen met het gezin of ’s avonds op de bank genieten van een lekkere snack. Kortom, volop variatie!

Koolhydraatarme recepten

Fit & Welzijn BijMirella heeft met zorg een aantal heerlijke en verantwoorde koolhydraatarme recepten voor je samengesteld. De recepten zijn ingedeeld per fase. Je mag geen fase vooruit, maar je mag wel altijd een recept kiezen uit een voorgaande fase. Je keuze aan koolhydraatarme recepten wordt dus steeds groter.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over PowerSlim en de producten, neem dan contact op met onze vestiging in Prinsenbeek of Breda! Dit kun je doen door te bellen naar 076 – 542 38 00 of door te mailen naar info@bijmirella.nl.

Volg ons op FACEBOOK

076 – 542 38 00
info@bijmirella.nl

Contact verzoek

Wil je graag meer informatie? Laat je e-mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

AFVALLEN EN AFSLANKEN IN BREDA