PowerSlim Challenge

Samen Slank Challenge start op 1 juni!

Was de afgelopen periode er één van weinig structuur en een ander ritme? Misschien hadden ongezonde keuzes de boventoon in je dagelijkse ritme en is de quarantaine periode funest voor je gewicht geweest. Of misschien voel je je gewoon niet prettig in vel?

Een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je fit voelen deze zomer lukt jou zéker met de Samen Slank Challenge! Doe mee en ga met ons en je mede-PowerSlimmers de uitdaging aan! Tijdens deze afslankchallenge start je met PowerSlim en begeleid ik jou bij het behalen van jouw afslankdoel.

Wat kun je verwachten?

  • 4 weken lang ontvang je tips, adviezen, motivatie, recepten en leuke extra’s
  • De challenge start met een goodiebag vol handige en leuke spullen
  • Toegang tot de besloten challenge Facebookgroep van Bewegingsstudio Fit & Welzijn. In deze Facebookgroep kunnen alle PowerSlimmers, die bij mij onder begeleiding zijn, elkaar motiveren, recepten delen en vragen stellen
  • Consult zit inbegrepen bij de challenge
  • Deze challenge is er om het afvallen samen te doen bijv. met vriendinnen. Natuurlijk ten eerste voor jezelf, maar je kunt óók elkaar motiveren. Uiteraard kun je de challenge ook alleen doen (en dus samen met je coach).

Na de challenge

Na de challenge zie én voel je absoluut verschil. Is het niet in de spiegel, zit je kleding al niet lekkerder, dan zie je het wel op de weegschaal. De kans is groot dat je na de challenge misschien nog meer wilt afvallen of als je genoeg gewicht verloren hebt, je dat resultaat natuurlijk wilt behouden. Wil je stoppen? Dan is het belangrijk is om goed af te bouwen met het programma voor een optimaal resultaat en ik zorg voor een goede na-begeleiding.

Wanneer begint de Challenge?

Vanaf nu starten wij met de kick off. In de komende 2 weken kun je langskomen voor een intake waarbij een behandelplan wordt opgesteld en het programma wordt uitgelegd.

Op maandag 1 juni starten wij met de Samen Slank challenge. In die komende 30 dagen wordt je voorzien van coaching, voedingsadvies, recepten en tips. Kortom, in 30 dagen slanker en fitter.

PowerSlim: samen naar een goede balans

De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

  • Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten
    supermakkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.
  • Zes eetmomenten per dag.
  • Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.

Afslanken doen we samen!

Even voorstellen: Mirella Franken, jouw persoonlijke coach

Hi, ik ben Mirella Franken.Inmiddels al 10 jaar trotse eigenaresse van Bewegingsstudio Fit & Welzijn. Sinds 2015 werk ik al met het PowerSlim voedingsprogramma en zie ik vaak in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel van de challenge. Besluit je na de challenge door te gaan met het PowerSlim programma, dan blijf ik je ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.

“Voor mij geen zorgen over het bikiniseizoen”

Bekijk het hele verhaal van Tatiana Voorbrood (-16 kg):

Ik was altijd de persoon die alles kon eten zonder aan te komen, tot na mijn tweede zwangerschap. Mijn hormonen waren uit balans en de chocolade kwam elke dag uit de kast. Mijn lichaam schreeuwde om suiker en het leek alsof ik maar niet verzadigd raakte. De kilo’s zijn er daardoor ook snel aangekomen.

Al snel merkte ik dat ik hier iets aan moest doen. Ik heb uiteindelijk verschillende dingen gedaan en geprobeerd om op eigen kracht af te vallen. Dit bleek voor mij niet de beste manier te zijn en kwam telkens weer aan. Heel frustrerend!

Toen ik via een kennis hoorde over PowerSlim, heb ik direct een afspraak gemaakt voor een intake gesprek bij het PowerSlim center bij mij in de buurt. Eerlijk gezegd, was ik nog wel wat sceptisch. Zoveel lekkere dingen eten, 6 x per dag en dan toch afvallen? Ik dacht, ik probeer het gewoon. En met die beslissing ben ik nu erg blij.  PowerSlim was echt de reset voor mij die ik nodig had. Het prettigste vond ik dat je totaal geen honger gevoel hebt en ook gewoon met je gezin kan avondeten zonder apart te hoeven koken. Nu ben ik een jaar later nog steeds op gewicht. Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me fitter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dit gun ik iedereen.

Wat kost de PowerSlim Samen Slank challenge?

Vaak starten we met een starterspakket om je wegwijs te maken met het programma. Dit bevat 46 verschillende PowerSlim producten.

Je kunt dan ook meteen proeven wat je wel en niet lekker vind en je krijgt dan krijg je meteen een goede kijk in het assortiment. Het toegevoegde weekmenu zal je hierin wegwijs maken.

Verder zit er in het starterspakket een gratis kookboek ter waarde van 19,95 euro met de meest heerlijke recepten die makkelijk te bereiden zijn, een shaker, multi-vitaminen en acido-fit(mineraal supplementen). Het pakket is voor 7 dagen en bedraagt € 159,-. Daarna stellen we een weekmenu samen aan de hand van producten die jij het lekkerste vind. Gemiddeld besteed je tijdens de 1e strikte fase 12,5 tot 15 euro per dag. Om tot een goed resultaat te komen is de wekelijkse coaching geheel GRATIS bij minimale afname van 3 doosjes PowerSlim producten.

Ben je benieuwd naar jouw persoonlijke kostenplaatje, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek. In dit adviesgesprek word precies verteld hoe er aan de slag word gegaan!

Wil jij mee doen aan de Samen Slank challenge?

Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!