POWERSLIM

Je streefgewicht bereiken met een gestructureerd programma?

Wil jij serieuze stappen zetten om je streefgewicht te bereiken en te behouden? Op basis van een uitgebalanceerd programma, met gezonde recepten voor een bewust voedingspatroon? Voor professionele begeleiding kun je  terecht bij PowerSlim coach Mirella Franken.

Anja Zuidema uit Prinsenbeek: “Eindelijk in balans!”

Ik ben begonnen met het proefpakket met een duidelijk instructie van Mirella. Deze 3 dagen gingen me goed af. Wat ben ik blij dat ik heb doorgezet! De producten zijn smakelijk en het allerbelangrijkste: door het PowerSlim programma begon ik mij steeds fitter te voelen. Nu ben ik eindelijk in balans!

Wat is het PowerSlim programma?

PowerSlim is een afslankconcept waarmee je niet alleen het door jouw gewenste gewicht verliest, maar ook blijvend verandering in je leefstijl bereikt. Dit gebeurt volledig onder begeleiding van ons team goed opgeleide en gecertificeerde PowerSlim voedingscoaches. Met behulp van een breed assortiment aan uitgebalanceerde, eiwitrijke en koolhydraatarme producten, die in een handomdraai op tafel staan.

Het concept bestaat uit drie fases, die je onder onze deskundige begeleiding doorloopt. Aan de hand van wekelijkse consulten werk je toe naar jouw gewenste streefgewicht. En ook na het bereiken van dit streefgewicht blijf je onder onze professionele begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

Het PowerSlim programma kort samengevat:

  • Een wetenschappelijk onderbouwd behandelplan, afgestemd op jouw persoonlijke situatie.
  • Gestructureerd toewerken naar een bewust voedingspatroon, onder professionele begeleiding.
  • Simpel en doeltreffend naar jouw gewenste streefgewicht.

Een eerste indruk aan de hand van 5 recepten

Vind je het prettig om alvast een eerste indruk te krijgen van het type maaltijden? We sturen je per e-mail graag alvast vijf koolhydraatarme recepten toe, geheel vrijblijvend.

Wij gebruiken jouw e-mailadres alleen om de recepten toe te sturen.

Hoe kunnen wij je van dienst zijn?

In onze studio werken wij met diverse behandelingen. Heb jij interesse in PowerSlim of andere diensten/behandelingen, dan kun je ons een bericht sturen met behulp van onderstaand formulier. Wij zijn je graag van dienst.

076 – 542 38 00
info@bijmirella.nl

Oriënterend adviesgesprek

Tijdens een oriënterend adviesgesprek vertellen wij je graag meer over het PowerSlim programma. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Een adviesgesprek is kosteloos en volledig vrijblijvend.

Over Mirella Franken

Mijn naam is Mirella Franken. Sinds 2015 ben ik gecertificeerd PowerSlim voedingscoach en werk sindsdien met veel enthousiasme met het PowerSlim programma. Met mijn bedrijf Bewegingsstudio Fit & Welzijn gevestigd in Prinsenbeek, begeleid ik je graag bij het behalen van blijvende resultaten. Door diverse studies te volgen (en nog steeds volg), blijf ik bij met de kennis rondom gezondheid en voeding zodat ik je kan voorzien van een goed advies. Hierdoor kan ik je coachen en motiveren naar een gewenst resultaat waarbij jij lekker in je vel zit, jij je gelukkig voelt en tevreden bent met wie je bent!