RECENSIES

Ervaring lymfedrainagekuur van Lilian

Enige tijd geleden ben ik via/via in contact gekomen met Mirella van Bewegingsstudio Fit & Welzijn in Prinsenbeek. Op haar website zag ik dat je een lymfedrainage behandeling kon laten uitvoeren die zou helpen tegen diverse klachten. Waar ik met name last van had was vochtophoping (oedeem) in mijn benen, rusteloze benen en wat andere vage klachten.Ik schreef deze toe aan mijn leeftijd en het feit dat mijn moeder hier ook last van had. Uiteindelijk toch besloten om een proefbehandeling /meting te laten uitvoeren.

Op de eerste plaats is Mirella een erg fijn persoon die een ieder in zijn/haar waarde laat en het er erg laagdrempelig is. Je moet immers toch in je onderbroek gaan staan. Ik heb ervoor gekozen om de behandeling te starten, toch wel intensief! 2 keer per week zo’n 100 kilometer reizen en dit gedurende 5 weken. Maar ik zou willen dat ik het eerder had gedaan. Geen last meer van oedeem, rusteloze benen zijn ook verleden tijd en ik voel me heel fit! Ik wist wel dat blokkades van lymfevaten klachten konden geven, maar dit resultaat had ik niet verwacht! Kortom, een aanrader! Lilian (Steenbergen)

Ervaring lymfendrainagekuur van Ingrid

Hoi, ik ben Ingrid (54 jaar, Prinsenbeek). Twee jaar geleden heb ik een operatie moeten ondergaan, waarbij o.a. ontstekingen werden weggehaald. Helaas zonder succes, want ik bleef veel last houden van die ontstekingen. Hierdoor moest ik nogmaals onder het mes, echter werd de pijn er niet beter op. Zo had ik veel last van pijn aan mijn armen en benen, waardoor ik nog maar moeilijk kon sporten. Het gevolg was ook dat afvallen ook niet meer lukte. Wederom ben ik teruggegaan naar het ziekenhuis waar ik toen het advies kreeg, dat ik er maar mee moest leren leven en dat er verder niets meer aan te doen was. Ontevreden met dit antwoord ben ik het internet gaan afspeuren en hierbij stuitte ik op Fit & Welzijn.

Inmiddels zat ik in de modus van niet geschoten is altijd mis en heb ik contact gezocht en zodoende een afspraak gemaakt. In december 2019 heb ik een proefbehandeling ondergaan en uit de meting kwam naar voren dat er in mijn lymfen wel veel verstoppingen zaten. In januari 2020 ben ik begonnen met de behandelingen. In het begin heb ik hier wel veel last van gehad met als gevolg dat ik echt heel moe was, waardoor het leek of het eerder slechter ging dan dat het beter werd. Maar na paar weken en ca. 8 behandelingen verder ging het steeds beter en het resultaat is geweldig. Na een hele lange tijd zit ik weer eindelijk lekker in mijn vel, de pijn is veel minder en ik kan weer sporten, met als resultaat dat ik ook weer afval. Ik ben er helemaal blij mee!!!

De ervaring van Astrid

Nadat ik in juli 2018 gestopt was met roken en ik een andere baan had, waarbij ik veel minder beweging had, zag ik de kilo’s er steeds meer bijkomen. Ik voelde me daar niet prettig bij en besloot er wat aan te gaan doen. Ik wilde graag 10 tot 13 kilo afvallen…maar zag er erg tegenop. Het was inmiddels augustus 2019 en ik had via verschillende mensen wat gehoord over Powerslim, ik zag met eigen ogen dat zij goed resultaat boekten, maar hoorde ook de enthousiaste verhalen. Ik heb toen de stoute schoenen aangetrokken en een intake bij Mirella gepland.

Waar ik huiverig voor was, was dat mijn leven een stuk minder gezellig zou worden als ik streng moest gaan diëten, want dát was nou net wat ik niet wilde omdat ik een liefhebber ben van lekker eten en gezelligheid. Omdat onze vakantie bijna voor de deur stond stelde ik tijdens mijn eerste gesprek met Mirella voor om ná de vakantie te beginnen. Mirella wist me gelukkig te overtuigen dat het juist goed was om nog vóór de vakantie wat af te vallen, zodat de vakantie kilootjes niet zo zwaar zouden wegen. Wat er af was, kon er maar af zijn! En daar ging ik, met een box vol lekkere dingen, een heel fijn kookboek met allerlei heerlijke recepten en uitgebreide uitleg. Wat me verbaasde was dat ik veel moest eten op een dag. Ik was gewend maar 2x per dag te eten (meestal in de ochtend en de avond). Ik dacht dus dat ik helemaal niet zoveel at en baalde dat ik toch steeds aankwam. ‘s Avonds had ik dan erge trek en at dan een vol bord warm eten. Nu mocht/moest ik ineens om de 2 á 3 uur iets eten. Ik moest er in het begin zelfs erg goed op letten dat ik niet vergat iets te eten, hierdoor had ik helemaal niet het idee dat ik aan het lijnen was!

Uit het assortiment van de Powerslim snacks is genoeg te kiezen om te kijken wat ik lekker vind om als tussendoortje te eten. Ook voor het ontbijt, de lunch en de warme maaltijden is er genoeg keus. Het viel me ook op dat de recepten geen ingewikkelde bereidingen hadden en makkelijk te gebruiken zijn voor als je voor meerdere mensen kookt. Toen ik een maand later op vakantie ging was ik al bijna 5 kilo afgevallen. Het voelde raar…Ik ging als een trein, terwijl ik juist veel meer at dan daarvoor…!

Op vakantie ben ik niet echt met afvallen bezig geweest, maar kon ik inmiddels door de tips van Mirella goed inschatten wat verstandig was en wat niet, om te eten in een restaurant, maar gelukkig nog steeds keuze genoeg. Hierdoor heb ik heerlijk bourgondisch genoten in Italië. Ik was blij dat ik al voor de vakantie begonnen was want die vakantie-kilootjes vielen nu wel mee. Ik was uiteindelijk maar 0,5 kilo aangekomen door bewuster te eten en als tussendoortje mijn verantwoorde lekkere snacks van Powerslim op tijd te nemen, ook tijdens mijn vakantie.

Nu ben ik inmiddels 10 kilo afgevallen en was het niet beu, omdat het niet voelt als diëten. Ik ga gewoon nog even door en omdat je een jaar begeleiding krijgt zit het steeds meer in je eigen systeem om zo verder te gaan zonder dat het vervelend of moeilijk voelt. Ik voel me fitter en vitaler en merk dat mijn inzicht om mijn eetgewoontes om te buigen makkelijker is dan ik had verwacht. Bedankt Mirella!

Lymfendrainage kuur van Marij

Hoi, hoi, ik ben Marij (45 jaar, Chaam) en ik wil graag mijn ervaring met de lymfedrainage met jullie delen.
Ik was bij Mirella om te sporten en daar was de mogelijkheid om je te laten behandelen met de lymfedrainage. Na informatie te hebben gevraagd aan Mirella heb ik een lymfemeting laten doen, waaruit bleek dat het wel wat voor mij kon zijn ivm hoofdpijn, waar ik nogal eens behoorlijk last van heb. Hoe fijn zou het toch zijn als dat eens minder werd of sterker nog, als ik ervan zou komen? We hebben de behandeling ingezet en we zijn 3x per week begonnen met de Lymphomed-behandeling en na 5 behandelingen waren mijn klachten al een stuk minder. Ik wilde er natuurlijk helemaal van af en dit is na nog 5 behandelingen gelukt!!
Dit alles is nu 2 maanden geleden en het is nog steeds heerlijk zonder hoofdpijn! Dus ik zeg DOEN!!! Groetjes Marij

Lymfendrainage kuur van Els

Els (54 jaar, Breda) is bij ons gekomen doordat ze veel last had van onrustige, pijnlijke benen. Hierdoor sliep ze vaak ook niet in de nacht door. Ze las over onze lymfedrainage kuur en nam contact op om te kijken wat deze behandeling voor haar kon betekenen. Na het informatiegesprek hebben we een intake-afspraak gemaakt en is Els begonnen met haar kuur. Na haar eerste behandeling kon zij de nacht al doorslapen zonder last te hebben van haar pijnlijke benen. Els heeft 2x per week de kuur ingezet. Haar ultieme test was een etentje dat op de planning stond. Veel en lang zitten lukte haar niet, dan werden haar benen altijd onrustig. Die avond ging dit prima! Hoe fijn is dat?! Zonder hinder kunnen genieten van je etentje met vrienden maar ook zonder dat je steeds moet opstaan of moet gaan verzitten.

Het verhaal van Toos

Dit is Toos, 69 jaar en ze is via een vriendin bij ons in de studio gekomen. Haar doel was om een gezonder BMI te krijgen, zich fitter en vitaler te voelen. Dat is haar zeker gelukt!

Ondanks de vele tourritten en weekenden weg met de motor, is ze haar doel zelfs voorbij gegaan.

Haar doel was om zo’n 7 kg kwijt te raken, uiteindelijk is het 10 kg geworden! Wat zijn we trots op deze dame, die op haar motor heerlijke tourritten blijft maken maar nu zonder extra bagage.

Het verhaal van Charissa

Hoi,

Ik ben Charissa , 39 jaar en moeder van 3 kinderen en helaas bleven bij mij na de laatste bevalling de kilootjes eraan zitten! Het werd hoog tijd dat ik hier iets aan ging doen. Na verschillende diëten en het bekende jojo-effect, kwam ik een folder tegen van het  Powerslim programma. Na een aantal maanden twijfelen zal ik er wel of niet aan beginnen heb ik toch maar besloten contact op te nemen. Diezelfde week was er toevallig een informatie-ochtend met verschillende Powerslim producten die je ook mocht proeven. Ik was verkocht! Die week ben ik begonnen met het  Powerslim programma . Ik moest heel erg wennen aan het feit dat je 6 keer per dag iets eet. Dus naast je 3 maaltijden waren er ook nog 3 tussendoortjes. Mijn doel was om 15 kilo af te vallen voor de zomervakantie, nu nog geen drie maanden verder heb ik dit doel behaald! En ben ik alweer bezig met het opbouw schema. Ik zit nu lekkerder in me vel, ben energieker en trots op het resultaat!

Met dank aan mijn coach Mirella, voor de begeleiding tijdens het Powerslim programma, en het zijn van mijn stok achter de deur!

Het verhaal van Nicolien

Nicolien heeft haar einddoel bereikt en zoals ze zelf aangeeft in haar laatste blog “Aan alles komt een eind”, zo ook voor Nicolien en haar PowerSlim-reis. Happy is ze met 16 kilo minder! Je kunt haar ervaringen teruglezen op haar mooie blogs zoals ze die in de afgelopen periode geschreven heeft.

Het verhaal van Ingrid

Wie  had een half jaar geleden kunnen bedenken dat ik 15 kilo minder zou wegen? Nou ik niet!  Iedereen kent het verhaal van afvallen, kilo’s eraf en kilo’s erbij.
Totdat ik PowerSlim voorbij zag komen, grote twijfel maar toch na al die positieve verhalen op Facebook en m’n positieve coach Mirella de stap gewaagd. Je denkt hoe kan dit met 3 maaltijden en 3 tussendoortjes en dan afvallen. Nou, het is echt zo!

Er zijn producten voor ieder wat wils. Van heerlijke krokante muesli voor in je kwark, krokante wafels, pannenkoeken, wraps en het moet niet gekker worden ook chips. Door de variatie van de PowerSlim-producten is het ook een methode om het juist vol te houden. Daarbij heb ik ook een goede begeleiding van Mirella, ook als je eens een mindere week hebt gehad pept ze je weer op en komt het zeker weer goed.

Ik ga zeker deze levensstijl zo aanhouden, voel me super goed! Ook dankzij mijn coach, bij deze super bedankt Mirella.

Liefs Ingrid

Het verhaal van Guido en Laura

Wat een kanjers zijn Guido en Laura en wat ben ik enorm trots op ze!! 👊🏼

Er stond een grote reis op de planning en we hebben het PowerSlim traject mooi af kunnen ronden voor zij deze reis gingen maken. In december 2018 waren zij helemaal klaar voor hun verre vakantie maar wel met samen 40 kilo MINDER!!!

Het verhaal van Anja

Eindelijk in Balans!

September 2017… na een periode van het ontwijken van de weegschaal (omdat ik zelf dondersgoed wist dat ik meer zou wegen dan me lief is!), ben ik er voor mezelf aan uit dat er een knop om moet. Ik ga starten met Powerslim!!  Met mijn coach Mirella afgesproken dat ik na mijn verjaardag het proefpakket van Powerslim ga proberen, kijken of dit enige reactie in mijn lichaam teweeg brengt, want ook ik probeerde zelf al van alles om van de overtollige kilo’s af te komen. Het was een strijd die ik al heel lang voerde met mezelf. Het werk in de zorg en de vele onregelmatige werktijden waarmee ik te maken heb, maakten het helemaal al niet gemakkelijk.

Het is  19 september 2017 en moet nu toch echt op de weegschaal, ik neem het proefpakket mee met een duidelijk instructie van Mirella!  De 3 dagen van het proefpakket gaan me goed af, de producten zijn smakelijk en het allerbelangrijkste mijn lichaam lijkt er op te reageren. Ik ben na die dagen idd 1 kilo en 3 ons kwijt! Genoeg reden om nu door te pakken! Ik ga starten met het Powerslim-programma. Vol goede moed ga ik van start. De eerste dagen gaan goed en ik weet me goed aan mijn schema te houden, maar dan ineens slaat de twijfel toe, ga ik dit wel volhouden!?  Ik besluit Mirella een mail te sturen waarin ik uitleg dat ik het niet meer zie zitten. PowerSlim is niets voor mij, en met de feestdagen op komst denk ik dat ik er beter mee kan stoppen. Mezelf met deze dagen ‘zielig’ voelen, nee, dit gaat hem niet worden.

Thuis wordt ik gestimuleerd door mijn jongste zoon, omdat hij zei; ‘mama, dit is wat je toch wilt!’  Mirella pakt het gelukkig professioneel op en laat me weten het er samen over te hebben op onze volgende afspraak. Met dubbele gevoelens ga ik naar de volgende afspraak. Suikerverslaving doet rare dingen met je. De gedachten alleen al dat je al het lekkers moet laten staan, dat maakt me onrustig! Voordat we in gesprek gaan doen we eerst een weegmoment en weer is er van alles veranderd in mijn lijf! Powerslim werkt nog steeds ook voor mij!!  Gaan we opgeven? Nee we zetten door! En wat ben ik blij dat ik doorgezet heb. De eerste weken gingen niet vanzelf, er ging zoveel om in mijn lichaam. Maar de knop is omgegaan en hoe! Redelijk snel haalde ik mijn gestelde doel maar de kers op de taart bleek dat de knop zodanig omging dat ik uiteindelijk 2 keer mijn doel aan gewicht kwijt ben. Maar even zo belangrijk is dat ik heb me nog nooit zo energiek heb gevoeld. Het gevoel van honger ken ik niet meer. Het PowerSlim-programma is  zo goed uit gebalanceerd, dat ik zelfs mijn suikerverslaving de baas ben en geen zakken pepernoten meer op eet! Nog dagelijks gebruik ik de producten van Powerslim en Balancelijn, gewoon omdat ik ze smakelijk vind en er goed mee in balans blijf.  Nooit gedacht dat er nog eens tegen me gezegd zou worden dat ik wat MEER moet eten!

Het verhaal van Heleen

Ik was veel te zwaar, wat ik ook probeerde, ik werd alleen maar zwaarder. Toen ik een filmpje zag van mezelf tijdens de nieuwjaarsduik schrok ik zo van mezelf dat ik besloot dat het genoeg was. Maar na de maand januari weer allerlei dingen geprobeerd te hebben, was ik radeloos.

Toen vertelde een vriendin mij over PowerSlim en dat dit echt goed was te combineren met mijn onregelmatige werk. Natuurlijk was ik in het begin een beetje sceptisch omdat ik al zoveel had geprobeerd, maar ik besloot er voor te gaan. Vanaf het eerst moment was ik blij verrast met de goede resultaten. Ik ging in juni op vakantie en mijn doel was, in bikini zonder me daarvoor te hoeven schamen. Het traject ging mij heel goed af. Het was heel goed te doen zonder dat de rest van mijn gezin hier hinder van ondervond. Mijn coach was een grote steun, als het even niet goed ging kon ik haar altijd bereiken. Inmiddels is mijn man ook gestart met het PowerSlim programma, het is heel fijn om dit samen te doen.

Het PowerSlim programma is mij goed bevallen.  Ik ga nu verder met fase 2 en 3 en uiteindelijk ga ik samen met mijn coach mijn voedingspatroon aanpassen zodat ik in balans blijf. Ik wil absoluut niet terugvallen in mijn oude gewoontes. Met de hulp van mijn coach gaat dat zeker lukken. Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet en ik wil echt nooit meer zo zwaar worden als ik was. Zo blij dat ik gewoon weer broeken met een goed gevoel kan dragen. Om dit jaar goed te starten maak ik weer een nieuwjaarsduik, maar dan met de nieuwe zelfverzekerde ik.

Het verhaal van Linda

Hallo, ik ben Linda Vissers en door middel van het Powerslim-programma nu weer 15 kilo lichter.

Na jaren geleden al 45 kilo te zijn afgevallen en overtollig huid te hebben laten weghalen zag ik weer een gewicht op de weegschaal staan wat ik niet wilde zien. Het dieet dat ik eerder had gedaan sprak me niet meer aan, en mijn moeder was al bij Mirella aan het PowerSlimmen en sporten. Zo nam ze voor mij een proefpakketje mee om te proberen of het iets voor mij zou zijn.

Het waren verschillende producten, de één lekker en de ander niet voor mij weggelegd. In die 3 dagen was het me gelukt om 2 kg kwijt te raken, dit was voor mij voldoende om de knop definitief om te zetten en ervoor te gaan. Daar gaan we dan!

Met de uitleg van Mirella en de keuze uit vele producten ging ik aan de slag. Na de eerste 2 weken al 5 kilo kwijt, dat gaat lekker zo! Nieuwe producten proberen, het kookboek erbij halen en maar proberen, ik kreeg er nog plezier in ook. Ook de afspraken bij Mirella zijn altijd gezellig en leerzaam.

Elke week op de weegschaal en elke week zien dat je bent afgevallen geeft een enorme boost om door te gaan. Ik had in m’n hoofd een gewicht afgesproken wat ik graag wilde zien,en dat is gelukt! Dit gewicht heb ik nooit eerder op de weegschaal gezien. Ik had mijn doel bereikt en wat was ik daar trots op, nog steeds kan ik mezelf in de spiegel aankijken en trots zijn op wat ik heb bereikt, van 7 jaar geleden nog 118 kilo wegen naar nu 68.

Het afbouwen ging ook goed, weer lekker andere dingen mogen en weer andere dingen proberen, ik heb nog steeds de tussendoortjes van Powerslim en dat gaat goed om mijn gewicht stabiel te houden, ook zeker de weegmomentjes houden me bij de les. Door Powerslim heb ik geleerd om bewuster met eten om te gaan, groente leren eten en niet alles vies te vinden wat je niet kent.

Dus wil je afvallen maar toch blijven eten? Met Powerslim kan het gewoon, en als een viesneus als ik het kan, kan jij het ook!

Liefs, Linda

Het verhaal van Michelle

In het najaar van 2016 voelde ik me niet lekker in mijn vel. Was erg veel gaan eten door de scheiding die ik begin van dat jaar doormaakte. Boos op alles en iedereen maar ik werd steeds bozer op mijn lichaam. Ik voelde me zo slecht! Maar ik deed het toch echt helemaal zelf. Ik moest daarom ook ZELF die knop om gaan zetten en er iets aan gaan doen.

Doordat ik al eens eerder PowerSlim geprobeerd had wist ik gelijk dat ik dit weer moest gaan doen. Ik wilde namelijk niet alleen maar aan de shakes en repen, ik wilde eten voelen en kauwen in mijn mond.

Gelijk de telefoon gepakt en een afspraak gemaakt met Mirella. Alleen al na het telefoon gesprek had ik er al een super goed gevoel bij. Hoe moest het dan wel niet zijn na de intake!

Na de intake (wat echt super leuk was 😊) gelijk gestart met PowerSlim. Natuurlijk is het de eerste dagen lastig, ook nog met een kleine jongen thuis, maar dat heb ik allemaal goed op kunnen lossen.

De kilo’s vlogen eraf. Ik sportte er ook een beetje bij en op mijn werk zeiden de mensen waar ik voor werk, dat ik steeds vrolijker werd. Ik heb me goed aan de schema’s en menu’s gehouden, maar natuurlijk ook zelf variaties gemaakt, wat erg leuk was om te doen. Het was altijd lekker en goed te eten.

De begeleiding die ik had vanuit Mirella (Fit & Welzijn) was echt super. Als ik wat mindere dagen had wist zij me altijd wel weer op te beuren. Ik ging er dan ook altijd met erg veel plezier naar toe. Ik kwam vaak niet uitgepraat wanneer ik daar geweest was. Ook heeft ze altijd wel tijd om te vragen hoe het met me was op privé-gebied.

Natuurlijk heb ik ook wel periodes gehad dat ik wilde stoppen of dat ik weer iets aankwam, maar doordat ik dan weer langs was geweest wist ik toch altijd weer de kracht te vinden om door te gaan. Dank je wel Mirella dat je mij hier zo goed in gesteund en geholpen hebt.

Ik mag dan ook blij zijn met het resultaat. Op zijn top ben ik dan ook 14.5 kilo kwijt geraakt.

Kortom: Toch wel enorm trots op mijzelf!

Het verhaal van Anita 

Ik ben Anita Verhagen en inmiddels 11 kilo lichter. Hoe ik dat gedaan heb? Lees hieronder mijn verhaal!

Nadat ik alle gezonde diëten van het internet al geprobeerd had en de kilo’s er iedere keer maar weer aankwamen was ik het beu. Werkt er nu echt niets? Ik kende Mirella al en had al eens op haar site gekeken. Op een dag  een afspraak gemaakt en wilde dit als laatste nog maar eens proberen. En met succes!

Mirella legde alles heel goed uit en met het proefpakket naar huis gegaan. Nog 1 laatste etentje met vrienden en de volgende ochtend (24 april 2016) gestart. Tijdens dat laatste etentje werd er nog een foto van mij gemaakt, waarna ik dacht: Nu is het genoeg!

Eerst het boodschappenlijstje geshopt bij de supermarkt en vol goede moed begonnen. Fijn dat je zo’n vast lijstje hebt, echt een houvast. Na 3 dagen kreeg ik hoofdpijn van de suikers die ik niet meer binnen kreeg. Maar daardoor wist ik dat het zou werken. De wijntjes miste ik niet, ik wist waar ik het voor deed. Na 1 week was er al meer dan een kilo vanaf. Daardoor wist ik meteen dat ik op de goede weg was en wilde dit perse volhouden. Na een aantal weken had ik een vriendinnenweekendje en heb keurig 1 wijntje gedronken, omdat ik niet terug wilde vallen. Mirella gaf aan dat dat prima kon en dat bleek bij de volgende weging ook weer. Bij ieder moeilijk moment besprak ik met Mirella hoe ik het het beste kon aanpakken en dat werkte. Want die terrasjes en verjaardagen waren er natuurlijk ook.

Na 9 weken mocht ik weer voor het eerst fruit toevoegen, jeetje wat was dat lekker!

Eind juli was ik op mijn streefgewicht, en 83cm! kwijt! Daarna begon het stabiliseren. Nu na een jaar blijf ik op gewicht, soms een paar ons erbij, soms een paar ons eraf. Maar na mijn laatste vakantie was er zelfs weer 6 ons af. Mijn lichaam is inmiddels gewend aan deze gezonde levensstijl en ik kan prima een wijntje drinken, met carnaval een slechte hap nemen en genieten van een lekker etentje. Dankzij de goede zorgen van Mirella zit ik nu weer lekker in mijn vel!

Het verhaal van Kirsten 

Hallo! Ik ben Kirsten en ik ben ondertussen 15 kilo lichter!

Ik ben in februari 2016 begonnen bij Mirella. Hiervoor heb ik vele dingen geprobeerd, zoals naar de sportschool gaan. Hier moest ik dan steeds op de fiets om de kilo’s kwijt te raken, maar omdat ik zo’n slechte conditie had zat hierin niet veel vooruitgang. Dit demotiveerde mij natuurlijk weer…

Via een vriendin kwam ik bij Mirella, waarbij ik al direct enthousiast werd tijdens de kennismaking. We maakte samen een plan op hoeveel kilo’s ik kwijt wilde. Ik ging namelijk augustus 2016 op vakantie naar Indonesië. En zoals iedereen wel weet zijn vakanties elk jaar opnieuw weer een struikelblok als je jezelf te zwaar vind. Daarom was mijn doel:

‘’Lekker in mijn vel in bikini op vakantie!’’

Samen met Mirella gingen wij dit doel bereiken. En ja hoor, eindelijk was het zover, het laatste weegmoment voor mijn vakantie. Ik was van 82,2 kilo naar 65,8 kilo gegaan! Vele centimeters minder en 3 broekmaten kleiner!

De Powerslim methode werkte voor mij erg goed. Bepaalde maaltijden, toetjes, koekjes of drankjes lustte ik wel en sommige weer niet, die smaak verschilt bij iedereen. De producten die ik voornamelijk erg smakelijk vond waren de vanillepudding, mokka wafels, mokka drankjes, de appelflensjes en de blini’s waren mijn favoriet.

Ik raad iedereen Powerslim aan, wil je ervoor gaan, zet die knop om en vecht ervoor! Uiteindelijk lukt het je en ben je trots op jezelf dat je het gedaan hebt! Dus nu gemiddeld 15 kilo lichter, ben ik erg trots op mijn nieuwe garderobe, mijn taille en mijn nieuwe levensstijl. Ik zit lekker in mijn vel en heb meer zelfvertrouwen gekregen.

Mede dankzij Mirella, dus dank je wel! Je doet het top en ga zo door!

Het verhaal van Trudy

Hallo ik ben Trudy Boemaars, ik ben 56 jaar oud en was veel te zwaar voor mijn lengte. Al een paar jaar was ik heel ongelukkig met mijn gewicht, ik heb echt van alles geprobeerd maar wat ik ook deed, niets hielp. Een paar ons eraf en weer een kilo erbij heel frustrerend. Ik had al een paar keer PowerSlim voorbij zien komen via facebook en ben naar de site van PowerSlim gegaan om te kijken wat het allemaal in zou houden. Eigenlijk ging het weer om de koolhydraten en haakte ik alweer bijna af, want dan moest ik mijn wijntje laten staan en mocht ik geen brood meer eten, geen aardappels,  ik voelde de honger al op komen… Dat kon toch niemand vol houden en weer waren we een maand verder en weer een kilo erbij.

In de supermarkt begon ik op te letten waar de koolhydraten allemaal inzaten, en hoeveel…   daar werd je nog minder vrolijk van. Maar toch begon ik op te letten wat ik kocht, maar het was zo moeilijk alleen, want wat was nu wel goed en wat niet, ik zag door de bomen het bos niet meer. Door de week stopte ik met mijn wijntje drinken en lette ik wel op wat ik at maar er ging nog geen ons vanaf, want in het weekend ging ik weer helemaal los, lekker wijntje, kaasje, worstje, frietjes en ga zo maar door. Ik heb wel 15x de site geopend van Mirella van Fit & Welzijn en alles doorgelezen wat erop stond maar durfde maar geen afspraak te maken met de gedachte dat gaat het toch weer niet worden.

Op een ochtend in augustus ging ik op de weegschaal staan en ben er bijna vanaf gesprongen van schrik, de weegschaal gaf 81 kilo aan. Diezelfde dag heb ik nog het contactformulier ingevuld van Fit & Welzijn. Mirella belde me op en er was snel een afspraak gemaakt, ze heeft me alles goed uitgelegd en ik ben naar huis gegaan met een starterspakket en een hoop sceptische gedachten van nou: ik ben benieuwd. Ik was tenslotte nog nooit meer dan 3 kilo afgevallen om er daarna weer 5 aan te komen.

De eerste week was best moeilijk, alles uit te moeten zoeken maar wat heb ik veel gehad aan het kookboek en wat waren alle gerechten en tussendoortjes LEKKER dat had ik echt niet verwacht, en weet je, geen minuut honger gehad, zonder brood en aardappels 😊

Na 1 week moest ik op de weegschaal en jawel hoor 1,9 kilo eraf. Nu was natuurlijk de vraag of er nog meer af zou gaan maar ook na week 2 was er weer 1,5 kilo af. Nu ging het spannend worden want meer dan 3 kilo was ik nog nooit afgevallen, dus week 3 werd erg spannend, 8 ons eraf in totaal nu dus 4,2 kilo. Ondertussen kreeg ik natuurlijk heel veel adviezen van Mirella en kon ik alles op de site van PowerSlim terug vinden. Ik zat er lekker in en de motiverende gesprekken met Mirella hielpen me door moeilijke dagen heen. Ook ben ik natuurlijk 3x in de week gaan sporten in de warmtecabine, heerlijk warm en goed voor je spieropbouw. Omdat dat maar ongeveer een half uurtje tijd kost per keer is ook dit goed vol te houden.

Zo leerde ik opnieuw koken zonder pakjes en zakjes en zelfs met Kerst hadden we een heus kerstdiner helemaal powerslim-proef, dat is dus zo fijn want dan ga je ook niet de fout in op dat soort dagen. Ik bleef iedere week netjes afvallen zo tussen de 6 ons en 1 kilo per week. In fase 1 is dat eigenlijk niet echt veel maar ik was er super blij mee. Het ging niet snel maar ik viel af en sinds eind januari ben ik op gewicht, mijn gewicht is nu 67,3 kg en ben van maat 42/44 naar maat 38 gegaan. Ik zit weer heerlijk in mijn vel en ben nu in de balansfase beland. Nu is het natuurlijk de bedoeling om op gewicht te blijven en ook daar staat Mirella weer voor je klaar met gesprekjes en een map waar je alles nog eens in terug kunt lezen als je uit eten gaat,  als je een BBQ hebt, als je een feestje hebt, wat te doen als je op vakantie gaat. Iedere 2 weken kom ik nu nog bij Mirella om te wegen en de week even door te spreken, soms is er weer wat af en soms is er weer wat bij maar dan weet ik ook precies waar dat aan gelegen heeft en Mirella heeft me geleerd om me daar niet schuldig over te voelen.

Zo blijf ik nog even onder “controle” bij Mirella. Tot een jaar (na bereik van je streefgewicht) krijg je begeleiding bij het afvallen en het op gewicht blijven, en dat is natuurlijk heel fijn anders zou je misschien weer terug vallen in je oude gewoontes. Weet je wat nu het allerleukste is, ik mag een hele nieuwe zomer garderobe uit gaan zoeken 😊 Dit gun ik iedereen die niet zo lekker in zijn vel zit en wat te zwaar is. Neem contact op met Mirella en ga ervoor!

Groetjes Trudy

Ik wil graag mijn succes en ervaring over PowerSlim met jullie delen.

Jarenlang ben ik aan het tobben geweest met allerlei diëten, wat niet echt wat opleverde.  Ja, het enige dat ik ermee bereikte was een jojo-effect!

Totdat ik van PowerSlim hoorde. Vol goede moed ben ik er bij Mirella eraan begonnen en echt, wat is dat een topdieet! Met de tussendoortjes erbij mocht ik 6x per dag eten. Je hebt zoveel keus in producten en ze zijn nog erg lekker ook.

Afgelopen maart ben ik gestart en in juni was ik al 20 kilo kwijt. Nu ben inmiddels bijna 27 kilo afgevallen en vind dit prima zo. Ik voel me fit en energiek, voor mij niets anders meer dan PowerSlim. En wat ik ook heel belangrijk vind, in heel mijn afvalproces heb ik geen hongergevoel gehad.

Ik kan in 1 woord zeggen ‘geweldig!’ en Mirella helpt en steunt je overal mee! Bedankt Mirella, jij bent voor mij een topcoach!

Het verhaal van Anja

Even mezelf voorstellen: ik ben Anja, 56 jaar en je kunt mij wel een eeuwige lijner noemen. Er zijn maar weinig diëten die ik niet gedaan heb. Ik lijn al vanaf mijn 14 jaar, van het ene dieet naar het andere. Ik stapte ook gerust binnen drie weken over op een ander dieet, want ja je wilt toch snel afvallen!

Totdat ik Mirella ontmoette. Zij probeerde mij duidelijk te maken dat mijn lichaam nergens aan kon wennen door het steeds overschakelen van het een naar het ander. Mirella bood mij het Powerslim-dieet aan en ach ja waarom niet…

Dus ik aan de slag met zes keer per dag te eten, wat ook nog goed voor mijn diabetes is. Je hebt niet het gevoel dat je lijnt want je eet zelfs koekjes en chips, niet te geloven toch? Er ging in het begin langzaam gewicht af, niet echt iets voor mij dus, maar ik voelde wel dat alles losser ging zitten en mijn bloedwaardes waren heel mooi over heel de dag. Na een meetsessie bij Mirella bleek er 23 cm af te zijn… wow!! Al zo blij met dát resultaat, dus ik ging zeer gemotiveerd door.

Nu ben ik inmiddels 10 kg lichter, 42 cm eraf, twee confectiematen minder en ik spuit geen insuline meer hoe gaaf is dat!!!

Mirella bedankt voor al je steun en geduld en de kunst om mij te blijven motiveren.

Ik raad iedereen het Powerslim-dieet aan, er is heel veel keus in producten en je kan op heel deskundig advies van Mirella rekenen.

Bij Mirella kan je ook nog sporten in warmtecabines wat ik ook al heel wat jaartjes doe.

Het verhaal van Annemiek

“Na een dagje Efteling met mijn mannen was ik het helemaal zat! Ik kon nergens fatsoenlijk in en voelde me daar niet prettig bij.
Ik wil niet de moeder zijn die niet mee kon omdat mijn gewicht in de weg zit.

Ik had al eens bij Mirella gesport dus ik ben eens bij haar op de site gaan kijken.
Daar vond ik het een en ander over Power Slim. Het sprak me gelijk aan omdat het goed te combineren is met mijn gezinsleven.
Ik heb Mirella gebeld voor een afspraak, ze heeft me alles duidelijk uitgelegd en ben met het starterspakket naar buiten gelopen.

Enthousiast ben ik begonnen! Van alles uit proberen want er is keuze genoeg.
Ik vind niet alles lekker maar dan kies ik iets anders of ga langst het ruil bakje op mijn wekelijkse afspraak.

Nu ben ik ongeveer 5 maanden verder en 28 kg lichter! En zit weer lekker in mijn vel!

Lymfendrainage kuur van Jolanda

Jolanda (54 jaar, Breda) is bij ons gekomen doordat ze veel last had van onrustige, pijnlijke benen. Hierdoor sliep ze vaak ook niet in de nacht door. Ze las over onze lymfedrainage kuur en nam contact op om te kijken wat deze behandeling voor haar kon betekenen. Na het informatiegesprek hebben we een intake-afspraak gemaakt en is Jolanda begonnen met haar kuur.
Na haar eerste behandeling kon zij de nacht al doorslapen zonder last te hebben van haar pijnlijke benen. Jolanda heeft 2x per week de kuur ingezet. Haar ultieme test was een etentje dat op de planning stond. Veel en lang zitten lukte haar niet, dan werden haar benen altijd onrustig. Die avond ging dit prima! Hoe fijn is dat?! Zonder hinder kunnen genieten van je etentje met vrienden maar ook zonder dat je steeds moet opstaan of moet gaan verzitten. 

Het verhaal van Toos

Dit is Toos, 69 jaar en ze is via een vriendin bij ons in de studio gekomen. Haar doel was om een gezonder BMI te krijgen, zich fitter en vitaler te voelen. Dat is haar zeker gelukt!

Ondanks de vele tourritten en weekenden weg met de motor, is ze haar doel zelfs voorbij gegaan.

Haar doel was om zo’n 7 kg kwijt te raken, uiteindelijk is het 10 kg geworden! Wat zijn we trots op deze dame, die op haar motor heerlijke tourritten blijft maken maar nu zonder extra bagage.

Het verhaal van Charissa

Hoi,

Ik ben Charissa , 39 jaar en moeder van 3 kinderen en helaas bleven bij mij na de laatste bevalling de kilootjes eraan zitten! Het werd hoog tijd dat ik hier iets aan ging doen. Na verschillende diëten en het bekende jojo-effect, kwam ik een folder tegen van het  Powerslim programma. Na een aantal maanden twijfelen zal ik er wel of niet aan beginnen heb ik toch maar besloten contact op te nemen. Diezelfde week was er toevallig een informatie-ochtend met verschillende Powerslim producten die je ook mocht proeven. Ik was verkocht! Die week ben ik begonnen met het  Powerslim programma . Ik moest heel erg wennen aan het feit dat je 6 keer per dag iets eet. Dus naast je 3 maaltijden waren er ook nog 3 tussendoortjes. Mijn doel was om 15 kilo af te vallen voor de zomervakantie, nu nog geen drie maanden verder heb ik dit doel behaald! En ben ik alweer bezig met het opbouw schema. Ik zit nu lekkerder in me vel, ben energieker en trots op het resultaat!

Met dank aan mijn coach Mirella, voor de begeleiding tijdens het Powerslim programma, en het zijn van mijn stok achter de deur!

Het verhaal van Nicolien

Nicolien heeft haar einddoel bereikt en zoals ze zelf aangeeft in haar laatste blog “Aan alles komt een eind”, zo ook voor Nicolien en haar PowerSlim-reis. Happy is ze met 16 kilo minder! Je kunt haar ervaringen teruglezen op haar mooie blogs zoals ze die in de afgelopen periode geschreven heeft.

Het verhaal van Ingrid

Wie  had een half jaar geleden kunnen bedenken dat ik 15 kilo minder zou wegen? Nou ik niet!  Iedereen kent het verhaal van afvallen, kilo’s eraf en kilo’s erbij.
Totdat ik PowerSlim voorbij zag komen, grote twijfel maar toch na al die positieve verhalen op Facebook en m’n positieve coach Mirella de stap gewaagd. Je denkt hoe kan dit met 3 maaltijden en 3 tussendoortjes en dan afvallen. Nou, het is echt zo!

Er zijn producten voor ieder wat wils. Van heerlijke krokante muesli voor in je kwark, krokante wafels, pannenkoeken, wraps en het moet niet gekker worden ook chips. Door de variatie van de PowerSlim-producten is het ook een methode om het juist vol te houden. Daarbij heb ik ook een goede begeleiding van Mirella, ook als je eens een mindere week hebt gehad pept ze je weer op en komt het zeker weer goed.

Ik ga zeker deze levensstijl zo aanhouden, voel me super goed! Ook dankzij mijn coach, bij deze super bedankt Mirella.

Liefs Ingrid

Het verhaal van Guido en Laura

Wat een kanjers zijn Guido en Laura en wat ben ik enorm trots op ze!! 👊🏼

Er stond een grote reis op de planning en we hebben het PowerSlim traject mooi af kunnen ronden voor zij deze reis gingen maken. In december 2018 waren zij helemaal klaar voor hun verre vakantie maar wel met samen 40 kilo MINDER!!!

Het verhaal van Anja

Eindelijk in Balans!

September 2017… na een periode van het ontwijken van de weegschaal (omdat ik zelf dondersgoed wist dat ik meer zou wegen dan me lief is!), ben ik er voor mezelf aan uit dat er een knop om moet. Ik ga starten met Powerslim!!  Met mijn coach Mirella afgesproken dat ik na mijn verjaardag het proefpakket van Powerslim ga proberen, kijken of dit enige reactie in mijn lichaam teweeg brengt, want ook ik probeerde zelf al van alles om van de overtollige kilo’s af te komen. Het was een strijd die ik al heel lang voerde met mezelf. Het werk in de zorg en de vele onregelmatige werktijden waarmee ik te maken heb, maakten het helemaal al niet gemakkelijk.

Het is  19 september 2017 en moet nu toch echt op de weegschaal, ik neem het proefpakket mee met een duidelijk instructie van Mirella!  De 3 dagen van het proefpakket gaan me goed af, de producten zijn smakelijk en het allerbelangrijkste mijn lichaam lijkt er op te reageren. Ik ben na die dagen idd 1 kilo en 3 ons kwijt! Genoeg reden om nu door te pakken! Ik ga starten met het Powerslim-programma. Vol goede moed ga ik van start. De eerste dagen gaan goed en ik weet me goed aan mijn schema te houden, maar dan ineens slaat de twijfel toe, ga ik dit wel volhouden!?  Ik besluit Mirella een mail te sturen waarin ik uitleg dat ik het niet meer zie zitten. PowerSlim is niets voor mij, en met de feestdagen op komst denk ik dat ik er beter mee kan stoppen. Mezelf met deze dagen ‘zielig’ voelen, nee, dit gaat hem niet worden.

Thuis wordt ik gestimuleerd door mijn jongste zoon, omdat hij zei; ‘mama, dit is wat je toch wilt!’  Mirella pakt het gelukkig professioneel op en laat me weten het er samen over te hebben op onze volgende afspraak. Met dubbele gevoelens ga ik naar de volgende afspraak. Suikerverslaving doet rare dingen met je. De gedachten alleen al dat je al het lekkers moet laten staan, dat maakt me onrustig! Voordat we in gesprek gaan doen we eerst een weegmoment en weer is er van alles veranderd in mijn lijf! Powerslim werkt nog steeds ook voor mij!!  Gaan we opgeven? Nee we zetten door! En wat ben ik blij dat ik doorgezet heb. De eerste weken gingen niet vanzelf, er ging zoveel om in mijn lichaam. Maar de knop is omgegaan en hoe! Redelijk snel haalde ik mijn gestelde doel maar de kers op de taart bleek dat de knop zodanig omging dat ik uiteindelijk 2 keer mijn doel aan gewicht kwijt ben. Maar even zo belangrijk is dat ik heb me nog nooit zo energiek heb gevoeld. Het gevoel van honger ken ik niet meer. Het PowerSlim-programma is  zo goed uit gebalanceerd, dat ik zelfs mijn suikerverslaving de baas ben en geen zakken pepernoten meer op eet! Nog dagelijks gebruik ik de producten van Powerslim en Balancelijn, gewoon omdat ik ze smakelijk vind en er goed mee in balans blijf.  Nooit gedacht dat er nog eens tegen me gezegd zou worden dat ik wat MEER moet eten!

Het verhaal van Heleen

Ik was veel te zwaar, wat ik ook probeerde, ik werd alleen maar zwaarder. Toen ik een filmpje zag van mezelf tijdens de nieuwjaarsduik schrok ik zo van mezelf dat ik besloot dat het genoeg was. Maar na de maand januari weer allerlei dingen geprobeerd te hebben, was ik radeloos.

Toen vertelde een vriendin mij over PowerSlim en dat dit echt goed was te combineren met mijn onregelmatige werk. Natuurlijk was ik in het begin een beetje sceptisch omdat ik al zoveel had geprobeerd, maar ik besloot er voor te gaan. Vanaf het eerst moment was ik blij verrast met de goede resultaten. Ik ging in juni op vakantie en mijn doel was, in bikini zonder me daarvoor te hoeven schamen. Het traject ging mij heel goed af. Het was heel goed te doen zonder dat de rest van mijn gezin hier hinder van ondervond. Mijn coach was een grote steun, als het even niet goed ging kon ik haar altijd bereiken. Inmiddels is mijn man ook gestart met het PowerSlim programma, het is heel fijn om dit samen te doen.

Het PowerSlim programma is mij goed bevallen.  Ik ga nu verder met fase 2 en 3 en uiteindelijk ga ik samen met mijn coach mijn voedingspatroon aanpassen zodat ik in balans blijf. Ik wil absoluut niet terugvallen in mijn oude gewoontes. Met de hulp van mijn coach gaat dat zeker lukken. Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet en ik wil echt nooit meer zo zwaar worden als ik was. Zo blij dat ik gewoon weer broeken met een goed gevoel kan dragen. Om dit jaar goed te starten maak ik weer een nieuwjaarsduik, maar dan met de nieuwe zelfverzekerde ik.

Het verhaal van Linda

Hallo, ik ben Linda Vissers en door middel van het Powerslim-programma nu weer 15 kilo lichter.

Na jaren geleden al 45 kilo te zijn afgevallen en overtollig huid te hebben laten weghalen zag ik weer een gewicht op de weegschaal staan wat ik niet wilde zien. Het dieet dat ik eerder had gedaan sprak me niet meer aan, en mijn moeder was al bij Mirella aan het PowerSlimmen en sporten. Zo nam ze voor mij een proefpakketje mee om te proberen of het iets voor mij zou zijn.

Het waren verschillende producten, de één lekker en de ander niet voor mij weggelegd. In die 3 dagen was het me gelukt om 2 kg kwijt te raken, dit was voor mij voldoende om de knop definitief om te zetten en ervoor te gaan. Daar gaan we dan!

Met de uitleg van Mirella en de keuze uit vele producten ging ik aan de slag. Na de eerste 2 weken al 5 kilo kwijt, dat gaat lekker zo! Nieuwe producten proberen, het kookboek erbij halen en maar proberen, ik kreeg er nog plezier in ook. Ook de afspraken bij Mirella zijn altijd gezellig en leerzaam.

Elke week op de weegschaal en elke week zien dat je bent afgevallen geeft een enorme boost om door te gaan. Ik had in m’n hoofd een gewicht afgesproken wat ik graag wilde zien,en dat is gelukt! Dit gewicht heb ik nooit eerder op de weegschaal gezien. Ik had mijn doel bereikt en wat was ik daar trots op, nog steeds kan ik mezelf in de spiegel aankijken en trots zijn op wat ik heb bereikt, van 7 jaar geleden nog 118 kilo wegen naar nu 68.

Het afbouwen ging ook goed, weer lekker andere dingen mogen en weer andere dingen proberen, ik heb nog steeds de tussendoortjes van Powerslim en dat gaat goed om mijn gewicht stabiel te houden, ook zeker de weegmomentjes houden me bij de les. Door Powerslim heb ik geleerd om bewuster met eten om te gaan, groente leren eten en niet alles vies te vinden wat je niet kent.

Dus wil je afvallen maar toch blijven eten? Met Powerslim kan het gewoon, en als een viesneus als ik het kan, kan jij het ook!

Liefs, Linda

Het verhaal van Michelle

In het najaar van 2016 voelde ik me niet lekker in mijn vel. Was erg veel gaan eten door de scheiding die ik begin van dat jaar doormaakte. Boos op alles en iedereen maar ik werd steeds bozer op mijn lichaam. Ik voelde me zo slecht! Maar ik deed het toch echt helemaal zelf. Ik moest daarom ook ZELF die knop om gaan zetten en er iets aan gaan doen.

Doordat ik al eens eerder PowerSlim geprobeerd had wist ik gelijk dat ik dit weer moest gaan doen. Ik wilde namelijk niet alleen maar aan de shakes en repen, ik wilde eten voelen en kauwen in mijn mond.

Gelijk de telefoon gepakt en een afspraak gemaakt met Mirella. Alleen al na het telefoon gesprek had ik er al een super goed gevoel bij. Hoe moest het dan wel niet zijn na de intake!

Na de intake (wat echt super leuk was 😊) gelijk gestart met PowerSlim. Natuurlijk is het de eerste dagen lastig, ook nog met een kleine jongen thuis, maar dat heb ik allemaal goed op kunnen lossen.

De kilo’s vlogen eraf. Ik sportte er ook een beetje bij en op mijn werk zeiden de mensen waar ik voor werk, dat ik steeds vrolijker werd. Ik heb me goed aan de schema’s en menu’s gehouden, maar natuurlijk ook zelf variaties gemaakt, wat erg leuk was om te doen. Het was altijd lekker en goed te eten.

De begeleiding die ik had vanuit Mirella (Fit & Welzijn) was echt super. Als ik wat mindere dagen had wist zij me altijd wel weer op te beuren. Ik ging er dan ook altijd met erg veel plezier naar toe. Ik kwam vaak niet uitgepraat wanneer ik daar geweest was. Ook heeft ze altijd wel tijd om te vragen hoe het met me was op privé-gebied.

Natuurlijk heb ik ook wel periodes gehad dat ik wilde stoppen of dat ik weer iets aankwam, maar doordat ik dan weer langs was geweest wist ik toch altijd weer de kracht te vinden om door te gaan. Dank je wel Mirella dat je mij hier zo goed in gesteund en geholpen hebt.

Ik mag dan ook blij zijn met het resultaat. Op zijn top ben ik dan ook 14.5 kilo kwijt geraakt.

Kortom: Toch wel enorm trots op mijzelf!

Het verhaal van Anita 

Ik ben Anita Verhagen en inmiddels 11 kilo lichter. Hoe ik dat gedaan heb? Lees hieronder mijn verhaal!

Nadat ik alle gezonde diëten van het internet al geprobeerd had en de kilo’s er iedere keer maar weer aankwamen was ik het beu. Werkt er nu echt niets? Ik kende Mirella al en had al eens op haar site gekeken. Op een dag  een afspraak gemaakt en wilde dit als laatste nog maar eens proberen. En met succes!

Mirella legde alles heel goed uit en met het proefpakket naar huis gegaan. Nog 1 laatste etentje met vrienden en de volgende ochtend (24 april 2016) gestart. Tijdens dat laatste etentje werd er nog een foto van mij gemaakt, waarna ik dacht: Nu is het genoeg!

Eerst het boodschappenlijstje geshopt bij de supermarkt en vol goede moed begonnen. Fijn dat je zo’n vast lijstje hebt, echt een houvast. Na 3 dagen kreeg ik hoofdpijn van de suikers die ik niet meer binnen kreeg. Maar daardoor wist ik dat het zou werken. De wijntjes miste ik niet, ik wist waar ik het voor deed. Na 1 week was er al meer dan een kilo vanaf. Daardoor wist ik meteen dat ik op de goede weg was en wilde dit perse volhouden. Na een aantal weken had ik een vriendinnenweekendje en heb keurig 1 wijntje gedronken, omdat ik niet terug wilde vallen. Mirella gaf aan dat dat prima kon en dat bleek bij de volgende weging ook weer. Bij ieder moeilijk moment besprak ik met Mirella hoe ik het het beste kon aanpakken en dat werkte. Want die terrasjes en verjaardagen waren er natuurlijk ook.

Na 9 weken mocht ik weer voor het eerst fruit toevoegen, jeetje wat was dat lekker!

Eind juli was ik op mijn streefgewicht, en 83cm! kwijt! Daarna begon het stabiliseren. Nu na een jaar blijf ik op gewicht, soms een paar ons erbij, soms een paar ons eraf. Maar na mijn laatste vakantie was er zelfs weer 6 ons af. Mijn lichaam is inmiddels gewend aan deze gezonde levensstijl en ik kan prima een wijntje drinken, met carnaval een slechte hap nemen en genieten van een lekker etentje. Dankzij de goede zorgen van Mirella zit ik nu weer lekker in mijn vel!

Het verhaal van Kirsten 

Hallo! Ik ben Kirsten en ik ben ondertussen 15 kilo lichter!

Ik ben in februari 2016 begonnen bij Mirella. Hiervoor heb ik vele dingen geprobeerd, zoals naar de sportschool gaan. Hier moest ik dan steeds op de fiets om de kilo’s kwijt te raken, maar omdat ik zo’n slechte conditie had zat hierin niet veel vooruitgang. Dit demotiveerde mij natuurlijk weer…

Via een vriendin kwam ik bij Mirella, waarbij ik al direct enthousiast werd tijdens de kennismaking. We maakte samen een plan op hoeveel kilo’s ik kwijt wilde. Ik ging namelijk augustus 2016 op vakantie naar Indonesië. En zoals iedereen wel weet zijn vakanties elk jaar opnieuw weer een struikelblok als je jezelf te zwaar vind. Daarom was mijn doel:

‘’Lekker in mijn vel in bikini op vakantie!’’

Samen met Mirella gingen wij dit doel bereiken. En ja hoor, eindelijk was het zover, het laatste weegmoment voor mijn vakantie. Ik was van 82,2 kilo naar 65,8 kilo gegaan! Vele centimeters minder en 3 broekmaten kleiner!

De Powerslim methode werkte voor mij erg goed. Bepaalde maaltijden, toetjes, koekjes of drankjes lustte ik wel en sommige weer niet, die smaak verschilt bij iedereen. De producten die ik voornamelijk erg smakelijk vond waren de vanillepudding, mokka wafels, mokka drankjes, de appelflensjes en de blini’s waren mijn favoriet.

Ik raad iedereen Powerslim aan, wil je ervoor gaan, zet die knop om en vecht ervoor! Uiteindelijk lukt het je en ben je trots op jezelf dat je het gedaan hebt! Dus nu gemiddeld 15 kilo lichter, ben ik erg trots op mijn nieuwe garderobe, mijn taille en mijn nieuwe levensstijl. Ik zit lekker in mijn vel en heb meer zelfvertrouwen gekregen.

Mede dankzij Mirella, dus dank je wel! Je doet het top en ga zo door!

Het verhaal van Trudy

Hallo ik ben Trudy Boemaars, ik ben 56 jaar oud en was veel te zwaar voor mijn lengte. Al een paar jaar was ik heel ongelukkig met mijn gewicht, ik heb echt van alles geprobeerd maar wat ik ook deed, niets hielp. Een paar ons eraf en weer een kilo erbij heel frustrerend. Ik had al een paar keer PowerSlim voorbij zien komen via facebook en ben naar de site van PowerSlim gegaan om te kijken wat het allemaal in zou houden. Eigenlijk ging het weer om de koolhydraten en haakte ik alweer bijna af, want dan moest ik mijn wijntje laten staan en mocht ik geen brood meer eten, geen aardappels,  ik voelde de honger al op komen… Dat kon toch niemand vol houden en weer waren we een maand verder en weer een kilo erbij.

In de supermarkt begon ik op te letten waar de koolhydraten allemaal inzaten, en hoeveel…   daar werd je nog minder vrolijk van. Maar toch begon ik op te letten wat ik kocht, maar het was zo moeilijk alleen, want wat was nu wel goed en wat niet, ik zag door de bomen het bos niet meer. Door de week stopte ik met mijn wijntje drinken en lette ik wel op wat ik at maar er ging nog geen ons vanaf, want in het weekend ging ik weer helemaal los, lekker wijntje, kaasje, worstje, frietjes en ga zo maar door. Ik heb wel 15x de site geopend van Mirella van Fit & Welzijn en alles doorgelezen wat erop stond maar durfde maar geen afspraak te maken met de gedachte dat gaat het toch weer niet worden.

Op een ochtend in augustus ging ik op de weegschaal staan en ben er bijna vanaf gesprongen van schrik, de weegschaal gaf 81 kilo aan. Diezelfde dag heb ik nog het contactformulier ingevuld van Fit & Welzijn. Mirella belde me op en er was snel een afspraak gemaakt, ze heeft me alles goed uitgelegd en ik ben naar huis gegaan met een starterspakket en een hoop sceptische gedachten van nou: ik ben benieuwd. Ik was tenslotte nog nooit meer dan 3 kilo afgevallen om er daarna weer 5 aan te komen.

De eerste week was best moeilijk, alles uit te moeten zoeken maar wat heb ik veel gehad aan het kookboek en wat waren alle gerechten en tussendoortjes LEKKER dat had ik echt niet verwacht, en weet je, geen minuut honger gehad, zonder brood en aardappels 😊

Na 1 week moest ik op de weegschaal en jawel hoor 1,9 kilo eraf. Nu was natuurlijk de vraag of er nog meer af zou gaan maar ook na week 2 was er weer 1,5 kilo af. Nu ging het spannend worden want meer dan 3 kilo was ik nog nooit afgevallen, dus week 3 werd erg spannend, 8 ons eraf in totaal nu dus 4,2 kilo. Ondertussen kreeg ik natuurlijk heel veel adviezen van Mirella en kon ik alles op de site van PowerSlim terug vinden. Ik zat er lekker in en de motiverende gesprekken met Mirella hielpen me door moeilijke dagen heen. Ook ben ik natuurlijk 3x in de week gaan sporten in de warmtecabine, heerlijk warm en goed voor je spieropbouw. Omdat dat maar ongeveer een half uurtje tijd kost per keer is ook dit goed vol te houden.

Zo leerde ik opnieuw koken zonder pakjes en zakjes en zelfs met Kerst hadden we een heus kerstdiner helemaal powerslim-proef, dat is dus zo fijn want dan ga je ook niet de fout in op dat soort dagen. Ik bleef iedere week netjes afvallen zo tussen de 6 ons en 1 kilo per week. In fase 1 is dat eigenlijk niet echt veel maar ik was er super blij mee. Het ging niet snel maar ik viel af en sinds eind januari ben ik op gewicht, mijn gewicht is nu 67,3 kg en ben van maat 42/44 naar maat 38 gegaan. Ik zit weer heerlijk in mijn vel en ben nu in de balansfase beland. Nu is het natuurlijk de bedoeling om op gewicht te blijven en ook daar staat Mirella weer voor je klaar met gesprekjes en een map waar je alles nog eens in terug kunt lezen als je uit eten gaat,  als je een BBQ hebt, als je een feestje hebt, wat te doen als je op vakantie gaat. Iedere 2 weken kom ik nu nog bij Mirella om te wegen en de week even door te spreken, soms is er weer wat af en soms is er weer wat bij maar dan weet ik ook precies waar dat aan gelegen heeft en Mirella heeft me geleerd om me daar niet schuldig over te voelen.

Zo blijf ik nog even onder “controle” bij Mirella. Tot een jaar (na bereik van je streefgewicht) krijg je begeleiding bij het afvallen en het op gewicht blijven, en dat is natuurlijk heel fijn anders zou je misschien weer terug vallen in je oude gewoontes. Weet je wat nu het allerleukste is, ik mag een hele nieuwe zomer garderobe uit gaan zoeken 😊 Dit gun ik iedereen die niet zo lekker in zijn vel zit en wat te zwaar is. Neem contact op met Mirella en ga ervoor!

Groetjes Trudy

Ik wil graag mijn succes en ervaring over PowerSlim met jullie delen.

Jarenlang ben ik aan het tobben geweest met allerlei diëten, wat niet echt wat opleverde.  Ja, het enige dat ik ermee bereikte was een jojo-effect!

Totdat ik van PowerSlim hoorde. Vol goede moed ben ik er bij Mirella eraan begonnen en echt, wat is dat een topdieet! Met de tussendoortjes erbij mocht ik 6x per dag eten. Je hebt zoveel keus in producten en ze zijn nog erg lekker ook.

Afgelopen maart ben ik gestart en in juni was ik al 20 kilo kwijt. Nu ben inmiddels bijna 27 kilo afgevallen en vind dit prima zo. Ik voel me fit en energiek, voor mij niets anders meer dan PowerSlim. En wat ik ook heel belangrijk vind, in heel mijn afvalproces heb ik geen hongergevoel gehad.

Ik kan in 1 woord zeggen ‘geweldig!’ en Mirella helpt en steunt je overal mee! Bedankt Mirella, jij bent voor mij een topcoach!

Het verhaal van Anja

Even mezelf voorstellen: ik ben Anja, 56 jaar en je kunt mij wel een eeuwige lijner noemen. Er zijn maar weinig diëten die ik niet gedaan heb. Ik lijn al vanaf mijn 14 jaar, van het ene dieet naar het andere. Ik stapte ook gerust binnen drie weken over op een ander dieet, want ja je wilt toch snel afvallen!

Totdat ik Mirella ontmoette. Zij probeerde mij duidelijk te maken dat mijn lichaam nergens aan kon wennen door het steeds overschakelen van het een naar het ander. Mirella bood mij het Powerslim-dieet aan en ach ja waarom niet…

Dus ik aan de slag met zes keer per dag te eten, wat ook nog goed voor mijn diabetes is. Je hebt niet het gevoel dat je lijnt want je eet zelfs koekjes en chips, niet te geloven toch? Er ging in het begin langzaam gewicht af, niet echt iets voor mij dus, maar ik voelde wel dat alles losser ging zitten en mijn bloedwaardes waren heel mooi over heel de dag. Na een meetsessie bij Mirella bleek er 23 cm af te zijn… wow!! Al zo blij met dát resultaat, dus ik ging zeer gemotiveerd door.

Nu ben ik inmiddels 10 kg lichter, 42 cm eraf, twee confectiematen minder en ik spuit geen insuline meer hoe gaaf is dat!!!

Mirella bedankt voor al je steun en geduld en de kunst om mij te blijven motiveren.

Ik raad iedereen het Powerslim-dieet aan, er is heel veel keus in producten en je kan op heel deskundig advies van Mirella rekenen.

Bij Mirella kan je ook nog sporten in warmtecabines wat ik ook al heel wat jaartjes doe.

Het verhaal van Annemiek

“Na een dagje Efteling met mijn mannen was ik het helemaal zat! Ik kon nergens fatsoenlijk in en voelde me daar niet prettig bij.
Ik wil niet de moeder zijn die niet mee kon omdat mijn gewicht in de weg zit.

Ik had al eens bij Mirella gesport dus ik ben eens bij haar op de site gaan kijken.
Daar vond ik het een en ander over Power Slim. Het sprak me gelijk aan omdat het goed te combineren is met mijn gezinsleven.
Ik heb Mirella gebeld voor een afspraak, ze heeft me alles duidelijk uitgelegd en ben met het starterspakket naar buiten gelopen.

Enthousiast ben ik begonnen! Van alles uit proberen want er is keuze genoeg.
Ik vind niet alles lekker maar dan kies ik iets anders of ga langst het ruil bakje op mijn wekelijkse afspraak.

Nu ben ik ongeveer 5 maanden verder en 28 kg lichter! En zit weer lekker in mijn vel!

Lymfendrainage kuur van Jolanda

Jolanda (54 jaar, Breda) is bij ons gekomen doordat ze veel last had van onrustige, pijnlijke benen. Hierdoor sliep ze vaak ook niet in de nacht door. Ze las over onze lymfedrainage kuur en nam contact op om te kijken wat deze behandeling voor haar kon betekenen. Na het informatiegesprek hebben we een intake-afspraak gemaakt en is Jolanda begonnen met haar kuur.
Na haar eerste behandeling kon zij de nacht al doorslapen zonder last te hebben van haar pijnlijke benen. Jolanda heeft 2x per week de kuur ingezet. Haar ultieme test was een etentje dat op de planning stond. Veel en lang zitten lukte haar niet, dan werden haar benen altijd onrustig. Die avond ging dit prima! Hoe fijn is dat?! Zonder hinder kunnen genieten van je etentje met vrienden maar ook zonder dat je steeds moet opstaan of moet gaan verzitten. 

Het verhaal van Toos

Dit is Toos, 69 jaar en ze is via een vriendin bij ons in de studio gekomen. Haar doel was om een gezonder BMI te krijgen, zich fitter en vitaler te voelen. Dat is haar zeker gelukt!

Ondanks de vele tourritten en weekenden weg met de motor, is ze haar doel zelfs voorbij gegaan.

Haar doel was om zo’n 7 kg kwijt te raken, uiteindelijk is het 10 kg geworden! Wat zijn we trots op deze dame, die op haar motor heerlijke tourritten blijft maken maar nu zonder extra bagage.

Het verhaal van Charissa

Hoi,

Ik ben Charissa , 39 jaar en moeder van 3 kinderen en helaas bleven bij mij na de laatste bevalling de kilootjes eraan zitten! Het werd hoog tijd dat ik hier iets aan ging doen. Na verschillende diëten en het bekende jojo-effect, kwam ik een folder tegen van het  Powerslim programma. Na een aantal maanden twijfelen zal ik er wel of niet aan beginnen heb ik toch maar besloten contact op te nemen. Diezelfde week was er toevallig een informatie-ochtend met verschillende Powerslim producten die je ook mocht proeven. Ik was verkocht! Die week ben ik begonnen met het  Powerslim programma . Ik moest heel erg wennen aan het feit dat je 6 keer per dag iets eet. Dus naast je 3 maaltijden waren er ook nog 3 tussendoortjes. Mijn doel was om 15 kilo af te vallen voor de zomervakantie, nu nog geen drie maanden verder heb ik dit doel behaald! En ben ik alweer bezig met het opbouw schema. Ik zit nu lekkerder in me vel, ben energieker en trots op het resultaat!

Met dank aan mijn coach Mirella, voor de begeleiding tijdens het Powerslim programma, en het zijn van mijn stok achter de deur!

Het verhaal van Nicolien

Nicolien heeft haar einddoel bereikt en zoals ze zelf aangeeft in haar laatste blog “Aan alles komt een eind”, zo ook voor Nicolien en haar PowerSlim-reis. Happy is ze met 16 kilo minder! Je kunt haar ervaringen teruglezen op haar mooie blogs zoals ze die in de afgelopen periode geschreven heeft.

Het verhaal van Ingrid

Wie  had een half jaar geleden kunnen bedenken dat ik 15 kilo minder zou wegen? Nou ik niet!  Iedereen kent het verhaal van afvallen, kilo’s eraf en kilo’s erbij.
Totdat ik PowerSlim voorbij zag komen, grote twijfel maar toch na al die positieve verhalen op Facebook en m’n positieve coach Mirella de stap gewaagd. Je denkt hoe kan dit met 3 maaltijden en 3 tussendoortjes en dan afvallen. Nou, het is echt zo!

Er zijn producten voor ieder wat wils. Van heerlijke krokante muesli voor in je kwark, krokante wafels, pannenkoeken, wraps en het moet niet gekker worden ook chips. Door de variatie van de PowerSlim-producten is het ook een methode om het juist vol te houden. Daarbij heb ik ook een goede begeleiding van Mirella, ook als je eens een mindere week hebt gehad pept ze je weer op en komt het zeker weer goed.

Ik ga zeker deze levensstijl zo aanhouden, voel me super goed! Ook dankzij mijn coach, bij deze super bedankt Mirella.

Liefs Ingrid

Het verhaal van Guido en Laura

Wat een kanjers zijn Guido en Laura en wat ben ik enorm trots op ze!! 👊🏼

Er stond een grote reis op de planning en we hebben het PowerSlim traject mooi af kunnen ronden voor zij deze reis gingen maken. In december 2018 waren zij helemaal klaar voor hun verre vakantie maar wel met samen 40 kilo MINDER!!!

Het verhaal van Anja

Eindelijk in Balans!

September 2017… na een periode van het ontwijken van de weegschaal (omdat ik zelf dondersgoed wist dat ik meer zou wegen dan me lief is!), ben ik er voor mezelf aan uit dat er een knop om moet. Ik ga starten met Powerslim!!  Met mijn coach Mirella afgesproken dat ik na mijn verjaardag het proefpakket van Powerslim ga proberen, kijken of dit enige reactie in mijn lichaam teweeg brengt, want ook ik probeerde zelf al van alles om van de overtollige kilo’s af te komen. Het was een strijd die ik al heel lang voerde met mezelf. Het werk in de zorg en de vele onregelmatige werktijden waarmee ik te maken heb, maakten het helemaal al niet gemakkelijk.

Het is  19 september 2017 en moet nu toch echt op de weegschaal, ik neem het proefpakket mee met een duidelijk instructie van Mirella!  De 3 dagen van het proefpakket gaan me goed af, de producten zijn smakelijk en het allerbelangrijkste mijn lichaam lijkt er op te reageren. Ik ben na die dagen idd 1 kilo en 3 ons kwijt! Genoeg reden om nu door te pakken! Ik ga starten met het Powerslim-programma. Vol goede moed ga ik van start. De eerste dagen gaan goed en ik weet me goed aan mijn schema te houden, maar dan ineens slaat de twijfel toe, ga ik dit wel volhouden!?  Ik besluit Mirella een mail te sturen waarin ik uitleg dat ik het niet meer zie zitten. PowerSlim is niets voor mij, en met de feestdagen op komst denk ik dat ik er beter mee kan stoppen. Mezelf met deze dagen ‘zielig’ voelen, nee, dit gaat hem niet worden.

Thuis wordt ik gestimuleerd door mijn jongste zoon, omdat hij zei; ‘mama, dit is wat je toch wilt!’  Mirella pakt het gelukkig professioneel op en laat me weten het er samen over te hebben op onze volgende afspraak. Met dubbele gevoelens ga ik naar de volgende afspraak. Suikerverslaving doet rare dingen met je. De gedachten alleen al dat je al het lekkers moet laten staan, dat maakt me onrustig! Voordat we in gesprek gaan doen we eerst een weegmoment en weer is er van alles veranderd in mijn lijf! Powerslim werkt nog steeds ook voor mij!!  Gaan we opgeven? Nee we zetten door! En wat ben ik blij dat ik doorgezet heb. De eerste weken gingen niet vanzelf, er ging zoveel om in mijn lichaam. Maar de knop is omgegaan en hoe! Redelijk snel haalde ik mijn gestelde doel maar de kers op de taart bleek dat de knop zodanig omging dat ik uiteindelijk 2 keer mijn doel aan gewicht kwijt ben. Maar even zo belangrijk is dat ik heb me nog nooit zo energiek heb gevoeld. Het gevoel van honger ken ik niet meer. Het PowerSlim-programma is  zo goed uit gebalanceerd, dat ik zelfs mijn suikerverslaving de baas ben en geen zakken pepernoten meer op eet! Nog dagelijks gebruik ik de producten van Powerslim en Balancelijn, gewoon omdat ik ze smakelijk vind en er goed mee in balans blijf.  Nooit gedacht dat er nog eens tegen me gezegd zou worden dat ik wat MEER moet eten!

Het verhaal van Heleen

Ik was veel te zwaar, wat ik ook probeerde, ik werd alleen maar zwaarder. Toen ik een filmpje zag van mezelf tijdens de nieuwjaarsduik schrok ik zo van mezelf dat ik besloot dat het genoeg was. Maar na de maand januari weer allerlei dingen geprobeerd te hebben, was ik radeloos.

Toen vertelde een vriendin mij over PowerSlim en dat dit echt goed was te combineren met mijn onregelmatige werk. Natuurlijk was ik in het begin een beetje sceptisch omdat ik al zoveel had geprobeerd, maar ik besloot er voor te gaan. Vanaf het eerst moment was ik blij verrast met de goede resultaten. Ik ging in juni op vakantie en mijn doel was, in bikini zonder me daarvoor te hoeven schamen. Het traject ging mij heel goed af. Het was heel goed te doen zonder dat de rest van mijn gezin hier hinder van ondervond. Mijn coach was een grote steun, als het even niet goed ging kon ik haar altijd bereiken. Inmiddels is mijn man ook gestart met het PowerSlim programma, het is heel fijn om dit samen te doen.

Het PowerSlim programma is mij goed bevallen.  Ik ga nu verder met fase 2 en 3 en uiteindelijk ga ik samen met mijn coach mijn voedingspatroon aanpassen zodat ik in balans blijf. Ik wil absoluut niet terugvallen in mijn oude gewoontes. Met de hulp van mijn coach gaat dat zeker lukken. Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet en ik wil echt nooit meer zo zwaar worden als ik was. Zo blij dat ik gewoon weer broeken met een goed gevoel kan dragen. Om dit jaar goed te starten maak ik weer een nieuwjaarsduik, maar dan met de nieuwe zelfverzekerde ik.

Het verhaal van Linda

Hallo, ik ben Linda Vissers en door middel van het Powerslim-programma nu weer 15 kilo lichter.

Na jaren geleden al 45 kilo te zijn afgevallen en overtollig huid te hebben laten weghalen zag ik weer een gewicht op de weegschaal staan wat ik niet wilde zien. Het dieet dat ik eerder had gedaan sprak me niet meer aan, en mijn moeder was al bij Mirella aan het PowerSlimmen en sporten. Zo nam ze voor mij een proefpakketje mee om te proberen of het iets voor mij zou zijn.

Het waren verschillende producten, de één lekker en de ander niet voor mij weggelegd. In die 3 dagen was het me gelukt om 2 kg kwijt te raken, dit was voor mij voldoende om de knop definitief om te zetten en ervoor te gaan. Daar gaan we dan!

Met de uitleg van Mirella en de keuze uit vele producten ging ik aan de slag. Na de eerste 2 weken al 5 kilo kwijt, dat gaat lekker zo! Nieuwe producten proberen, het kookboek erbij halen en maar proberen, ik kreeg er nog plezier in ook. Ook de afspraken bij Mirella zijn altijd gezellig en leerzaam.

Elke week op de weegschaal en elke week zien dat je bent afgevallen geeft een enorme boost om door te gaan. Ik had in m’n hoofd een gewicht afgesproken wat ik graag wilde zien,en dat is gelukt! Dit gewicht heb ik nooit eerder op de weegschaal gezien. Ik had mijn doel bereikt en wat was ik daar trots op, nog steeds kan ik mezelf in de spiegel aankijken en trots zijn op wat ik heb bereikt, van 7 jaar geleden nog 118 kilo wegen naar nu 68.

Het afbouwen ging ook goed, weer lekker andere dingen mogen en weer andere dingen proberen, ik heb nog steeds de tussendoortjes van Powerslim en dat gaat goed om mijn gewicht stabiel te houden, ook zeker de weegmomentjes houden me bij de les. Door Powerslim heb ik geleerd om bewuster met eten om te gaan, groente leren eten en niet alles vies te vinden wat je niet kent.

Dus wil je afvallen maar toch blijven eten? Met Powerslim kan het gewoon, en als een viesneus als ik het kan, kan jij het ook!

Liefs, Linda

Het verhaal van Michelle

In het najaar van 2016 voelde ik me niet lekker in mijn vel. Was erg veel gaan eten door de scheiding die ik begin van dat jaar doormaakte. Boos op alles en iedereen maar ik werd steeds bozer op mijn lichaam. Ik voelde me zo slecht! Maar ik deed het toch echt helemaal zelf. Ik moest daarom ook ZELF die knop om gaan zetten en er iets aan gaan doen.

Doordat ik al eens eerder PowerSlim geprobeerd had wist ik gelijk dat ik dit weer moest gaan doen. Ik wilde namelijk niet alleen maar aan de shakes en repen, ik wilde eten voelen en kauwen in mijn mond.

Gelijk de telefoon gepakt en een afspraak gemaakt met Mirella. Alleen al na het telefoon gesprek had ik er al een super goed gevoel bij. Hoe moest het dan wel niet zijn na de intake!

Na de intake (wat echt super leuk was 😊) gelijk gestart met PowerSlim. Natuurlijk is het de eerste dagen lastig, ook nog met een kleine jongen thuis, maar dat heb ik allemaal goed op kunnen lossen.

De kilo’s vlogen eraf. Ik sportte er ook een beetje bij en op mijn werk zeiden de mensen waar ik voor werk, dat ik steeds vrolijker werd. Ik heb me goed aan de schema’s en menu’s gehouden, maar natuurlijk ook zelf variaties gemaakt, wat erg leuk was om te doen. Het was altijd lekker en goed te eten.

De begeleiding die ik had vanuit Mirella (Fit & Welzijn) was echt super. Als ik wat mindere dagen had wist zij me altijd wel weer op te beuren. Ik ging er dan ook altijd met erg veel plezier naar toe. Ik kwam vaak niet uitgepraat wanneer ik daar geweest was. Ook heeft ze altijd wel tijd om te vragen hoe het met me was op privé-gebied.

Natuurlijk heb ik ook wel periodes gehad dat ik wilde stoppen of dat ik weer iets aankwam, maar doordat ik dan weer langs was geweest wist ik toch altijd weer de kracht te vinden om door te gaan. Dank je wel Mirella dat je mij hier zo goed in gesteund en geholpen hebt.

Ik mag dan ook blij zijn met het resultaat. Op zijn top ben ik dan ook 14.5 kilo kwijt geraakt.

Kortom: Toch wel enorm trots op mijzelf!

Het verhaal van Anita 

Ik ben Anita Verhagen en inmiddels 11 kilo lichter. Hoe ik dat gedaan heb? Lees hieronder mijn verhaal!

Nadat ik alle gezonde diëten van het internet al geprobeerd had en de kilo’s er iedere keer maar weer aankwamen was ik het beu. Werkt er nu echt niets? Ik kende Mirella al en had al eens op haar site gekeken. Op een dag  een afspraak gemaakt en wilde dit als laatste nog maar eens proberen. En met succes!

Mirella legde alles heel goed uit en met het proefpakket naar huis gegaan. Nog 1 laatste etentje met vrienden en de volgende ochtend (24 april 2016) gestart. Tijdens dat laatste etentje werd er nog een foto van mij gemaakt, waarna ik dacht: Nu is het genoeg!

Eerst het boodschappenlijstje geshopt bij de supermarkt en vol goede moed begonnen. Fijn dat je zo’n vast lijstje hebt, echt een houvast. Na 3 dagen kreeg ik hoofdpijn van de suikers die ik niet meer binnen kreeg. Maar daardoor wist ik dat het zou werken. De wijntjes miste ik niet, ik wist waar ik het voor deed. Na 1 week was er al meer dan een kilo vanaf. Daardoor wist ik meteen dat ik op de goede weg was en wilde dit perse volhouden. Na een aantal weken had ik een vriendinnenweekendje en heb keurig 1 wijntje gedronken, omdat ik niet terug wilde vallen. Mirella gaf aan dat dat prima kon en dat bleek bij de volgende weging ook weer. Bij ieder moeilijk moment besprak ik met Mirella hoe ik het het beste kon aanpakken en dat werkte. Want die terrasjes en verjaardagen waren er natuurlijk ook.

Na 9 weken mocht ik weer voor het eerst fruit toevoegen, jeetje wat was dat lekker!

Eind juli was ik op mijn streefgewicht, en 83cm! kwijt! Daarna begon het stabiliseren. Nu na een jaar blijf ik op gewicht, soms een paar ons erbij, soms een paar ons eraf. Maar na mijn laatste vakantie was er zelfs weer 6 ons af. Mijn lichaam is inmiddels gewend aan deze gezonde levensstijl en ik kan prima een wijntje drinken, met carnaval een slechte hap nemen en genieten van een lekker etentje. Dankzij de goede zorgen van Mirella zit ik nu weer lekker in mijn vel!

Het verhaal van Kirsten 

Hallo! Ik ben Kirsten en ik ben ondertussen 15 kilo lichter!

Ik ben in februari 2016 begonnen bij Mirella. Hiervoor heb ik vele dingen geprobeerd, zoals naar de sportschool gaan. Hier moest ik dan steeds op de fiets om de kilo’s kwijt te raken, maar omdat ik zo’n slechte conditie had zat hierin niet veel vooruitgang. Dit demotiveerde mij natuurlijk weer…

Via een vriendin kwam ik bij Mirella, waarbij ik al direct enthousiast werd tijdens de kennismaking. We maakte samen een plan op hoeveel kilo’s ik kwijt wilde. Ik ging namelijk augustus 2016 op vakantie naar Indonesië. En zoals iedereen wel weet zijn vakanties elk jaar opnieuw weer een struikelblok als je jezelf te zwaar vind. Daarom was mijn doel:

‘’Lekker in mijn vel in bikini op vakantie!’’

Samen met Mirella gingen wij dit doel bereiken. En ja hoor, eindelijk was het zover, het laatste weegmoment voor mijn vakantie. Ik was van 82,2 kilo naar 65,8 kilo gegaan! Vele centimeters minder en 3 broekmaten kleiner!

De Powerslim methode werkte voor mij erg goed. Bepaalde maaltijden, toetjes, koekjes of drankjes lustte ik wel en sommige weer niet, die smaak verschilt bij iedereen. De producten die ik voornamelijk erg smakelijk vond waren de vanillepudding, mokka wafels, mokka drankjes, de appelflensjes en de blini’s waren mijn favoriet.

Ik raad iedereen Powerslim aan, wil je ervoor gaan, zet die knop om en vecht ervoor! Uiteindelijk lukt het je en ben je trots op jezelf dat je het gedaan hebt! Dus nu gemiddeld 15 kilo lichter, ben ik erg trots op mijn nieuwe garderobe, mijn taille en mijn nieuwe levensstijl. Ik zit lekker in mijn vel en heb meer zelfvertrouwen gekregen.

Mede dankzij Mirella, dus dank je wel! Je doet het top en ga zo door!

Het verhaal van Trudy

Hallo ik ben Trudy Boemaars, ik ben 56 jaar oud en was veel te zwaar voor mijn lengte. Al een paar jaar was ik heel ongelukkig met mijn gewicht, ik heb echt van alles geprobeerd maar wat ik ook deed, niets hielp. Een paar ons eraf en weer een kilo erbij heel frustrerend. Ik had al een paar keer PowerSlim voorbij zien komen via facebook en ben naar de site van PowerSlim gegaan om te kijken wat het allemaal in zou houden. Eigenlijk ging het weer om de koolhydraten en haakte ik alweer bijna af, want dan moest ik mijn wijntje laten staan en mocht ik geen brood meer eten, geen aardappels,  ik voelde de honger al op komen… Dat kon toch niemand vol houden en weer waren we een maand verder en weer een kilo erbij.

In de supermarkt begon ik op te letten waar de koolhydraten allemaal inzaten, en hoeveel…   daar werd je nog minder vrolijk van. Maar toch begon ik op te letten wat ik kocht, maar het was zo moeilijk alleen, want wat was nu wel goed en wat niet, ik zag door de bomen het bos niet meer. Door de week stopte ik met mijn wijntje drinken en lette ik wel op wat ik at maar er ging nog geen ons vanaf, want in het weekend ging ik weer helemaal los, lekker wijntje, kaasje, worstje, frietjes en ga zo maar door. Ik heb wel 15x de site geopend van Mirella van Fit & Welzijn en alles doorgelezen wat erop stond maar durfde maar geen afspraak te maken met de gedachte dat gaat het toch weer niet worden.

Op een ochtend in augustus ging ik op de weegschaal staan en ben er bijna vanaf gesprongen van schrik, de weegschaal gaf 81 kilo aan. Diezelfde dag heb ik nog het contactformulier ingevuld van Fit & Welzijn. Mirella belde me op en er was snel een afspraak gemaakt, ze heeft me alles goed uitgelegd en ik ben naar huis gegaan met een starterspakket en een hoop sceptische gedachten van nou: ik ben benieuwd. Ik was tenslotte nog nooit meer dan 3 kilo afgevallen om er daarna weer 5 aan te komen.

De eerste week was best moeilijk, alles uit te moeten zoeken maar wat heb ik veel gehad aan het kookboek en wat waren alle gerechten en tussendoortjes LEKKER dat had ik echt niet verwacht, en weet je, geen minuut honger gehad, zonder brood en aardappels 😊

Na 1 week moest ik op de weegschaal en jawel hoor 1,9 kilo eraf. Nu was natuurlijk de vraag of er nog meer af zou gaan maar ook na week 2 was er weer 1,5 kilo af. Nu ging het spannend worden want meer dan 3 kilo was ik nog nooit afgevallen, dus week 3 werd erg spannend, 8 ons eraf in totaal nu dus 4,2 kilo. Ondertussen kreeg ik natuurlijk heel veel adviezen van Mirella en kon ik alles op de site van PowerSlim terug vinden. Ik zat er lekker in en de motiverende gesprekken met Mirella hielpen me door moeilijke dagen heen. Ook ben ik natuurlijk 3x in de week gaan sporten in de warmtecabine, heerlijk warm en goed voor je spieropbouw. Omdat dat maar ongeveer een half uurtje tijd kost per keer is ook dit goed vol te houden.

Zo leerde ik opnieuw koken zonder pakjes en zakjes en zelfs met Kerst hadden we een heus kerstdiner helemaal powerslim-proef, dat is dus zo fijn want dan ga je ook niet de fout in op dat soort dagen. Ik bleef iedere week netjes afvallen zo tussen de 6 ons en 1 kilo per week. In fase 1 is dat eigenlijk niet echt veel maar ik was er super blij mee. Het ging niet snel maar ik viel af en sinds eind januari ben ik op gewicht, mijn gewicht is nu 67,3 kg en ben van maat 42/44 naar maat 38 gegaan. Ik zit weer heerlijk in mijn vel en ben nu in de balansfase beland. Nu is het natuurlijk de bedoeling om op gewicht te blijven en ook daar staat Mirella weer voor je klaar met gesprekjes en een map waar je alles nog eens in terug kunt lezen als je uit eten gaat,  als je een BBQ hebt, als je een feestje hebt, wat te doen als je op vakantie gaat. Iedere 2 weken kom ik nu nog bij Mirella om te wegen en de week even door te spreken, soms is er weer wat af en soms is er weer wat bij maar dan weet ik ook precies waar dat aan gelegen heeft en Mirella heeft me geleerd om me daar niet schuldig over te voelen.

Zo blijf ik nog even onder “controle” bij Mirella. Tot een jaar (na bereik van je streefgewicht) krijg je begeleiding bij het afvallen en het op gewicht blijven, en dat is natuurlijk heel fijn anders zou je misschien weer terug vallen in je oude gewoontes. Weet je wat nu het allerleukste is, ik mag een hele nieuwe zomer garderobe uit gaan zoeken 😊 Dit gun ik iedereen die niet zo lekker in zijn vel zit en wat te zwaar is. Neem contact op met Mirella en ga ervoor!

Groetjes Trudy

Ik wil graag mijn succes en ervaring over PowerSlim met jullie delen.

Jarenlang ben ik aan het tobben geweest met allerlei diëten, wat niet echt wat opleverde.  Ja, het enige dat ik ermee bereikte was een jojo-effect!

Totdat ik van PowerSlim hoorde. Vol goede moed ben ik er bij Mirella eraan begonnen en echt, wat is dat een topdieet! Met de tussendoortjes erbij mocht ik 6x per dag eten. Je hebt zoveel keus in producten en ze zijn nog erg lekker ook.

Afgelopen maart ben ik gestart en in juni was ik al 20 kilo kwijt. Nu ben inmiddels bijna 27 kilo afgevallen en vind dit prima zo. Ik voel me fit en energiek, voor mij niets anders meer dan PowerSlim. En wat ik ook heel belangrijk vind, in heel mijn afvalproces heb ik geen hongergevoel gehad.

Ik kan in 1 woord zeggen ‘geweldig!’ en Mirella helpt en steunt je overal mee! Bedankt Mirella, jij bent voor mij een topcoach!

Het verhaal van Anja

Even mezelf voorstellen: ik ben Anja, 56 jaar en je kunt mij wel een eeuwige lijner noemen. Er zijn maar weinig diëten die ik niet gedaan heb. Ik lijn al vanaf mijn 14 jaar, van het ene dieet naar het andere. Ik stapte ook gerust binnen drie weken over op een ander dieet, want ja je wilt toch snel afvallen!

Totdat ik Mirella ontmoette. Zij probeerde mij duidelijk te maken dat mijn lichaam nergens aan kon wennen door het steeds overschakelen van het een naar het ander. Mirella bood mij het Powerslim-dieet aan en ach ja waarom niet…

Dus ik aan de slag met zes keer per dag te eten, wat ook nog goed voor mijn diabetes is. Je hebt niet het gevoel dat je lijnt want je eet zelfs koekjes en chips, niet te geloven toch? Er ging in het begin langzaam gewicht af, niet echt iets voor mij dus, maar ik voelde wel dat alles losser ging zitten en mijn bloedwaardes waren heel mooi over heel de dag. Na een meetsessie bij Mirella bleek er 23 cm af te zijn… wow!! Al zo blij met dát resultaat, dus ik ging zeer gemotiveerd door.

Nu ben ik inmiddels 10 kg lichter, 42 cm eraf, twee confectiematen minder en ik spuit geen insuline meer hoe gaaf is dat!!!

Mirella bedankt voor al je steun en geduld en de kunst om mij te blijven motiveren.

Ik raad iedereen het Powerslim-dieet aan, er is heel veel keus in producten en je kan op heel deskundig advies van Mirella rekenen.

Bij Mirella kan je ook nog sporten in warmtecabines wat ik ook al heel wat jaartjes doe.

Het verhaal van Annemiek

“Na een dagje Efteling met mijn mannen was ik het helemaal zat! Ik kon nergens fatsoenlijk in en voelde me daar niet prettig bij.
Ik wil niet de moeder zijn die niet mee kon omdat mijn gewicht in de weg zit.

Ik had al eens bij Mirella gesport dus ik ben eens bij haar op de site gaan kijken.
Daar vond ik het een en ander over Power Slim. Het sprak me gelijk aan omdat het goed te combineren is met mijn gezinsleven.
Ik heb Mirella gebeld voor een afspraak, ze heeft me alles duidelijk uitgelegd en ben met het starterspakket naar buiten gelopen.

Enthousiast ben ik begonnen! Van alles uit proberen want er is keuze genoeg.
Ik vind niet alles lekker maar dan kies ik iets anders of ga langst het ruil bakje op mijn wekelijkse afspraak.

Nu ben ik ongeveer 5 maanden verder en 28 kg lichter! En zit weer lekker in mijn vel!

Lymfendrainage kuur van Jolanda

Jolanda (54 jaar, Breda) is bij ons gekomen doordat ze veel last had van onrustige, pijnlijke benen. Hierdoor sliep ze vaak ook niet in de nacht door. Ze las over onze lymfedrainage kuur en nam contact op om te kijken wat deze behandeling voor haar kon betekenen. Na het informatiegesprek hebben we een intake-afspraak gemaakt en is Jolanda begonnen met haar kuur.
Na haar eerste behandeling kon zij de nacht al doorslapen zonder last te hebben van haar pijnlijke benen. Jolanda heeft 2x per week de kuur ingezet. Haar ultieme test was een etentje dat op de planning stond. Veel en lang zitten lukte haar niet, dan werden haar benen altijd onrustig. Die avond ging dit prima! Hoe fijn is dat?! Zonder hinder kunnen genieten van je etentje met vrienden maar ook zonder dat je steeds moet opstaan of moet gaan verzitten. 

Het verhaal van Toos

Dit is Toos, 69 jaar en ze is via een vriendin bij ons in de studio gekomen. Haar doel was om een gezonder BMI te krijgen, zich fitter en vitaler te voelen. Dat is haar zeker gelukt!

Ondanks de vele tourritten en weekenden weg met de motor, is ze haar doel zelfs voorbij gegaan.

Haar doel was om zo’n 7 kg kwijt te raken, uiteindelijk is het 10 kg geworden! Wat zijn we trots op deze dame, die op haar motor heerlijke tourritten blijft maken maar nu zonder extra bagage.

Het verhaal van Charissa

Hoi,

Ik ben Charissa , 39 jaar en moeder van 3 kinderen en helaas bleven bij mij na de laatste bevalling de kilootjes eraan zitten! Het werd hoog tijd dat ik hier iets aan ging doen. Na verschillende diëten en het bekende jojo-effect, kwam ik een folder tegen van het  Powerslim programma. Na een aantal maanden twijfelen zal ik er wel of niet aan beginnen heb ik toch maar besloten contact op te nemen. Diezelfde week was er toevallig een informatie-ochtend met verschillende Powerslim producten die je ook mocht proeven. Ik was verkocht! Die week ben ik begonnen met het  Powerslim programma . Ik moest heel erg wennen aan het feit dat je 6 keer per dag iets eet. Dus naast je 3 maaltijden waren er ook nog 3 tussendoortjes. Mijn doel was om 15 kilo af te vallen voor de zomervakantie, nu nog geen drie maanden verder heb ik dit doel behaald! En ben ik alweer bezig met het opbouw schema. Ik zit nu lekkerder in me vel, ben energieker en trots op het resultaat!

Met dank aan mijn coach Mirella, voor de begeleiding tijdens het Powerslim programma, en het zijn van mijn stok achter de deur!

Het verhaal van Nicolien

Nicolien heeft haar einddoel bereikt en zoals ze zelf aangeeft in haar laatste blog “Aan alles komt een eind”, zo ook voor Nicolien en haar PowerSlim-reis. Happy is ze met 16 kilo minder! Je kunt haar ervaringen teruglezen op haar mooie blogs zoals ze die in de afgelopen periode geschreven heeft.

Het verhaal van Ingrid

Wie  had een half jaar geleden kunnen bedenken dat ik 15 kilo minder zou wegen? Nou ik niet!  Iedereen kent het verhaal van afvallen, kilo’s eraf en kilo’s erbij.
Totdat ik PowerSlim voorbij zag komen, grote twijfel maar toch na al die positieve verhalen op Facebook en m’n positieve coach Mirella de stap gewaagd. Je denkt hoe kan dit met 3 maaltijden en 3 tussendoortjes en dan afvallen. Nou, het is echt zo!

Er zijn producten voor ieder wat wils. Van heerlijke krokante muesli voor in je kwark, krokante wafels, pannenkoeken, wraps en het moet niet gekker worden ook chips. Door de variatie van de PowerSlim-producten is het ook een methode om het juist vol te houden. Daarbij heb ik ook een goede begeleiding van Mirella, ook als je eens een mindere week hebt gehad pept ze je weer op en komt het zeker weer goed.

Ik ga zeker deze levensstijl zo aanhouden, voel me super goed! Ook dankzij mijn coach, bij deze super bedankt Mirella.

Liefs Ingrid

Het verhaal van Guido en Laura

Wat een kanjers zijn Guido en Laura en wat ben ik enorm trots op ze!! 👊🏼

Er stond een grote reis op de planning en we hebben het PowerSlim traject mooi af kunnen ronden voor zij deze reis gingen maken. In december 2018 waren zij helemaal klaar voor hun verre vakantie maar wel met samen 40 kilo MINDER!!!

Het verhaal van Anja

Eindelijk in Balans!

September 2017… na een periode van het ontwijken van de weegschaal (omdat ik zelf dondersgoed wist dat ik meer zou wegen dan me lief is!), ben ik er voor mezelf aan uit dat er een knop om moet. Ik ga starten met Powerslim!!  Met mijn coach Mirella afgesproken dat ik na mijn verjaardag het proefpakket van Powerslim ga proberen, kijken of dit enige reactie in mijn lichaam teweeg brengt, want ook ik probeerde zelf al van alles om van de overtollige kilo’s af te komen. Het was een strijd die ik al heel lang voerde met mezelf. Het werk in de zorg en de vele onregelmatige werktijden waarmee ik te maken heb, maakten het helemaal al niet gemakkelijk.

Het is  19 september 2017 en moet nu toch echt op de weegschaal, ik neem het proefpakket mee met een duidelijk instructie van Mirella!  De 3 dagen van het proefpakket gaan me goed af, de producten zijn smakelijk en het allerbelangrijkste mijn lichaam lijkt er op te reageren. Ik ben na die dagen idd 1 kilo en 3 ons kwijt! Genoeg reden om nu door te pakken! Ik ga starten met het Powerslim-programma. Vol goede moed ga ik van start. De eerste dagen gaan goed en ik weet me goed aan mijn schema te houden, maar dan ineens slaat de twijfel toe, ga ik dit wel volhouden!?  Ik besluit Mirella een mail te sturen waarin ik uitleg dat ik het niet meer zie zitten. PowerSlim is niets voor mij, en met de feestdagen op komst denk ik dat ik er beter mee kan stoppen. Mezelf met deze dagen ‘zielig’ voelen, nee, dit gaat hem niet worden.

Thuis wordt ik gestimuleerd door mijn jongste zoon, omdat hij zei; ‘mama, dit is wat je toch wilt!’  Mirella pakt het gelukkig professioneel op en laat me weten het er samen over te hebben op onze volgende afspraak. Met dubbele gevoelens ga ik naar de volgende afspraak. Suikerverslaving doet rare dingen met je. De gedachten alleen al dat je al het lekkers moet laten staan, dat maakt me onrustig! Voordat we in gesprek gaan doen we eerst een weegmoment en weer is er van alles veranderd in mijn lijf! Powerslim werkt nog steeds ook voor mij!!  Gaan we opgeven? Nee we zetten door! En wat ben ik blij dat ik doorgezet heb. De eerste weken gingen niet vanzelf, er ging zoveel om in mijn lichaam. Maar de knop is omgegaan en hoe! Redelijk snel haalde ik mijn gestelde doel maar de kers op de taart bleek dat de knop zodanig omging dat ik uiteindelijk 2 keer mijn doel aan gewicht kwijt ben. Maar even zo belangrijk is dat ik heb me nog nooit zo energiek heb gevoeld. Het gevoel van honger ken ik niet meer. Het PowerSlim-programma is  zo goed uit gebalanceerd, dat ik zelfs mijn suikerverslaving de baas ben en geen zakken pepernoten meer op eet! Nog dagelijks gebruik ik de producten van Powerslim en Balancelijn, gewoon omdat ik ze smakelijk vind en er goed mee in balans blijf.  Nooit gedacht dat er nog eens tegen me gezegd zou worden dat ik wat MEER moet eten!

Het verhaal van Heleen

Ik was veel te zwaar, wat ik ook probeerde, ik werd alleen maar zwaarder. Toen ik een filmpje zag van mezelf tijdens de nieuwjaarsduik schrok ik zo van mezelf dat ik besloot dat het genoeg was. Maar na de maand januari weer allerlei dingen geprobeerd te hebben, was ik radeloos.

Toen vertelde een vriendin mij over PowerSlim en dat dit echt goed was te combineren met mijn onregelmatige werk. Natuurlijk was ik in het begin een beetje sceptisch omdat ik al zoveel had geprobeerd, maar ik besloot er voor te gaan. Vanaf het eerst moment was ik blij verrast met de goede resultaten. Ik ging in juni op vakantie en mijn doel was, in bikini zonder me daarvoor te hoeven schamen. Het traject ging mij heel goed af. Het was heel goed te doen zonder dat de rest van mijn gezin hier hinder van ondervond. Mijn coach was een grote steun, als het even niet goed ging kon ik haar altijd bereiken. Inmiddels is mijn man ook gestart met het PowerSlim programma, het is heel fijn om dit samen te doen.

Het PowerSlim programma is mij goed bevallen.  Ik ga nu verder met fase 2 en 3 en uiteindelijk ga ik samen met mijn coach mijn voedingspatroon aanpassen zodat ik in balans blijf. Ik wil absoluut niet terugvallen in mijn oude gewoontes. Met de hulp van mijn coach gaat dat zeker lukken. Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet en ik wil echt nooit meer zo zwaar worden als ik was. Zo blij dat ik gewoon weer broeken met een goed gevoel kan dragen. Om dit jaar goed te starten maak ik weer een nieuwjaarsduik, maar dan met de nieuwe zelfverzekerde ik.

Het verhaal van Linda

Hallo, ik ben Linda Vissers en door middel van het Powerslim-programma nu weer 15 kilo lichter.

Na jaren geleden al 45 kilo te zijn afgevallen en overtollig huid te hebben laten weghalen zag ik weer een gewicht op de weegschaal staan wat ik niet wilde zien. Het dieet dat ik eerder had gedaan sprak me niet meer aan, en mijn moeder was al bij Mirella aan het PowerSlimmen en sporten. Zo nam ze voor mij een proefpakketje mee om te proberen of het iets voor mij zou zijn.

Het waren verschillende producten, de één lekker en de ander niet voor mij weggelegd. In die 3 dagen was het me gelukt om 2 kg kwijt te raken, dit was voor mij voldoende om de knop definitief om te zetten en ervoor te gaan. Daar gaan we dan!

Met de uitleg van Mirella en de keuze uit vele producten ging ik aan de slag. Na de eerste 2 weken al 5 kilo kwijt, dat gaat lekker zo! Nieuwe producten proberen, het kookboek erbij halen en maar proberen, ik kreeg er nog plezier in ook. Ook de afspraken bij Mirella zijn altijd gezellig en leerzaam.

Elke week op de weegschaal en elke week zien dat je bent afgevallen geeft een enorme boost om door te gaan. Ik had in m’n hoofd een gewicht afgesproken wat ik graag wilde zien,en dat is gelukt! Dit gewicht heb ik nooit eerder op de weegschaal gezien. Ik had mijn doel bereikt en wat was ik daar trots op, nog steeds kan ik mezelf in de spiegel aankijken en trots zijn op wat ik heb bereikt, van 7 jaar geleden nog 118 kilo wegen naar nu 68.

Het afbouwen ging ook goed, weer lekker andere dingen mogen en weer andere dingen proberen, ik heb nog steeds de tussendoortjes van Powerslim en dat gaat goed om mijn gewicht stabiel te houden, ook zeker de weegmomentjes houden me bij de les. Door Powerslim heb ik geleerd om bewuster met eten om te gaan, groente leren eten en niet alles vies te vinden wat je niet kent.

Dus wil je afvallen maar toch blijven eten? Met Powerslim kan het gewoon, en als een viesneus als ik het kan, kan jij het ook!

Liefs, Linda

Het verhaal van Michelle

In het najaar van 2016 voelde ik me niet lekker in mijn vel. Was erg veel gaan eten door de scheiding die ik begin van dat jaar doormaakte. Boos op alles en iedereen maar ik werd steeds bozer op mijn lichaam. Ik voelde me zo slecht! Maar ik deed het toch echt helemaal zelf. Ik moest daarom ook ZELF die knop om gaan zetten en er iets aan gaan doen.

Doordat ik al eens eerder PowerSlim geprobeerd had wist ik gelijk dat ik dit weer moest gaan doen. Ik wilde namelijk niet alleen maar aan de shakes en repen, ik wilde eten voelen en kauwen in mijn mond.

Gelijk de telefoon gepakt en een afspraak gemaakt met Mirella. Alleen al na het telefoon gesprek had ik er al een super goed gevoel bij. Hoe moest het dan wel niet zijn na de intake!

Na de intake (wat echt super leuk was 😊) gelijk gestart met PowerSlim. Natuurlijk is het de eerste dagen lastig, ook nog met een kleine jongen thuis, maar dat heb ik allemaal goed op kunnen lossen.

De kilo’s vlogen eraf. Ik sportte er ook een beetje bij en op mijn werk zeiden de mensen waar ik voor werk, dat ik steeds vrolijker werd. Ik heb me goed aan de schema’s en menu’s gehouden, maar natuurlijk ook zelf variaties gemaakt, wat erg leuk was om te doen. Het was altijd lekker en goed te eten.

De begeleiding die ik had vanuit Mirella (Fit & Welzijn) was echt super. Als ik wat mindere dagen had wist zij me altijd wel weer op te beuren. Ik ging er dan ook altijd met erg veel plezier naar toe. Ik kwam vaak niet uitgepraat wanneer ik daar geweest was. Ook heeft ze altijd wel tijd om te vragen hoe het met me was op privé-gebied.

Natuurlijk heb ik ook wel periodes gehad dat ik wilde stoppen of dat ik weer iets aankwam, maar doordat ik dan weer langs was geweest wist ik toch altijd weer de kracht te vinden om door te gaan. Dank je wel Mirella dat je mij hier zo goed in gesteund en geholpen hebt.

Ik mag dan ook blij zijn met het resultaat. Op zijn top ben ik dan ook 14.5 kilo kwijt geraakt.

Kortom: Toch wel enorm trots op mijzelf!

Het verhaal van Anita 

Ik ben Anita Verhagen en inmiddels 11 kilo lichter. Hoe ik dat gedaan heb? Lees hieronder mijn verhaal!

Nadat ik alle gezonde diëten van het internet al geprobeerd had en de kilo’s er iedere keer maar weer aankwamen was ik het beu. Werkt er nu echt niets? Ik kende Mirella al en had al eens op haar site gekeken. Op een dag  een afspraak gemaakt en wilde dit als laatste nog maar eens proberen. En met succes!

Mirella legde alles heel goed uit en met het proefpakket naar huis gegaan. Nog 1 laatste etentje met vrienden en de volgende ochtend (24 april 2016) gestart. Tijdens dat laatste etentje werd er nog een foto van mij gemaakt, waarna ik dacht: Nu is het genoeg!

Eerst het boodschappenlijstje geshopt bij de supermarkt en vol goede moed begonnen. Fijn dat je zo’n vast lijstje hebt, echt een houvast. Na 3 dagen kreeg ik hoofdpijn van de suikers die ik niet meer binnen kreeg. Maar daardoor wist ik dat het zou werken. De wijntjes miste ik niet, ik wist waar ik het voor deed. Na 1 week was er al meer dan een kilo vanaf. Daardoor wist ik meteen dat ik op de goede weg was en wilde dit perse volhouden. Na een aantal weken had ik een vriendinnenweekendje en heb keurig 1 wijntje gedronken, omdat ik niet terug wilde vallen. Mirella gaf aan dat dat prima kon en dat bleek bij de volgende weging ook weer. Bij ieder moeilijk moment besprak ik met Mirella hoe ik het het beste kon aanpakken en dat werkte. Want die terrasjes en verjaardagen waren er natuurlijk ook.

Na 9 weken mocht ik weer voor het eerst fruit toevoegen, jeetje wat was dat lekker!

Eind juli was ik op mijn streefgewicht, en 83cm! kwijt! Daarna begon het stabiliseren. Nu na een jaar blijf ik op gewicht, soms een paar ons erbij, soms een paar ons eraf. Maar na mijn laatste vakantie was er zelfs weer 6 ons af. Mijn lichaam is inmiddels gewend aan deze gezonde levensstijl en ik kan prima een wijntje drinken, met carnaval een slechte hap nemen en genieten van een lekker etentje. Dankzij de goede zorgen van Mirella zit ik nu weer lekker in mijn vel!

Het verhaal van Kirsten 

Hallo! Ik ben Kirsten en ik ben ondertussen 15 kilo lichter!

Ik ben in februari 2016 begonnen bij Mirella. Hiervoor heb ik vele dingen geprobeerd, zoals naar de sportschool gaan. Hier moest ik dan steeds op de fiets om de kilo’s kwijt te raken, maar omdat ik zo’n slechte conditie had zat hierin niet veel vooruitgang. Dit demotiveerde mij natuurlijk weer…

Via een vriendin kwam ik bij Mirella, waarbij ik al direct enthousiast werd tijdens de kennismaking. We maakte samen een plan op hoeveel kilo’s ik kwijt wilde. Ik ging namelijk augustus 2016 op vakantie naar Indonesië. En zoals iedereen wel weet zijn vakanties elk jaar opnieuw weer een struikelblok als je jezelf te zwaar vind. Daarom was mijn doel:

‘’Lekker in mijn vel in bikini op vakantie!’’

Samen met Mirella gingen wij dit doel bereiken. En ja hoor, eindelijk was het zover, het laatste weegmoment voor mijn vakantie. Ik was van 82,2 kilo naar 65,8 kilo gegaan! Vele centimeters minder en 3 broekmaten kleiner!

De Powerslim methode werkte voor mij erg goed. Bepaalde maaltijden, toetjes, koekjes of drankjes lustte ik wel en sommige weer niet, die smaak verschilt bij iedereen. De producten die ik voornamelijk erg smakelijk vond waren de vanillepudding, mokka wafels, mokka drankjes, de appelflensjes en de blini’s waren mijn favoriet.

Ik raad iedereen Powerslim aan, wil je ervoor gaan, zet die knop om en vecht ervoor! Uiteindelijk lukt het je en ben je trots op jezelf dat je het gedaan hebt! Dus nu gemiddeld 15 kilo lichter, ben ik erg trots op mijn nieuwe garderobe, mijn taille en mijn nieuwe levensstijl. Ik zit lekker in mijn vel en heb meer zelfvertrouwen gekregen.

Mede dankzij Mirella, dus dank je wel! Je doet het top en ga zo door!

Het verhaal van Trudy

Hallo ik ben Trudy Boemaars, ik ben 56 jaar oud en was veel te zwaar voor mijn lengte. Al een paar jaar was ik heel ongelukkig met mijn gewicht, ik heb echt van alles geprobeerd maar wat ik ook deed, niets hielp. Een paar ons eraf en weer een kilo erbij heel frustrerend. Ik had al een paar keer PowerSlim voorbij zien komen via facebook en ben naar de site van PowerSlim gegaan om te kijken wat het allemaal in zou houden. Eigenlijk ging het weer om de koolhydraten en haakte ik alweer bijna af, want dan moest ik mijn wijntje laten staan en mocht ik geen brood meer eten, geen aardappels,  ik voelde de honger al op komen… Dat kon toch niemand vol houden en weer waren we een maand verder en weer een kilo erbij.

In de supermarkt begon ik op te letten waar de koolhydraten allemaal inzaten, en hoeveel…   daar werd je nog minder vrolijk van. Maar toch begon ik op te letten wat ik kocht, maar het was zo moeilijk alleen, want wat was nu wel goed en wat niet, ik zag door de bomen het bos niet meer. Door de week stopte ik met mijn wijntje drinken en lette ik wel op wat ik at maar er ging nog geen ons vanaf, want in het weekend ging ik weer helemaal los, lekker wijntje, kaasje, worstje, frietjes en ga zo maar door. Ik heb wel 15x de site geopend van Mirella van Fit & Welzijn en alles doorgelezen wat erop stond maar durfde maar geen afspraak te maken met de gedachte dat gaat het toch weer niet worden.

Op een ochtend in augustus ging ik op de weegschaal staan en ben er bijna vanaf gesprongen van schrik, de weegschaal gaf 81 kilo aan. Diezelfde dag heb ik nog het contactformulier ingevuld van Fit & Welzijn. Mirella belde me op en er was snel een afspraak gemaakt, ze heeft me alles goed uitgelegd en ik ben naar huis gegaan met een starterspakket en een hoop sceptische gedachten van nou: ik ben benieuwd. Ik was tenslotte nog nooit meer dan 3 kilo afgevallen om er daarna weer 5 aan te komen.

De eerste week was best moeilijk, alles uit te moeten zoeken maar wat heb ik veel gehad aan het kookboek en wat waren alle gerechten en tussendoortjes LEKKER dat had ik echt niet verwacht, en weet je, geen minuut honger gehad, zonder brood en aardappels 😊

Na 1 week moest ik op de weegschaal en jawel hoor 1,9 kilo eraf. Nu was natuurlijk de vraag of er nog meer af zou gaan maar ook na week 2 was er weer 1,5 kilo af. Nu ging het spannend worden want meer dan 3 kilo was ik nog nooit afgevallen, dus week 3 werd erg spannend, 8 ons eraf in totaal nu dus 4,2 kilo. Ondertussen kreeg ik natuurlijk heel veel adviezen van Mirella en kon ik alles op de site van PowerSlim terug vinden. Ik zat er lekker in en de motiverende gesprekken met Mirella hielpen me door moeilijke dagen heen. Ook ben ik natuurlijk 3x in de week gaan sporten in de warmtecabine, heerlijk warm en goed voor je spieropbouw. Omdat dat maar ongeveer een half uurtje tijd kost per keer is ook dit goed vol te houden.

Zo leerde ik opnieuw koken zonder pakjes en zakjes en zelfs met Kerst hadden we een heus kerstdiner helemaal powerslim-proef, dat is dus zo fijn want dan ga je ook niet de fout in op dat soort dagen. Ik bleef iedere week netjes afvallen zo tussen de 6 ons en 1 kilo per week. In fase 1 is dat eigenlijk niet echt veel maar ik was er super blij mee. Het ging niet snel maar ik viel af en sinds eind januari ben ik op gewicht, mijn gewicht is nu 67,3 kg en ben van maat 42/44 naar maat 38 gegaan. Ik zit weer heerlijk in mijn vel en ben nu in de balansfase beland. Nu is het natuurlijk de bedoeling om op gewicht te blijven en ook daar staat Mirella weer voor je klaar met gesprekjes en een map waar je alles nog eens in terug kunt lezen als je uit eten gaat,  als je een BBQ hebt, als je een feestje hebt, wat te doen als je op vakantie gaat. Iedere 2 weken kom ik nu nog bij Mirella om te wegen en de week even door te spreken, soms is er weer wat af en soms is er weer wat bij maar dan weet ik ook precies waar dat aan gelegen heeft en Mirella heeft me geleerd om me daar niet schuldig over te voelen.

Zo blijf ik nog even onder “controle” bij Mirella. Tot een jaar (na bereik van je streefgewicht) krijg je begeleiding bij het afvallen en het op gewicht blijven, en dat is natuurlijk heel fijn anders zou je misschien weer terug vallen in je oude gewoontes. Weet je wat nu het allerleukste is, ik mag een hele nieuwe zomer garderobe uit gaan zoeken 😊 Dit gun ik iedereen die niet zo lekker in zijn vel zit en wat te zwaar is. Neem contact op met Mirella en ga ervoor!

Groetjes Trudy

Ik wil graag mijn succes en ervaring over PowerSlim met jullie delen.

Jarenlang ben ik aan het tobben geweest met allerlei diëten, wat niet echt wat opleverde.  Ja, het enige dat ik ermee bereikte was een jojo-effect!

Totdat ik van PowerSlim hoorde. Vol goede moed ben ik er bij Mirella eraan begonnen en echt, wat is dat een topdieet! Met de tussendoortjes erbij mocht ik 6x per dag eten. Je hebt zoveel keus in producten en ze zijn nog erg lekker ook.

Afgelopen maart ben ik gestart en in juni was ik al 20 kilo kwijt. Nu ben inmiddels bijna 27 kilo afgevallen en vind dit prima zo. Ik voel me fit en energiek, voor mij niets anders meer dan PowerSlim. En wat ik ook heel belangrijk vind, in heel mijn afvalproces heb ik geen hongergevoel gehad.

Ik kan in 1 woord zeggen ‘geweldig!’ en Mirella helpt en steunt je overal mee! Bedankt Mirella, jij bent voor mij een topcoach!

Het verhaal van Anja

Even mezelf voorstellen: ik ben Anja, 56 jaar en je kunt mij wel een eeuwige lijner noemen. Er zijn maar weinig diëten die ik niet gedaan heb. Ik lijn al vanaf mijn 14 jaar, van het ene dieet naar het andere. Ik stapte ook gerust binnen drie weken over op een ander dieet, want ja je wilt toch snel afvallen!

Totdat ik Mirella ontmoette. Zij probeerde mij duidelijk te maken dat mijn lichaam nergens aan kon wennen door het steeds overschakelen van het een naar het ander. Mirella bood mij het Powerslim-dieet aan en ach ja waarom niet…

Dus ik aan de slag met zes keer per dag te eten, wat ook nog goed voor mijn diabetes is. Je hebt niet het gevoel dat je lijnt want je eet zelfs koekjes en chips, niet te geloven toch? Er ging in het begin langzaam gewicht af, niet echt iets voor mij dus, maar ik voelde wel dat alles losser ging zitten en mijn bloedwaardes waren heel mooi over heel de dag. Na een meetsessie bij Mirella bleek er 23 cm af te zijn… wow!! Al zo blij met dát resultaat, dus ik ging zeer gemotiveerd door.

Nu ben ik inmiddels 10 kg lichter, 42 cm eraf, twee confectiematen minder en ik spuit geen insuline meer hoe gaaf is dat!!!

Mirella bedankt voor al je steun en geduld en de kunst om mij te blijven motiveren.

Ik raad iedereen het Powerslim-dieet aan, er is heel veel keus in producten en je kan op heel deskundig advies van Mirella rekenen.

Bij Mirella kan je ook nog sporten in warmtecabines wat ik ook al heel wat jaartjes doe.

Het verhaal van Annemiek

“Na een dagje Efteling met mijn mannen was ik het helemaal zat! Ik kon nergens fatsoenlijk in en voelde me daar niet prettig bij.
Ik wil niet de moeder zijn die niet mee kon omdat mijn gewicht in de weg zit.

Ik had al eens bij Mirella gesport dus ik ben eens bij haar op de site gaan kijken.
Daar vond ik het een en ander over Power Slim. Het sprak me gelijk aan omdat het goed te combineren is met mijn gezinsleven.
Ik heb Mirella gebeld voor een afspraak, ze heeft me alles duidelijk uitgelegd en ben met het starterspakket naar buiten gelopen.

Enthousiast ben ik begonnen! Van alles uit proberen want er is keuze genoeg.
Ik vind niet alles lekker maar dan kies ik iets anders of ga langst het ruil bakje op mijn wekelijkse afspraak.

Nu ben ik ongeveer 5 maanden verder en 28 kg lichter! En zit weer lekker in mijn vel!

Het verhaal van Charissa

Hoi,

Ik ben Charissa , 39 jaar en moeder van 3 kinderen en helaas bleven bij mij na de laatste bevalling de kilootjes eraan zitten! Het werd hoog tijd dat ik hier iets aan ging doen. Na verschillende diëten en het bekende jojo-effect, kwam ik een folder tegen van het  Powerslim programma. Na een aantal maanden twijfelen zal ik er wel of niet aan beginnen heb ik toch maar besloten contact op te nemen. Diezelfde week was er toevallig een informatie-ochtend met verschillende Powerslim producten die je ook mocht proeven. Ik was verkocht! Die week ben ik begonnen met het  Powerslim programma . Ik moest heel erg wennen aan het feit dat je 6 keer per dag iets eet. Dus naast je 3 maaltijden waren er ook nog 3 tussendoortjes. Mijn doel was om 15 kilo af te vallen voor de zomervakantie, nu nog geen drie maanden verder heb ik dit doel behaald! En ben ik alweer bezig met het opbouw schema. Ik zit nu lekkerder in me vel, ben energieker en trots op het resultaat!

Met dank aan mijn coach Mirella, voor de begeleiding tijdens het Powerslim programma, en het zijn van mijn stok achter de deur!

Het verhaal van Nicolien

Nicolien heeft haar einddoel bereikt en zoals ze zelf aangeeft in haar laatste blog “Aan alles komt een eind”, zo ook voor Nicolien en haar PowerSlim-reis. Happy is ze met 16 kilo minder! Je kunt haar ervaringen teruglezen op haar mooie blogs zoals ze die in de afgelopen periode geschreven heeft.

Het verhaal van Ingrid

Wie  had een half jaar geleden kunnen bedenken dat ik 15 kilo minder zou wegen? Nou ik niet!  Iedereen kent het verhaal van afvallen, kilo’s eraf en kilo’s erbij.
Totdat ik PowerSlim voorbij zag komen, grote twijfel maar toch na al die positieve verhalen op Facebook en m’n positieve coach Mirella de stap gewaagd. Je denkt hoe kan dit met 3 maaltijden en 3 tussendoortjes en dan afvallen. Nou, het is echt zo!

Er zijn producten voor ieder wat wils. Van heerlijke krokante muesli voor in je kwark, krokante wafels, pannenkoeken, wraps en het moet niet gekker worden ook chips. Door de variatie van de PowerSlim-producten is het ook een methode om het juist vol te houden. Daarbij heb ik ook een goede begeleiding van Mirella, ook als je eens een mindere week hebt gehad pept ze je weer op en komt het zeker weer goed.

Ik ga zeker deze levensstijl zo aanhouden, voel me super goed! Ook dankzij mijn coach, bij deze super bedankt Mirella.

Liefs Ingrid

Het verhaal van Guido en Laura

Wat een kanjers zijn Guido en Laura en wat ben ik enorm trots op ze!! 👊🏼

Er stond een grote reis op de planning en we hebben het PowerSlim traject mooi af kunnen ronden voor zij deze reis gingen maken. In december 2018 waren zij helemaal klaar voor hun verre vakantie maar wel met samen 40 kilo MINDER!!!

Het verhaal van Anja

Eindelijk in Balans!

September 2017… na een periode van het ontwijken van de weegschaal (omdat ik zelf dondersgoed wist dat ik meer zou wegen dan me lief is!), ben ik er voor mezelf aan uit dat er een knop om moet. Ik ga starten met Powerslim!!  Met mijn coach Mirella afgesproken dat ik na mijn verjaardag het proefpakket van Powerslim ga proberen, kijken of dit enige reactie in mijn lichaam teweeg brengt, want ook ik probeerde zelf al van alles om van de overtollige kilo’s af te komen. Het was een strijd die ik al heel lang voerde met mezelf. Het werk in de zorg en de vele onregelmatige werktijden waarmee ik te maken heb, maakten het helemaal al niet gemakkelijk.

Het is  19 september 2017 en moet nu toch echt op de weegschaal, ik neem het proefpakket mee met een duidelijk instructie van Mirella!  De 3 dagen van het proefpakket gaan me goed af, de producten zijn smakelijk en het allerbelangrijkste mijn lichaam lijkt er op te reageren. Ik ben na die dagen idd 1 kilo en 3 ons kwijt! Genoeg reden om nu door te pakken! Ik ga starten met het Powerslim-programma. Vol goede moed ga ik van start. De eerste dagen gaan goed en ik weet me goed aan mijn schema te houden, maar dan ineens slaat de twijfel toe, ga ik dit wel volhouden!?  Ik besluit Mirella een mail te sturen waarin ik uitleg dat ik het niet meer zie zitten. PowerSlim is niets voor mij, en met de feestdagen op komst denk ik dat ik er beter mee kan stoppen. Mezelf met deze dagen ‘zielig’ voelen, nee, dit gaat hem niet worden.

Thuis wordt ik gestimuleerd door mijn jongste zoon, omdat hij zei; ‘mama, dit is wat je toch wilt!’  Mirella pakt het gelukkig professioneel op en laat me weten het er samen over te hebben op onze volgende afspraak. Met dubbele gevoelens ga ik naar de volgende afspraak. Suikerverslaving doet rare dingen met je. De gedachten alleen al dat je al het lekkers moet laten staan, dat maakt me onrustig! Voordat we in gesprek gaan doen we eerst een weegmoment en weer is er van alles veranderd in mijn lijf! Powerslim werkt nog steeds ook voor mij!!  Gaan we opgeven? Nee we zetten door! En wat ben ik blij dat ik doorgezet heb. De eerste weken gingen niet vanzelf, er ging zoveel om in mijn lichaam. Maar de knop is omgegaan en hoe! Redelijk snel haalde ik mijn gestelde doel maar de kers op de taart bleek dat de knop zodanig omging dat ik uiteindelijk 2 keer mijn doel aan gewicht kwijt ben. Maar even zo belangrijk is dat ik heb me nog nooit zo energiek heb gevoeld. Het gevoel van honger ken ik niet meer. Het PowerSlim-programma is  zo goed uit gebalanceerd, dat ik zelfs mijn suikerverslaving de baas ben en geen zakken pepernoten meer op eet! Nog dagelijks gebruik ik de producten van Powerslim en Balancelijn, gewoon omdat ik ze smakelijk vind en er goed mee in balans blijf.  Nooit gedacht dat er nog eens tegen me gezegd zou worden dat ik wat MEER moet eten!

Het verhaal van Heleen

Ik was veel te zwaar, wat ik ook probeerde, ik werd alleen maar zwaarder. Toen ik een filmpje zag van mezelf tijdens de nieuwjaarsduik schrok ik zo van mezelf dat ik besloot dat het genoeg was. Maar na de maand januari weer allerlei dingen geprobeerd te hebben, was ik radeloos.

Toen vertelde een vriendin mij over PowerSlim en dat dit echt goed was te combineren met mijn onregelmatige werk. Natuurlijk was ik in het begin een beetje sceptisch omdat ik al zoveel had geprobeerd, maar ik besloot er voor te gaan. Vanaf het eerst moment was ik blij verrast met de goede resultaten. Ik ging in juni op vakantie en mijn doel was, in bikini zonder me daarvoor te hoeven schamen. Het traject ging mij heel goed af. Het was heel goed te doen zonder dat de rest van mijn gezin hier hinder van ondervond. Mijn coach was een grote steun, als het even niet goed ging kon ik haar altijd bereiken. Inmiddels is mijn man ook gestart met het PowerSlim programma, het is heel fijn om dit samen te doen.

Het PowerSlim programma is mij goed bevallen.  Ik ga nu verder met fase 2 en 3 en uiteindelijk ga ik samen met mijn coach mijn voedingspatroon aanpassen zodat ik in balans blijf. Ik wil absoluut niet terugvallen in mijn oude gewoontes. Met de hulp van mijn coach gaat dat zeker lukken. Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet en ik wil echt nooit meer zo zwaar worden als ik was. Zo blij dat ik gewoon weer broeken met een goed gevoel kan dragen. Om dit jaar goed te starten maak ik weer een nieuwjaarsduik, maar dan met de nieuwe zelfverzekerde ik.

Het verhaal van Linda

Hallo, ik ben Linda Vissers en door middel van het Powerslim-programma nu weer 15 kilo lichter.

Na jaren geleden al 45 kilo te zijn afgevallen en overtollig huid te hebben laten weghalen zag ik weer een gewicht op de weegschaal staan wat ik niet wilde zien. Het dieet dat ik eerder had gedaan sprak me niet meer aan, en mijn moeder was al bij Mirella aan het PowerSlimmen en sporten. Zo nam ze voor mij een proefpakketje mee om te proberen of het iets voor mij zou zijn.

Het waren verschillende producten, de één lekker en de ander niet voor mij weggelegd. In die 3 dagen was het me gelukt om 2 kg kwijt te raken, dit was voor mij voldoende om de knop definitief om te zetten en ervoor te gaan. Daar gaan we dan!

Met de uitleg van Mirella en de keuze uit vele producten ging ik aan de slag. Na de eerste 2 weken al 5 kilo kwijt, dat gaat lekker zo! Nieuwe producten proberen, het kookboek erbij halen en maar proberen, ik kreeg er nog plezier in ook. Ook de afspraken bij Mirella zijn altijd gezellig en leerzaam.

Elke week op de weegschaal en elke week zien dat je bent afgevallen geeft een enorme boost om door te gaan. Ik had in m’n hoofd een gewicht afgesproken wat ik graag wilde zien,en dat is gelukt! Dit gewicht heb ik nooit eerder op de weegschaal gezien. Ik had mijn doel bereikt en wat was ik daar trots op, nog steeds kan ik mezelf in de spiegel aankijken en trots zijn op wat ik heb bereikt, van 7 jaar geleden nog 118 kilo wegen naar nu 68.

Het afbouwen ging ook goed, weer lekker andere dingen mogen en weer andere dingen proberen, ik heb nog steeds de tussendoortjes van Powerslim en dat gaat goed om mijn gewicht stabiel te houden, ook zeker de weegmomentjes houden me bij de les. Door Powerslim heb ik geleerd om bewuster met eten om te gaan, groente leren eten en niet alles vies te vinden wat je niet kent.

Dus wil je afvallen maar toch blijven eten? Met Powerslim kan het gewoon, en als een viesneus als ik het kan, kan jij het ook!

Liefs, Linda

Het verhaal van Michelle

In het najaar van 2016 voelde ik me niet lekker in mijn vel. Was erg veel gaan eten door de scheiding die ik begin van dat jaar doormaakte. Boos op alles en iedereen maar ik werd steeds bozer op mijn lichaam. Ik voelde me zo slecht! Maar ik deed het toch echt helemaal zelf. Ik moest daarom ook ZELF die knop om gaan zetten en er iets aan gaan doen.

Doordat ik al eens eerder PowerSlim geprobeerd had wist ik gelijk dat ik dit weer moest gaan doen. Ik wilde namelijk niet alleen maar aan de shakes en repen, ik wilde eten voelen en kauwen in mijn mond.

Gelijk de telefoon gepakt en een afspraak gemaakt met Mirella. Alleen al na het telefoon gesprek had ik er al een super goed gevoel bij. Hoe moest het dan wel niet zijn na de intake!

Na de intake (wat echt super leuk was 😊) gelijk gestart met PowerSlim. Natuurlijk is het de eerste dagen lastig, ook nog met een kleine jongen thuis, maar dat heb ik allemaal goed op kunnen lossen.

De kilo’s vlogen eraf. Ik sportte er ook een beetje bij en op mijn werk zeiden de mensen waar ik voor werk, dat ik steeds vrolijker werd. Ik heb me goed aan de schema’s en menu’s gehouden, maar natuurlijk ook zelf variaties gemaakt, wat erg leuk was om te doen. Het was altijd lekker en goed te eten.

De begeleiding die ik had vanuit Mirella (Fit & Welzijn) was echt super. Als ik wat mindere dagen had wist zij me altijd wel weer op te beuren. Ik ging er dan ook altijd met erg veel plezier naar toe. Ik kwam vaak niet uitgepraat wanneer ik daar geweest was. Ook heeft ze altijd wel tijd om te vragen hoe het met me was op privé-gebied.

Natuurlijk heb ik ook wel periodes gehad dat ik wilde stoppen of dat ik weer iets aankwam, maar doordat ik dan weer langs was geweest wist ik toch altijd weer de kracht te vinden om door te gaan. Dank je wel Mirella dat je mij hier zo goed in gesteund en geholpen hebt.

Ik mag dan ook blij zijn met het resultaat. Op zijn top ben ik dan ook 14.5 kilo kwijt geraakt.

Kortom: Toch wel enorm trots op mijzelf!

Het verhaal van Anita 

Ik ben Anita Verhagen en inmiddels 11 kilo lichter. Hoe ik dat gedaan heb? Lees hieronder mijn verhaal!

Nadat ik alle gezonde diëten van het internet al geprobeerd had en de kilo’s er iedere keer maar weer aankwamen was ik het beu. Werkt er nu echt niets? Ik kende Mirella al en had al eens op haar site gekeken. Op een dag  een afspraak gemaakt en wilde dit als laatste nog maar eens proberen. En met succes!

Mirella legde alles heel goed uit en met het proefpakket naar huis gegaan. Nog 1 laatste etentje met vrienden en de volgende ochtend (24 april 2016) gestart. Tijdens dat laatste etentje werd er nog een foto van mij gemaakt, waarna ik dacht: Nu is het genoeg!

Eerst het boodschappenlijstje geshopt bij de supermarkt en vol goede moed begonnen. Fijn dat je zo’n vast lijstje hebt, echt een houvast. Na 3 dagen kreeg ik hoofdpijn van de suikers die ik niet meer binnen kreeg. Maar daardoor wist ik dat het zou werken. De wijntjes miste ik niet, ik wist waar ik het voor deed. Na 1 week was er al meer dan een kilo vanaf. Daardoor wist ik meteen dat ik op de goede weg was en wilde dit perse volhouden. Na een aantal weken had ik een vriendinnenweekendje en heb keurig 1 wijntje gedronken, omdat ik niet terug wilde vallen. Mirella gaf aan dat dat prima kon en dat bleek bij de volgende weging ook weer. Bij ieder moeilijk moment besprak ik met Mirella hoe ik het het beste kon aanpakken en dat werkte. Want die terrasjes en verjaardagen waren er natuurlijk ook.

Na 9 weken mocht ik weer voor het eerst fruit toevoegen, jeetje wat was dat lekker!

Eind juli was ik op mijn streefgewicht, en 83cm! kwijt! Daarna begon het stabiliseren. Nu na een jaar blijf ik op gewicht, soms een paar ons erbij, soms een paar ons eraf. Maar na mijn laatste vakantie was er zelfs weer 6 ons af. Mijn lichaam is inmiddels gewend aan deze gezonde levensstijl en ik kan prima een wijntje drinken, met carnaval een slechte hap nemen en genieten van een lekker etentje. Dankzij de goede zorgen van Mirella zit ik nu weer lekker in mijn vel!

Het verhaal van Kirsten 

Hallo! Ik ben Kirsten en ik ben ondertussen 15 kilo lichter!

Ik ben in februari 2016 begonnen bij Mirella. Hiervoor heb ik vele dingen geprobeerd, zoals naar de sportschool gaan. Hier moest ik dan steeds op de fiets om de kilo’s kwijt te raken, maar omdat ik zo’n slechte conditie had zat hierin niet veel vooruitgang. Dit demotiveerde mij natuurlijk weer…

Via een vriendin kwam ik bij Mirella, waarbij ik al direct enthousiast werd tijdens de kennismaking. We maakte samen een plan op hoeveel kilo’s ik kwijt wilde. Ik ging namelijk augustus 2016 op vakantie naar Indonesië. En zoals iedereen wel weet zijn vakanties elk jaar opnieuw weer een struikelblok als je jezelf te zwaar vind. Daarom was mijn doel:

‘’Lekker in mijn vel in bikini op vakantie!’’

Samen met Mirella gingen wij dit doel bereiken. En ja hoor, eindelijk was het zover, het laatste weegmoment voor mijn vakantie. Ik was van 82,2 kilo naar 65,8 kilo gegaan! Vele centimeters minder en 3 broekmaten kleiner!

De Powerslim methode werkte voor mij erg goed. Bepaalde maaltijden, toetjes, koekjes of drankjes lustte ik wel en sommige weer niet, die smaak verschilt bij iedereen. De producten die ik voornamelijk erg smakelijk vond waren de vanillepudding, mokka wafels, mokka drankjes, de appelflensjes en de blini’s waren mijn favoriet.

Ik raad iedereen Powerslim aan, wil je ervoor gaan, zet die knop om en vecht ervoor! Uiteindelijk lukt het je en ben je trots op jezelf dat je het gedaan hebt! Dus nu gemiddeld 15 kilo lichter, ben ik erg trots op mijn nieuwe garderobe, mijn taille en mijn nieuwe levensstijl. Ik zit lekker in mijn vel en heb meer zelfvertrouwen gekregen.

Mede dankzij Mirella, dus dank je wel! Je doet het top en ga zo door!

Het verhaal van Trudy

Hallo ik ben Trudy Boemaars, ik ben 56 jaar oud en was veel te zwaar voor mijn lengte. Al een paar jaar was ik heel ongelukkig met mijn gewicht, ik heb echt van alles geprobeerd maar wat ik ook deed, niets hielp. Een paar ons eraf en weer een kilo erbij heel frustrerend. Ik had al een paar keer PowerSlim voorbij zien komen via facebook en ben naar de site van PowerSlim gegaan om te kijken wat het allemaal in zou houden. Eigenlijk ging het weer om de koolhydraten en haakte ik alweer bijna af, want dan moest ik mijn wijntje laten staan en mocht ik geen brood meer eten, geen aardappels,  ik voelde de honger al op komen… Dat kon toch niemand vol houden en weer waren we een maand verder en weer een kilo erbij.

In de supermarkt begon ik op te letten waar de koolhydraten allemaal inzaten, en hoeveel…   daar werd je nog minder vrolijk van. Maar toch begon ik op te letten wat ik kocht, maar het was zo moeilijk alleen, want wat was nu wel goed en wat niet, ik zag door de bomen het bos niet meer. Door de week stopte ik met mijn wijntje drinken en lette ik wel op wat ik at maar er ging nog geen ons vanaf, want in het weekend ging ik weer helemaal los, lekker wijntje, kaasje, worstje, frietjes en ga zo maar door. Ik heb wel 15x de site geopend van Mirella van Fit & Welzijn en alles doorgelezen wat erop stond maar durfde maar geen afspraak te maken met de gedachte dat gaat het toch weer niet worden.

Op een ochtend in augustus ging ik op de weegschaal staan en ben er bijna vanaf gesprongen van schrik, de weegschaal gaf 81 kilo aan. Diezelfde dag heb ik nog het contactformulier ingevuld van Fit & Welzijn. Mirella belde me op en er was snel een afspraak gemaakt, ze heeft me alles goed uitgelegd en ik ben naar huis gegaan met een starterspakket en een hoop sceptische gedachten van nou: ik ben benieuwd. Ik was tenslotte nog nooit meer dan 3 kilo afgevallen om er daarna weer 5 aan te komen.

De eerste week was best moeilijk, alles uit te moeten zoeken maar wat heb ik veel gehad aan het kookboek en wat waren alle gerechten en tussendoortjes LEKKER dat had ik echt niet verwacht, en weet je, geen minuut honger gehad, zonder brood en aardappels 😊

Na 1 week moest ik op de weegschaal en jawel hoor 1,9 kilo eraf. Nu was natuurlijk de vraag of er nog meer af zou gaan maar ook na week 2 was er weer 1,5 kilo af. Nu ging het spannend worden want meer dan 3 kilo was ik nog nooit afgevallen, dus week 3 werd erg spannend, 8 ons eraf in totaal nu dus 4,2 kilo. Ondertussen kreeg ik natuurlijk heel veel adviezen van Mirella en kon ik alles op de site van PowerSlim terug vinden. Ik zat er lekker in en de motiverende gesprekken met Mirella hielpen me door moeilijke dagen heen. Ook ben ik natuurlijk 3x in de week gaan sporten in de warmtecabine, heerlijk warm en goed voor je spieropbouw. Omdat dat maar ongeveer een half uurtje tijd kost per keer is ook dit goed vol te houden.

Zo leerde ik opnieuw koken zonder pakjes en zakjes en zelfs met Kerst hadden we een heus kerstdiner helemaal powerslim-proef, dat is dus zo fijn want dan ga je ook niet de fout in op dat soort dagen. Ik bleef iedere week netjes afvallen zo tussen de 6 ons en 1 kilo per week. In fase 1 is dat eigenlijk niet echt veel maar ik was er super blij mee. Het ging niet snel maar ik viel af en sinds eind januari ben ik op gewicht, mijn gewicht is nu 67,3 kg en ben van maat 42/44 naar maat 38 gegaan. Ik zit weer heerlijk in mijn vel en ben nu in de balansfase beland. Nu is het natuurlijk de bedoeling om op gewicht te blijven en ook daar staat Mirella weer voor je klaar met gesprekjes en een map waar je alles nog eens in terug kunt lezen als je uit eten gaat,  als je een BBQ hebt, als je een feestje hebt, wat te doen als je op vakantie gaat. Iedere 2 weken kom ik nu nog bij Mirella om te wegen en de week even door te spreken, soms is er weer wat af en soms is er weer wat bij maar dan weet ik ook precies waar dat aan gelegen heeft en Mirella heeft me geleerd om me daar niet schuldig over te voelen.

Zo blijf ik nog even onder “controle” bij Mirella. Tot een jaar (na bereik van je streefgewicht) krijg je begeleiding bij het afvallen en het op gewicht blijven, en dat is natuurlijk heel fijn anders zou je misschien weer terug vallen in je oude gewoontes. Weet je wat nu het allerleukste is, ik mag een hele nieuwe zomer garderobe uit gaan zoeken 😊 Dit gun ik iedereen die niet zo lekker in zijn vel zit en wat te zwaar is. Neem contact op met Mirella en ga ervoor!

Groetjes Trudy

Ik wil graag mijn succes en ervaring over PowerSlim met jullie delen.

Jarenlang ben ik aan het tobben geweest met allerlei diëten, wat niet echt wat opleverde.  Ja, het enige dat ik ermee bereikte was een jojo-effect!

Totdat ik van PowerSlim hoorde. Vol goede moed ben ik er bij Mirella eraan begonnen en echt, wat is dat een topdieet! Met de tussendoortjes erbij mocht ik 6x per dag eten. Je hebt zoveel keus in producten en ze zijn nog erg lekker ook.

Afgelopen maart ben ik gestart en in juni was ik al 20 kilo kwijt. Nu ben inmiddels bijna 27 kilo afgevallen en vind dit prima zo. Ik voel me fit en energiek, voor mij niets anders meer dan PowerSlim. En wat ik ook heel belangrijk vind, in heel mijn afvalproces heb ik geen hongergevoel gehad.

Ik kan in 1 woord zeggen ‘geweldig!’ en Mirella helpt en steunt je overal mee! Bedankt Mirella, jij bent voor mij een topcoach!

Het verhaal van Anja

Even mezelf voorstellen: ik ben Anja, 56 jaar en je kunt mij wel een eeuwige lijner noemen. Er zijn maar weinig diëten die ik niet gedaan heb. Ik lijn al vanaf mijn 14 jaar, van het ene dieet naar het andere. Ik stapte ook gerust binnen drie weken over op een ander dieet, want ja je wilt toch snel afvallen!

Totdat ik Mirella ontmoette. Zij probeerde mij duidelijk te maken dat mijn lichaam nergens aan kon wennen door het steeds overschakelen van het een naar het ander. Mirella bood mij het Powerslim-dieet aan en ach ja waarom niet…

Dus ik aan de slag met zes keer per dag te eten, wat ook nog goed voor mijn diabetes is. Je hebt niet het gevoel dat je lijnt want je eet zelfs koekjes en chips, niet te geloven toch? Er ging in het begin langzaam gewicht af, niet echt iets voor mij dus, maar ik voelde wel dat alles losser ging zitten en mijn bloedwaardes waren heel mooi over heel de dag. Na een meetsessie bij Mirella bleek er 23 cm af te zijn… wow!! Al zo blij met dát resultaat, dus ik ging zeer gemotiveerd door.

Nu ben ik inmiddels 10 kg lichter, 42 cm eraf, twee confectiematen minder en ik spuit geen insuline meer hoe gaaf is dat!!!

Mirella bedankt voor al je steun en geduld en de kunst om mij te blijven motiveren.

Ik raad iedereen het Powerslim-dieet aan, er is heel veel keus in producten en je kan op heel deskundig advies van Mirella rekenen.

Bij Mirella kan je ook nog sporten in warmtecabines wat ik ook al heel wat jaartjes doe.

Het verhaal van Annemiek

“Na een dagje Efteling met mijn mannen was ik het helemaal zat! Ik kon nergens fatsoenlijk in en voelde me daar niet prettig bij.
Ik wil niet de moeder zijn die niet mee kon omdat mijn gewicht in de weg zit.

Ik had al eens bij Mirella gesport dus ik ben eens bij haar op de site gaan kijken.
Daar vond ik het een en ander over Power Slim. Het sprak me gelijk aan omdat het goed te combineren is met mijn gezinsleven.
Ik heb Mirella gebeld voor een afspraak, ze heeft me alles duidelijk uitgelegd en ben met het starterspakket naar buiten gelopen.

Enthousiast ben ik begonnen! Van alles uit proberen want er is keuze genoeg.
Ik vind niet alles lekker maar dan kies ik iets anders of ga langst het ruil bakje op mijn wekelijkse afspraak.

Nu ben ik ongeveer 5 maanden verder en 28 kg lichter! En zit weer lekker in mijn vel!

Het verhaal van Charissa

Hoi,

Ik ben Charissa , 39 jaar en moeder van 3 kinderen en helaas bleven bij mij na de laatste bevalling de kilootjes eraan zitten! Het werd hoog tijd dat ik hier iets aan ging doen. Na verschillende diëten en het bekende jojo-effect, kwam ik een folder tegen van het  Powerslim programma. Na een aantal maanden twijfelen zal ik er wel of niet aan beginnen heb ik toch maar besloten contact op te nemen. Diezelfde week was er toevallig een informatie-ochtend met verschillende Powerslim producten die je ook mocht proeven. Ik was verkocht! Die week ben ik begonnen met het  Powerslim programma . Ik moest heel erg wennen aan het feit dat je 6 keer per dag iets eet. Dus naast je 3 maaltijden waren er ook nog 3 tussendoortjes. Mijn doel was om 15 kilo af te vallen voor de zomervakantie, nu nog geen drie maanden verder heb ik dit doel behaald! En ben ik alweer bezig met het opbouw schema. Ik zit nu lekkerder in me vel, ben energieker en trots op het resultaat!

Met dank aan mijn coach Mirella, voor de begeleiding tijdens het Powerslim programma, en het zijn van mijn stok achter de deur!

Het verhaal van Nicolien

Nicolien heeft haar einddoel bereikt en zoals ze zelf aangeeft in haar laatste blog “Aan alles komt een eind”, zo ook voor Nicolien en haar PowerSlim-reis. Happy is ze met 16 kilo minder! Je kunt haar ervaringen teruglezen op haar mooie blogs zoals ze die in de afgelopen periode geschreven heeft.

Het verhaal van Ingrid

Wie  had een half jaar geleden kunnen bedenken dat ik 15 kilo minder zou wegen? Nou ik niet!  Iedereen kent het verhaal van afvallen, kilo’s eraf en kilo’s erbij.
Totdat ik PowerSlim voorbij zag komen, grote twijfel maar toch na al die positieve verhalen op Facebook en m’n positieve coach Mirella de stap gewaagd. Je denkt hoe kan dit met 3 maaltijden en 3 tussendoortjes en dan afvallen. Nou, het is echt zo!

Er zijn producten voor ieder wat wils. Van heerlijke krokante muesli voor in je kwark, krokante wafels, pannenkoeken, wraps en het moet niet gekker worden ook chips. Door de variatie van de PowerSlim-producten is het ook een methode om het juist vol te houden. Daarbij heb ik ook een goede begeleiding van Mirella, ook als je eens een mindere week hebt gehad pept ze je weer op en komt het zeker weer goed.

Ik ga zeker deze levensstijl zo aanhouden, voel me super goed! Ook dankzij mijn coach, bij deze super bedankt Mirella.

Liefs Ingrid

Het verhaal van Guido en Laura

Wat een kanjers zijn Guido en Laura en wat ben ik enorm trots op ze!! 👊🏼

Er stond een grote reis op de planning en we hebben het PowerSlim traject mooi af kunnen ronden voor zij deze reis gingen maken. In december 2018 waren zij helemaal klaar voor hun verre vakantie maar wel met samen 40 kilo MINDER!!!

Het verhaal van Anja

Eindelijk in Balans!

September 2017… na een periode van het ontwijken van de weegschaal (omdat ik zelf dondersgoed wist dat ik meer zou wegen dan me lief is!), ben ik er voor mezelf aan uit dat er een knop om moet. Ik ga starten met Powerslim!!  Met mijn coach Mirella afgesproken dat ik na mijn verjaardag het proefpakket van Powerslim ga proberen, kijken of dit enige reactie in mijn lichaam teweeg brengt, want ook ik probeerde zelf al van alles om van de overtollige kilo’s af te komen. Het was een strijd die ik al heel lang voerde met mezelf. Het werk in de zorg en de vele onregelmatige werktijden waarmee ik te maken heb, maakten het helemaal al niet gemakkelijk.

Het is  19 september 2017 en moet nu toch echt op de weegschaal, ik neem het proefpakket mee met een duidelijk instructie van Mirella!  De 3 dagen van het proefpakket gaan me goed af, de producten zijn smakelijk en het allerbelangrijkste mijn lichaam lijkt er op te reageren. Ik ben na die dagen idd 1 kilo en 3 ons kwijt! Genoeg reden om nu door te pakken! Ik ga starten met het Powerslim-programma. Vol goede moed ga ik van start. De eerste dagen gaan goed en ik weet me goed aan mijn schema te houden, maar dan ineens slaat de twijfel toe, ga ik dit wel volhouden!?  Ik besluit Mirella een mail te sturen waarin ik uitleg dat ik het niet meer zie zitten. PowerSlim is niets voor mij, en met de feestdagen op komst denk ik dat ik er beter mee kan stoppen. Mezelf met deze dagen ‘zielig’ voelen, nee, dit gaat hem niet worden.

Thuis wordt ik gestimuleerd door mijn jongste zoon, omdat hij zei; ‘mama, dit is wat je toch wilt!’  Mirella pakt het gelukkig professioneel op en laat me weten het er samen over te hebben op onze volgende afspraak. Met dubbele gevoelens ga ik naar de volgende afspraak. Suikerverslaving doet rare dingen met je. De gedachten alleen al dat je al het lekkers moet laten staan, dat maakt me onrustig! Voordat we in gesprek gaan doen we eerst een weegmoment en weer is er van alles veranderd in mijn lijf! Powerslim werkt nog steeds ook voor mij!!  Gaan we opgeven? Nee we zetten door! En wat ben ik blij dat ik doorgezet heb. De eerste weken gingen niet vanzelf, er ging zoveel om in mijn lichaam. Maar de knop is omgegaan en hoe! Redelijk snel haalde ik mijn gestelde doel maar de kers op de taart bleek dat de knop zodanig omging dat ik uiteindelijk 2 keer mijn doel aan gewicht kwijt ben. Maar even zo belangrijk is dat ik heb me nog nooit zo energiek heb gevoeld. Het gevoel van honger ken ik niet meer. Het PowerSlim-programma is  zo goed uit gebalanceerd, dat ik zelfs mijn suikerverslaving de baas ben en geen zakken pepernoten meer op eet! Nog dagelijks gebruik ik de producten van Powerslim en Balancelijn, gewoon omdat ik ze smakelijk vind en er goed mee in balans blijf.  Nooit gedacht dat er nog eens tegen me gezegd zou worden dat ik wat MEER moet eten!

Het verhaal van Heleen

Ik was veel te zwaar, wat ik ook probeerde, ik werd alleen maar zwaarder. Toen ik een filmpje zag van mezelf tijdens de nieuwjaarsduik schrok ik zo van mezelf dat ik besloot dat het genoeg was. Maar na de maand januari weer allerlei dingen geprobeerd te hebben, was ik radeloos.

Toen vertelde een vriendin mij over PowerSlim en dat dit echt goed was te combineren met mijn onregelmatige werk. Natuurlijk was ik in het begin een beetje sceptisch omdat ik al zoveel had geprobeerd, maar ik besloot er voor te gaan. Vanaf het eerst moment was ik blij verrast met de goede resultaten. Ik ging in juni op vakantie en mijn doel was, in bikini zonder me daarvoor te hoeven schamen. Het traject ging mij heel goed af. Het was heel goed te doen zonder dat de rest van mijn gezin hier hinder van ondervond. Mijn coach was een grote steun, als het even niet goed ging kon ik haar altijd bereiken. Inmiddels is mijn man ook gestart met het PowerSlim programma, het is heel fijn om dit samen te doen.

Het PowerSlim programma is mij goed bevallen.  Ik ga nu verder met fase 2 en 3 en uiteindelijk ga ik samen met mijn coach mijn voedingspatroon aanpassen zodat ik in balans blijf. Ik wil absoluut niet terugvallen in mijn oude gewoontes. Met de hulp van mijn coach gaat dat zeker lukken. Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet en ik wil echt nooit meer zo zwaar worden als ik was. Zo blij dat ik gewoon weer broeken met een goed gevoel kan dragen. Om dit jaar goed te starten maak ik weer een nieuwjaarsduik, maar dan met de nieuwe zelfverzekerde ik.

Het verhaal van Linda

Hallo, ik ben Linda Vissers en door middel van het Powerslim-programma nu weer 15 kilo lichter.

Na jaren geleden al 45 kilo te zijn afgevallen en overtollig huid te hebben laten weghalen zag ik weer een gewicht op de weegschaal staan wat ik niet wilde zien. Het dieet dat ik eerder had gedaan sprak me niet meer aan, en mijn moeder was al bij Mirella aan het PowerSlimmen en sporten. Zo nam ze voor mij een proefpakketje mee om te proberen of het iets voor mij zou zijn.

Het waren verschillende producten, de één lekker en de ander niet voor mij weggelegd. In die 3 dagen was het me gelukt om 2 kg kwijt te raken, dit was voor mij voldoende om de knop definitief om te zetten en ervoor te gaan. Daar gaan we dan!

Met de uitleg van Mirella en de keuze uit vele producten ging ik aan de slag. Na de eerste 2 weken al 5 kilo kwijt, dat gaat lekker zo! Nieuwe producten proberen, het kookboek erbij halen en maar proberen, ik kreeg er nog plezier in ook. Ook de afspraken bij Mirella zijn altijd gezellig en leerzaam.

Elke week op de weegschaal en elke week zien dat je bent afgevallen geeft een enorme boost om door te gaan. Ik had in m’n hoofd een gewicht afgesproken wat ik graag wilde zien,en dat is gelukt! Dit gewicht heb ik nooit eerder op de weegschaal gezien. Ik had mijn doel bereikt en wat was ik daar trots op, nog steeds kan ik mezelf in de spiegel aankijken en trots zijn op wat ik heb bereikt, van 7 jaar geleden nog 118 kilo wegen naar nu 68.

Het afbouwen ging ook goed, weer lekker andere dingen mogen en weer andere dingen proberen, ik heb nog steeds de tussendoortjes van Powerslim en dat gaat goed om mijn gewicht stabiel te houden, ook zeker de weegmomentjes houden me bij de les. Door Powerslim heb ik geleerd om bewuster met eten om te gaan, groente leren eten en niet alles vies te vinden wat je niet kent.

Dus wil je afvallen maar toch blijven eten? Met Powerslim kan het gewoon, en als een viesneus als ik het kan, kan jij het ook!

Liefs, Linda

Het verhaal van Michelle

In het najaar van 2016 voelde ik me niet lekker in mijn vel. Was erg veel gaan eten door de scheiding die ik begin van dat jaar doormaakte. Boos op alles en iedereen maar ik werd steeds bozer op mijn lichaam. Ik voelde me zo slecht! Maar ik deed het toch echt helemaal zelf. Ik moest daarom ook ZELF die knop om gaan zetten en er iets aan gaan doen.

Doordat ik al eens eerder PowerSlim geprobeerd had wist ik gelijk dat ik dit weer moest gaan doen. Ik wilde namelijk niet alleen maar aan de shakes en repen, ik wilde eten voelen en kauwen in mijn mond.

Gelijk de telefoon gepakt en een afspraak gemaakt met Mirella. Alleen al na het telefoon gesprek had ik er al een super goed gevoel bij. Hoe moest het dan wel niet zijn na de intake!

Na de intake (wat echt super leuk was 😊) gelijk gestart met PowerSlim. Natuurlijk is het de eerste dagen lastig, ook nog met een kleine jongen thuis, maar dat heb ik allemaal goed op kunnen lossen.

De kilo’s vlogen eraf. Ik sportte er ook een beetje bij en op mijn werk zeiden de mensen waar ik voor werk, dat ik steeds vrolijker werd. Ik heb me goed aan de schema’s en menu’s gehouden, maar natuurlijk ook zelf variaties gemaakt, wat erg leuk was om te doen. Het was altijd lekker en goed te eten.

De begeleiding die ik had vanuit Mirella (Fit & Welzijn) was echt super. Als ik wat mindere dagen had wist zij me altijd wel weer op te beuren. Ik ging er dan ook altijd met erg veel plezier naar toe. Ik kwam vaak niet uitgepraat wanneer ik daar geweest was. Ook heeft ze altijd wel tijd om te vragen hoe het met me was op privé-gebied.

Natuurlijk heb ik ook wel periodes gehad dat ik wilde stoppen of dat ik weer iets aankwam, maar doordat ik dan weer langs was geweest wist ik toch altijd weer de kracht te vinden om door te gaan. Dank je wel Mirella dat je mij hier zo goed in gesteund en geholpen hebt.

Ik mag dan ook blij zijn met het resultaat. Op zijn top ben ik dan ook 14.5 kilo kwijt geraakt.

Kortom: Toch wel enorm trots op mijzelf!

Het verhaal van Anita 

Ik ben Anita Verhagen en inmiddels 11 kilo lichter. Hoe ik dat gedaan heb? Lees hieronder mijn verhaal!

Nadat ik alle gezonde diëten van het internet al geprobeerd had en de kilo’s er iedere keer maar weer aankwamen was ik het beu. Werkt er nu echt niets? Ik kende Mirella al en had al eens op haar site gekeken. Op een dag  een afspraak gemaakt en wilde dit als laatste nog maar eens proberen. En met succes!

Mirella legde alles heel goed uit en met het proefpakket naar huis gegaan. Nog 1 laatste etentje met vrienden en de volgende ochtend (24 april 2016) gestart. Tijdens dat laatste etentje werd er nog een foto van mij gemaakt, waarna ik dacht: Nu is het genoeg!

Eerst het boodschappenlijstje geshopt bij de supermarkt en vol goede moed begonnen. Fijn dat je zo’n vast lijstje hebt, echt een houvast. Na 3 dagen kreeg ik hoofdpijn van de suikers die ik niet meer binnen kreeg. Maar daardoor wist ik dat het zou werken. De wijntjes miste ik niet, ik wist waar ik het voor deed. Na 1 week was er al meer dan een kilo vanaf. Daardoor wist ik meteen dat ik op de goede weg was en wilde dit perse volhouden. Na een aantal weken had ik een vriendinnenweekendje en heb keurig 1 wijntje gedronken, omdat ik niet terug wilde vallen. Mirella gaf aan dat dat prima kon en dat bleek bij de volgende weging ook weer. Bij ieder moeilijk moment besprak ik met Mirella hoe ik het het beste kon aanpakken en dat werkte. Want die terrasjes en verjaardagen waren er natuurlijk ook.

Na 9 weken mocht ik weer voor het eerst fruit toevoegen, jeetje wat was dat lekker!

Eind juli was ik op mijn streefgewicht, en 83cm! kwijt! Daarna begon het stabiliseren. Nu na een jaar blijf ik op gewicht, soms een paar ons erbij, soms een paar ons eraf. Maar na mijn laatste vakantie was er zelfs weer 6 ons af. Mijn lichaam is inmiddels gewend aan deze gezonde levensstijl en ik kan prima een wijntje drinken, met carnaval een slechte hap nemen en genieten van een lekker etentje. Dankzij de goede zorgen van Mirella zit ik nu weer lekker in mijn vel!

Het verhaal van Kirsten 

Hallo! Ik ben Kirsten en ik ben ondertussen 15 kilo lichter!

Ik ben in februari 2016 begonnen bij Mirella. Hiervoor heb ik vele dingen geprobeerd, zoals naar de sportschool gaan. Hier moest ik dan steeds op de fiets om de kilo’s kwijt te raken, maar omdat ik zo’n slechte conditie had zat hierin niet veel vooruitgang. Dit demotiveerde mij natuurlijk weer…

Via een vriendin kwam ik bij Mirella, waarbij ik al direct enthousiast werd tijdens de kennismaking. We maakte samen een plan op hoeveel kilo’s ik kwijt wilde. Ik ging namelijk augustus 2016 op vakantie naar Indonesië. En zoals iedereen wel weet zijn vakanties elk jaar opnieuw weer een struikelblok als je jezelf te zwaar vind. Daarom was mijn doel:

‘’Lekker in mijn vel in bikini op vakantie!’’

Samen met Mirella gingen wij dit doel bereiken. En ja hoor, eindelijk was het zover, het laatste weegmoment voor mijn vakantie. Ik was van 82,2 kilo naar 65,8 kilo gegaan! Vele centimeters minder en 3 broekmaten kleiner!

De Powerslim methode werkte voor mij erg goed. Bepaalde maaltijden, toetjes, koekjes of drankjes lustte ik wel en sommige weer niet, die smaak verschilt bij iedereen. De producten die ik voornamelijk erg smakelijk vond waren de vanillepudding, mokka wafels, mokka drankjes, de appelflensjes en de blini’s waren mijn favoriet.

Ik raad iedereen Powerslim aan, wil je ervoor gaan, zet die knop om en vecht ervoor! Uiteindelijk lukt het je en ben je trots op jezelf dat je het gedaan hebt! Dus nu gemiddeld 15 kilo lichter, ben ik erg trots op mijn nieuwe garderobe, mijn taille en mijn nieuwe levensstijl. Ik zit lekker in mijn vel en heb meer zelfvertrouwen gekregen.

Mede dankzij Mirella, dus dank je wel! Je doet het top en ga zo door!

Het verhaal van Trudy

Hallo ik ben Trudy Boemaars, ik ben 56 jaar oud en was veel te zwaar voor mijn lengte. Al een paar jaar was ik heel ongelukkig met mijn gewicht, ik heb echt van alles geprobeerd maar wat ik ook deed, niets hielp. Een paar ons eraf en weer een kilo erbij heel frustrerend. Ik had al een paar keer PowerSlim voorbij zien komen via facebook en ben naar de site van PowerSlim gegaan om te kijken wat het allemaal in zou houden. Eigenlijk ging het weer om de koolhydraten en haakte ik alweer bijna af, want dan moest ik mijn wijntje laten staan en mocht ik geen brood meer eten, geen aardappels,  ik voelde de honger al op komen… Dat kon toch niemand vol houden en weer waren we een maand verder en weer een kilo erbij.

In de supermarkt begon ik op te letten waar de koolhydraten allemaal inzaten, en hoeveel…   daar werd je nog minder vrolijk van. Maar toch begon ik op te letten wat ik kocht, maar het was zo moeilijk alleen, want wat was nu wel goed en wat niet, ik zag door de bomen het bos niet meer. Door de week stopte ik met mijn wijntje drinken en lette ik wel op wat ik at maar er ging nog geen ons vanaf, want in het weekend ging ik weer helemaal los, lekker wijntje, kaasje, worstje, frietjes en ga zo maar door. Ik heb wel 15x de site geopend van Mirella van Fit & Welzijn en alles doorgelezen wat erop stond maar durfde maar geen afspraak te maken met de gedachte dat gaat het toch weer niet worden.

Op een ochtend in augustus ging ik op de weegschaal staan en ben er bijna vanaf gesprongen van schrik, de weegschaal gaf 81 kilo aan. Diezelfde dag heb ik nog het contactformulier ingevuld van Fit & Welzijn. Mirella belde me op en er was snel een afspraak gemaakt, ze heeft me alles goed uitgelegd en ik ben naar huis gegaan met een starterspakket en een hoop sceptische gedachten van nou: ik ben benieuwd. Ik was tenslotte nog nooit meer dan 3 kilo afgevallen om er daarna weer 5 aan te komen.

De eerste week was best moeilijk, alles uit te moeten zoeken maar wat heb ik veel gehad aan het kookboek en wat waren alle gerechten en tussendoortjes LEKKER dat had ik echt niet verwacht, en weet je, geen minuut honger gehad, zonder brood en aardappels 😊

Na 1 week moest ik op de weegschaal en jawel hoor 1,9 kilo eraf. Nu was natuurlijk de vraag of er nog meer af zou gaan maar ook na week 2 was er weer 1,5 kilo af. Nu ging het spannend worden want meer dan 3 kilo was ik nog nooit afgevallen, dus week 3 werd erg spannend, 8 ons eraf in totaal nu dus 4,2 kilo. Ondertussen kreeg ik natuurlijk heel veel adviezen van Mirella en kon ik alles op de site van PowerSlim terug vinden. Ik zat er lekker in en de motiverende gesprekken met Mirella hielpen me door moeilijke dagen heen. Ook ben ik natuurlijk 3x in de week gaan sporten in de warmtecabine, heerlijk warm en goed voor je spieropbouw. Omdat dat maar ongeveer een half uurtje tijd kost per keer is ook dit goed vol te houden.

Zo leerde ik opnieuw koken zonder pakjes en zakjes en zelfs met Kerst hadden we een heus kerstdiner helemaal powerslim-proef, dat is dus zo fijn want dan ga je ook niet de fout in op dat soort dagen. Ik bleef iedere week netjes afvallen zo tussen de 6 ons en 1 kilo per week. In fase 1 is dat eigenlijk niet echt veel maar ik was er super blij mee. Het ging niet snel maar ik viel af en sinds eind januari ben ik op gewicht, mijn gewicht is nu 67,3 kg en ben van maat 42/44 naar maat 38 gegaan. Ik zit weer heerlijk in mijn vel en ben nu in de balansfase beland. Nu is het natuurlijk de bedoeling om op gewicht te blijven en ook daar staat Mirella weer voor je klaar met gesprekjes en een map waar je alles nog eens in terug kunt lezen als je uit eten gaat,  als je een BBQ hebt, als je een feestje hebt, wat te doen als je op vakantie gaat. Iedere 2 weken kom ik nu nog bij Mirella om te wegen en de week even door te spreken, soms is er weer wat af en soms is er weer wat bij maar dan weet ik ook precies waar dat aan gelegen heeft en Mirella heeft me geleerd om me daar niet schuldig over te voelen.

Zo blijf ik nog even onder “controle” bij Mirella. Tot een jaar (na bereik van je streefgewicht) krijg je begeleiding bij het afvallen en het op gewicht blijven, en dat is natuurlijk heel fijn anders zou je misschien weer terug vallen in je oude gewoontes. Weet je wat nu het allerleukste is, ik mag een hele nieuwe zomer garderobe uit gaan zoeken 😊 Dit gun ik iedereen die niet zo lekker in zijn vel zit en wat te zwaar is. Neem contact op met Mirella en ga ervoor!

Groetjes Trudy

Ik wil graag mijn succes en ervaring over PowerSlim met jullie delen.

Jarenlang ben ik aan het tobben geweest met allerlei diëten, wat niet echt wat opleverde.  Ja, het enige dat ik ermee bereikte was een jojo-effect!

Totdat ik van PowerSlim hoorde. Vol goede moed ben ik er bij Mirella eraan begonnen en echt, wat is dat een topdieet! Met de tussendoortjes erbij mocht ik 6x per dag eten. Je hebt zoveel keus in producten en ze zijn nog erg lekker ook.

Afgelopen maart ben ik gestart en in juni was ik al 20 kilo kwijt. Nu ben inmiddels bijna 27 kilo afgevallen en vind dit prima zo. Ik voel me fit en energiek, voor mij niets anders meer dan PowerSlim. En wat ik ook heel belangrijk vind, in heel mijn afvalproces heb ik geen hongergevoel gehad.

Ik kan in 1 woord zeggen ‘geweldig!’ en Mirella helpt en steunt je overal mee! Bedankt Mirella, jij bent voor mij een topcoach!

Het verhaal van Anja

Even mezelf voorstellen: ik ben Anja, 56 jaar en je kunt mij wel een eeuwige lijner noemen. Er zijn maar weinig diëten die ik niet gedaan heb. Ik lijn al vanaf mijn 14 jaar, van het ene dieet naar het andere. Ik stapte ook gerust binnen drie weken over op een ander dieet, want ja je wilt toch snel afvallen!

Totdat ik Mirella ontmoette. Zij probeerde mij duidelijk te maken dat mijn lichaam nergens aan kon wennen door het steeds overschakelen van het een naar het ander. Mirella bood mij het Powerslim-dieet aan en ach ja waarom niet…

Dus ik aan de slag met zes keer per dag te eten, wat ook nog goed voor mijn diabetes is. Je hebt niet het gevoel dat je lijnt want je eet zelfs koekjes en chips, niet te geloven toch? Er ging in het begin langzaam gewicht af, niet echt iets voor mij dus, maar ik voelde wel dat alles losser ging zitten en mijn bloedwaardes waren heel mooi over heel de dag. Na een meetsessie bij Mirella bleek er 23 cm af te zijn… wow!! Al zo blij met dát resultaat, dus ik ging zeer gemotiveerd door.

Nu ben ik inmiddels 10 kg lichter, 42 cm eraf, twee confectiematen minder en ik spuit geen insuline meer hoe gaaf is dat!!!

Mirella bedankt voor al je steun en geduld en de kunst om mij te blijven motiveren.

Ik raad iedereen het Powerslim-dieet aan, er is heel veel keus in producten en je kan op heel deskundig advies van Mirella rekenen.

Bij Mirella kan je ook nog sporten in warmtecabines wat ik ook al heel wat jaartjes doe.

Het verhaal van Annemiek

“Na een dagje Efteling met mijn mannen was ik het helemaal zat! Ik kon nergens fatsoenlijk in en voelde me daar niet prettig bij.
Ik wil niet de moeder zijn die niet mee kon omdat mijn gewicht in de weg zit.

Ik had al eens bij Mirella gesport dus ik ben eens bij haar op de site gaan kijken.
Daar vond ik het een en ander over Power Slim. Het sprak me gelijk aan omdat het goed te combineren is met mijn gezinsleven.
Ik heb Mirella gebeld voor een afspraak, ze heeft me alles duidelijk uitgelegd en ben met het starterspakket naar buiten gelopen.

Enthousiast ben ik begonnen! Van alles uit proberen want er is keuze genoeg.
Ik vind niet alles lekker maar dan kies ik iets anders of ga langst het ruil bakje op mijn wekelijkse afspraak.

Nu ben ik ongeveer 5 maanden verder en 28 kg lichter! En zit weer lekker in mijn vel!