Jij wil toch ook stralen met de feestdagen? (Linda, -13 kg)

Mijn naam is Linda en ik ben moeder van drie jonge kinderen van 1, 4 en 5 jaar. Afgelopen jaren hebben volop in het teken gestaan van zwangerschappen en ben ik een jaar lang behoorlijk ziek geweest. Door een fout was ik (zonder mijn weten) afhankelijk geworden van morfine. Ik werd er helemaal gek van, kon niet meer slapen en eten en kon een jaar niet zelf voor mijn kinderen zorgen. De arts schoof het af op psychische problemen en gaf me er slaappillen, rustgevende medicijnen en antidepressiva voor. Achteraf bleek het te liggen aan een gebrek aan enzymen die morfine afbreken en ik daarom zo heftig op dit middel reageerde. Toen ik eenmaal afgekickt was (in 3 maanden van 4 verschillende middelen) werd ik weer helemaal de oude!

Na deze heftige tijd was ik helemaal versuft en woog ik nog maar 50 kilo. Gelukkig werd ik daarna snel weer de oude vrolijke ik en werd ik zwanger van ons derde kindje!
Tijdens de zwangerschap was ik erg veel aangekomen, mijn lichaam hield alles vast want die was gewend niks binnen te krijgen. Ik besloot dat het nu tijd was om weer aan mezelf te gaan denken. Ik wilde weer een gezonde levensstijl met een goed eetpatroon. Het werd tijd dat mijn lichaam na 4 jaar weer van mij werd!

PowerSlim programma

Op internet kwam ik bij PowerSlim terecht en het sprak me meteen aan! Een gezond eetpatroon aanleren dat normaal is en je kunt blijven volhouden. 6 keer per dag eten, lekkere tussendoortjes en gewoon nog een boterham kunnen eten. Maar dan een koolhydraatarme 😉 Ik vind het heel fijn dat ik een gezond eetpatroon aanleer dat ook passend is binnen een druk gezinsleven, waarbij ik mee kan eten met de rest en wat niet lastig klaar te maken is.

Daarnaast heb ik ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen. Ze staat altijd voor me klaar en met vragen of moeilijkheden kan ik haar altijd appen of bellen.

In balans blijven

Ook nu ik al een tijdje geleden mijn doel heb bereikt, gaat het nog steeds super goed met me. Ik voel me goed en kan alles aantrekken wat ik wil. Ik heb geleerd om vaste eetmomenten op een dag te plannen en dat gaat nu helemaal vanzelf. Ik weet wat normale porties zijn en welke voedingsmiddelen ik het beste kan vermijden. Ik ga nog steeds elke maand naar mijn coach. We bespreken dan hoe het gaat en zo lukt het om mijn doel ook te behouden.

Ik heb veel zin in de feestdagen, mijn outfit hangt al klaar!

PowerSlim aanbieding bij Fit & Welzijn Prinsenbeek

Het PowerSlim Starterspakket kost €159,-. Met dit pakket heb je alles wat je nodig hebt om een goede start te maken zoals een startmenu met heerlijke recepten, de bijbehorende PowerSlim maaltijden en producten voor 7 dagen. Naast het startmenu bevat het pakket ook een shaker, vitamines en mineralen voor een maand én het PowerSlim-kookboek met heerlijke recepten.

Start in de maand november met PowerSlim en ontvang 4 gratis lessen in de warmtecabine!
(deze aanbieding is geldig t/m 30-11-2020)

Gratis adviesgesprek

Jolanda PowerSlim coach

Mirella PowerSlim coach

Wij nodigen je graag uit voor een gratis PowerSlim adviesgesprek. Voel je je niet prettig bij een fysiek consult? Wij bieden je ook de mogelijkheid voor een online consult. De producten sturen wij op of we brengen ze bij je thuis.

De voordelen op een rij

  • Een stappenplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie

  • Lekkere én verantwoorde producten

  • Heel goed te combineren met je gezin

  • Een gezonde lifestyle die je kunt volhouden

  • Wekelijkse begeleiding

  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten

  • Behoud van je spiermassa

PowerSlim ervaringen

Na het volgen van het PowerSlim-programma laten wij je natuurlijk niet zomaar los en begeleiden wij je nog zolang jij hier behoefte aan hebt. Lees hier de ervaringen van de kanjers die jou voor gingen!