VET BEVRIEZEN MOERDIJK

Vet bevriezen Moerdijk

Cryolipolyse is een behandeling om het figuur te corrigeren en is zeker geschikt om de vervelende kilootjes kwijt te raken. Afslanken met Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer u af wilt van vet in de taille, buik, billen en of benen dat met sporten of een dieet maar niet wil lukken. De afgebroken vetcellen worden langzaam en in kleine hoeveelheden door het lichaam zelf afgevoerd. Hierdoor heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamsvormen aan te passen. De huid verslapt niet en voelt daarin tegen juist steviger dan voorheen.

Wat is vet bevriezen

Het wordt ook wel vet bevriezen of vetcellen bevriezen genoemd. Cryolipolyse is het verwijderen van lichaamsvet door het bevriezen van vetcellen. Bij Fit & Welzijn BijMirella kunt u de behandeling ondergaan. Pads die op het lichaam worden geplaatst koelen de vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet af tot 4 graden. Cryolipolyse pakt zi de vetcellen selectief aan zonder het omringend weefsel te beschadigen. Het breekt de vetcellen af en het lichaam voert deze op natuurlijke wijze af.

Bevriezen van vetcellen

Lichaamsvet bestaat uit verschillende lagen. De dikte van de onderhuidse laag kan verminderen door onder meer een gezonde voeding en lichaamsbeweging. De bovenste laag is echter hardnekkig door een nauwelijkse doorbloeding. Het is bekend dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen vetcellen tijdens een Cryolipolyse behandeling worden aangepakt, zonder daarbij de omliggende weefsel te beschadigen. U ondergaat dan ook een volledige veilige behandeling en hoeft u zich geen zorgen te maken over gezondheidsrisico’s.

Resultaten Cryolipolyse

Drie tot zes weken na een CryoLipolyse behandeling ziet u al resultaat. Het afvoerproces van de dode vetcellen duurt maximaal zes maanden. Het resultaat van de behandeling is dus optimaal na zes maanden. Wellicht het allerbelangrijkste het resultaat van CryoLipolyse is blijvend. De dode vetcellen worden door het lichaam afgevoerd. Dit betekent echter niet dat er geen nieuwe vetcellen kunnen ontstaan. Het is dus van belang om na een behandeling gezond te blijven eten, veel water te drinken en voldoende te blijven bewegen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over Vet bevriezen, neem dan contact op met onze vestiging in Prinsenbeek of Breda! Dit kun je doen door te bellen naar 076 – 542 38 00 of door te mailen naar info@bijmirella.nl.

Volg ons op FACEBOOK

Vet bevriezen Prinsenbeek
076 – 542 38 00
info@bijmirella.nl

Contact verzoek

Wil je graag meer informatie? Laat je e-mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

Vet bevriezen Prinsenbeek