VET BEVRIEZEN

Cryolipolyse behandeling

De wetenschappelijk bewezen cryolipolyse (vet bevriezing) behandeling met de Body-wizard van MedCos die bij ons in Prinsenbeek (Breda) wordt aangeboden, biedt jou de oplossing om op een eenvoudige en pijnloze manier definitief van je ongewenste vetcellen af te komen. Het is geen operatie, er worden geen naalden gebruikt, je hoeft er geen speciaal dieet voor te volgen en bovenal heb je geen hersteltijd. Na de cryolipolyse behandeling kun je dus de dagelijkse activiteiten weer oppakken. Wil jij ook snel en veilig afslanken? Kies dan voor cryolipolyse, oftewel het plaatselijk bevriezen van vet.

Wat is een cryolipolyse behandeling precies?

Tijdens de cryolipolyse behandeling worden de vetcellen plaatselijk bevroren, waardoor ze op een natuurlijke manier uit je lichaam worden afgevoerd. Met deze cryolipolyse behandeling kun je van je ongewenst/overtollig vet afkomen wat met diëten en sporten niet tot nauwelijks zal lukken!

Vet bevriezen: hoe werkt het?

Maar het bevriezen van (buik)vet, hoe werkt dat nu eigenlijk? Als vetcellen aan extreme kou worden blootgesteld dan wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet wat de vetlaag geleidelijk aan dunner zal maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van de vetophopingen. Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator die de huid niet aantast.

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Meestal zijn onze klanten na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen opeenvolgende dezelfde behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Cryo behandeling FAQ

 • Hoe voelt zo’n cryolipolyse behandeling eigenlijk?
  Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna er op de gelpad een applicator wordt geplaatst. Je voelt hierbij dat de huid vacuüm wordt gezogen. Het behandelde gebied wordt daarna gericht gekoeld, waardoor dit voor de eerste 10 minuten koud aanvoelt.
 • Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?
  De cryo behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, de “love handles”, billen, bovenbenen en armen.
 • Heb ik nog meer nodig?
  Na de behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum aangebracht op de behandelde zone. Om een optimaal resultaat te bereiken dien je dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis te gebruiken. Het serum heeft een verstevigend effect en draagt bij aan de vetafbraak voor de behandelende zone. Het Cosbeau slimming serum is daarom een onverbrekelijk onderdeel van de Body-wizard behandeling, verhoogt zichtbaar het resultaat en is te koop in onze studio!
 • Voor wie is deze behandeling geschikt?
  De cryo behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen. De cryolipolyse behandeling is géén oplossing voor zwaar overgewicht of een vervanging voor een gezonde leefstijl. De behandeling is wel voor voelbaar vet dat ook na veel trainen niet weggaat op bijvoorbeeld de binnenbenen, buik of armen en de vetrolletjes die overblijven na een zwangerschap. Na 2 tot 3 maanden zal je indrukwekkende resultaten zien en een behandeling duurt slechts 50 minuten.

Cryolipolyse in Prinsenbeek (Breda), alleen bij Fit & Welzijn Bewegingsstudio!

Fit & Welzijn Bewegingsstudio is de enige waarbij u terechtkunt voor de cryolipolyse-behandeling in de omgeving van Breda.

De eerste plaatsing bieden wij aan voor slechts €98,-!

Het aantal plaatsingen varieert per zone en wordt tijdens een vrijblijvend intakegesprek bepaald. Je buik kan bijvoorbeeld uit twee plaatsingen bestaan. Het is zeker mogelijk om behandelingen te combineren, hiervoor hanteren wij speciale prijzen.

Voor

Na

Resultaten

Zones

Neem contact met ons op