Verbeteren van je verbranding

Waarom val ik niet af?

Bij blokkades in het lymfestelsel kan het lichaam de afvalstoffen van het lichaam onvoldoende of niet snel genoeg afvoeren. Als je afvalt ontstaan er nog meer afvalstoffen, waardoor blokkades kunnen verergeren en afvallen op een gegeven moment helemaal niet meer lukt. Door de behandeling van de Lymphomed gaat je verbranding weer beter verlopen zodat je makkelijker afvalt en op gewicht blijft. Als je dus moeilijk tot niet afvalt, of al lijkt aan te komen van een glas water is het aan te raden om een afspraak te maken voor een meting met LymphoMed.

Proefbehandeling

Tijdens de proefbehandeling leggen wij de werking van de Lympomed uit, meten wij of er blokkades in het lymfestelsel aanwezig zijn en ervaar je hoe een behandeling aanvoelt. Voor de behandeling vul je een anamnesefomulier in die wij samen met jou doornemen en leggen we je uit wat je moet weten over de mogelijkheden en wat een kuur voor je kan betekenen.

Hoe verloopt een kuur?

Besluit je een kuur (van 10 behandelingen) te nemen dan kom je 2-3 keer per week voor een behandeling van 45 minuten. Elke 5 behandelingen meten we jouw blokkades zodat we weten hoe deze ervoor staan. Als het gewenste resultaat bereikt is bouwen we af naar 1 keer per week, 1 keer per 2 weken, 1 keer per maand.

In sommige gevallen is onderhoud van het lymfesysteem nodig, gemiddeld 1 keer per maand. Ook als jouw lichaam zelf het bereikte resultaat niet in stand kan houden, zullen we bespreken wat je nodig hebt en kan dit in een abonnementsvorm verwerkt worden. We vertellen je hier graag meer over.

Tarieven lymfedrainage behandeling

  • Proefbehandeling: € 40,00
  • Losse behandeling: € 55,00
  • Kuur van 10 behandelingen: € 500,00 incl. btw (incl. 2 sportlessen warmtecabine)

Ja, ik wil een proefbehandeling lymfedrainage