Voedingscoach Etten Leur

Lekker in je vel met een gezond gewicht!

Afvallen, soms is het gewoon even nodig om een paar, of meer, kilo’s kwijt te raken. Dit kan zijn na je zwangerschap of merk je juist dat met het ouder worden de kilo’s er minder makkelijk vanaf gaan. Of is het om jezelf fit te voelen en/of gewoonweg lekkerder in je vel te zitten? Een gezond gewicht draagt daar voor een groot deel aan bij, Voedingscoach Etten Leur.

Maak dan eens een afspraak met Jolanda, onze BGN-gewichtsconsulente. Ze adviseert je bij het verbeteren van je voedingspatroon en het bereiken van een gezond gewicht. Zij volgt hierbij de Richtlijnen ‘Goede voeding van de Gezondheidsraad’. Dit betekent voor jou dat ze alleen voedingsadviezen geeft die wetenschappelijk zijn onderbouwd.

Advies op maat

Hiervoor brengen we eerst je huidige leefstijl in kaart. Wat eet je op dit moment, wat voor werk doe je, sport je en/of heb je een dieetverleden. Dit nemen we allemaal mee. Geen mens is hetzelfde en onze adviezen zijn dus altijd maatwerk.

Zonder doorverwijzing

Heb je een voedingsvraag of afvalwens dan kun je zonder doorverwijzing van de huisarts terecht bij een BGN-gewichtsconsulent. Een uitzondering hierop is: Als je om medische redenen voeding nodig hebt die aan specifieke eisen moet voldoen begeleiden we je niet. In dat geval heb je een doorverwijzing van je (huis)arts nodig voor een diëtist.

Vergoeding via je zorgverzekering

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt (een gedeelte van) de consulten van de BGN-gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering. In onderstaand overzicht zie je welke zorgverzekeraars dat zijn. Raadpleeg bij twijfel je eigen verzekeraar of bekijk je polisvoorwaarden, Voedingscoach Etten Leur.

  • Vergoeding door een groot aantal zorgverzekeraars
  • Vanuit de aanvullende zorgverzekering
  • Geen invloed op jouw eigen risico
  • Raadpleeg bij twijfel altijd je zorgverzekeraar

Of check hieronder het overzicht van vergoedingen zorgverzekeraars 2020

https://gewichtsconsulenten.nl/vergoeding-via-je-zorgverzekering

Laat hier je gegevens achter!