Warmtecabine Etten Leur

Sporten in een infrarood warmtecabine

Sporten in een infrarood warmtecabine, je hebt er vast weleens van gehoord. Deze manier van bewegen, afvallen en versteviging noemen we met een mooi woord, de Thermofysische methode. Sneller afvallen en strakkere contouren kun je bereiken door te sporten in een warmtecabine. Ook bij een tal van medische aandoeningen kan de straling van de infraroodwarmtecabine verlichting brengen, denk dan aan lichamelijke klachten zoals artrose, reuma en fibromyalgie.

De Thermo Fysische Methode is al dertig jaar een succes: het is geen nieuwe methode maar wel één die zijn sporen reeds heeft verdiend. Bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn weten we alles van deze manier van sporten; je bent bij ons dan ook aan het juiste adres!

Afvallen door de warmtecabine

Hoe werkt het? Je sport gemiddeld 30 minuten in de warmtecabine. Alle oefeningen doe je comfortabel liggend bij circa 37 °C.  De warmtecabine wordt verwarmd door infraroodstralen. De infraroodwarmte dringt diep door tot onder je huid, vetlaag en je spierweefsel. Hierdoor komt je doorbloeding beter op gang en wordt je afbraak van vetreserves geactiveerd. Daarnaast vermindert de warmte het risico op spierpijn en blessures. Maar er komen nog meer voordelen bij: het is goed voor je stofwisseling, afweersysteem en doorbloeding van je lichaam. Terwijl je conditie dus vlot vooruit gaat, nemen je centimeters én cellulitis af!

Lekker fit!

Tijd om je fit en gezond te voelen en dat in slechts 2x 30 minuten per week: kom sporten in onze infrarood warmtecabine in onze studio in Prinsenbeek!

Ideaal voor iedereen

Ideaal om snel, plaatselijk af te slanken.

Proefles aanvragen?

Ook proberen?

Wil je eens proberen hoe het is om te sporten in een warmtecabine? Meld je hier aan voor een gratis proefles!

Wij zijn tevens aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, dus jij kunt bij ons sporten met gemiddeld 40% belastingvoordeel!